Toimikunnat

Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimikunnat

Messutoimikunta

Tämä on yhdistyksen tärkein ja suurin toimikunta, jonne myös tarvitaan eniten vapaaehtoisia toteuttamaan yhdistyksen päätapahtumaa Hengen ja Tiedon messuja. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, valmistelemaan ja toteuttamaan messuja! Toimikunnan yhteyshenkilöinä toimivat kaikki yhdistyksen hallituksessa. Liittymällä jäseneksi saat tietoja messutoimikunnan kokouksista.

Kirjastotoimikunta

Tämä toimikunta on usein avannut uusille toiminnastamme kiinnostuneille tulokaille tärkeän väylän tutustua rajatiedon kenttään, yhdistyksen toimijoihin ja päästä mukaan vapaaehtoistyöhön yhdistyksessä. Toimikunta tarkastelee lainaus- ja muun toiminnan kehittämistä, käsittelee toiminnan kehittämistä koskevia hankintaehdotuksia, osallistuu aineistokokoelmien täydentämiseen, linjaamalla aineiston luokittelua sekä kirjalahjoitusten ja -hankintojen järjestämistä. Toimikunta kokoontuu tarvittaessa (yleensä 1-2 kertaa vuodessa) sekä käy viestinvaihtoa kokousten ulkopuolella.

RAP-toimikunta

Rajatiedon Auttavan Puhelimen päivystystoiminnasta, tarvittaessa soittajien henkilökohtaisista tapaamisista ja Facebookin vastauksista vastaa Seppo Laaksonen. Päivystystoiminnasta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä yhdistyksen hallitukseen!

Myynti- ja markkinointitoimikunta

Vastaa yhdistyksen visuaalisesta ilmeestä tapahtumissa kuten Hengen ja Tiedon messuilla, julkaisuissa, kirjallisessa materiaalissa, palveluissa ja muissa tuotteissa. Ota yhteyttä hallitukseen jos sinua kiinnostaa liittyä mukaan brändäykseen!

Studiotoimikunta

Yhdistyksellä on ollut aiemmin keskustoimikunta (nyk. studiotoimikunta), jonka toimintaa ollaan tarkastelemassa uudelleen. Toimikunnan erikoisalaa ovat olleet yhdistyksen toimiston hoitamiseen liittyvät asiat, tilavuokrauksetmyyntiä koskevat asiat ja tilojen kunnossapidon koordinointi.

Tietotekniikka- ja verkkokauppatoimikunta

Tehtävinä ovat verkkokaupan ja verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen, tietoteknisten laitteiden ja –palveluiden hoitamiseen liittyvät asiat sekä ulkoasullinen ja tekninen yhteistyö myynti- ja markkinointipuolen kanssa.

Eettinen- ja yhteistyötoimikunta

Toimikunnan tehtäviin lukeutuvat yhdistyksen sääntömuutosten, eettisten linjausten ja toimikuntien kuvausten valmistelu ja esittäminen hallituksen hyväksyttäväksi. Toimintamuotona on kokoontua tarvittaessa.

Stipendi- ja tutkimustoimikunta

Toimikunta käsittelee stipendihakemukset ja esittelee ehdotuksensa hallitukselle, sekä hoitaa myönnettyjen stipendivarojen käytön jälkiseurannan.


Jäsenet voivat osallistua toimikuntien kokouksiin ja liittyä siten mukaan yhdistyksen toimintaan. Toimikuntien vetäjät ja vetäjien yhteystiedot löydät täältä.