Hengen ja Tiedon messut

Hengen ja Tiedon Messut on perinteinen rajatiedon messutapahtuma

Monipuolinen messuohjelma koostuu mm. luennoista, seminaareista ja työpajoista sekä esityksistä ja näytteilleasettajien tarjontaan tutustumisesta.

Messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: mm. nykyajan henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, vaihtoehtoista terveydenhoitoa, UFOt, joogaa ja meditaatiota, bioenergiamittauksia, parapsykologiaa, fengshui-energiasisustusta, luomu-elintarvikkeita, ekoyhteisöjä, alan kirjallisuutta ja äänitteitä.

Messujen teemat ja tarjonta vaihtelevat vuosittain.

Messut järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry.


Yhdistys on päättänyt jättää 2-päiväiset Tampereen Hengen ja Tiedon messut väliin vuonna 2018.

Sen sijaan panostamme syksyn messuihin, sekä mahdollisesti järjestämme pienempiä tapahtumia eri paikkakunnilla. Helsingin Hengen ja Tiedon messujen ajankohta vuonna 2018 on 13.-14.10. Julkaisemme näillä sivuilla sekä tiedotamme vanhoille asiakkaillemme sähköpostitse ilmoittautumisen ajankohdasta. Verkkokaupan kautta vuoden 2017 varaukset tarjotaan ensisijaisesti samoille asiakkaille uudistettavaksi tietyn aikavälin sisällä, jonka jälkeen ne vapautuvat myyntiin.

Elämän ilo -messut Tampere-talolla 7.-8.4.2018

Monille Hengen ja Tiedon messuasiakkaille tuttu, Rajatiedon Yhteistyön entinen messuassistentti Marko Palojärvi on luotsaamassa Tampereelle uutta tapahtumaa.

Elämän ilo -messut Tampere-talolla tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua tukevia luentoja ja näytteilleasettajien tuotteiden ja palveluiden valikoimia. Mukana on myös erikoisohjelmaa astrologiasta kiinnostuneille ja keventävää musiikkia. Ensimmäistä kertaa järjestettävät messut ovat avoinna yleisölle 7.-8.4.2018, lauantaina klo 10:30-18:00 ja sunnuntaina klo 10:30-17:00 Tampere-talon toisessa kerroksessa. Liput ovelta 15 €.

Paikalle odotetaan noin 1000 kävijää ja tilaa on noin 50 näytteilleasettajalle, joiden joukkoon mahtuu myös osaajia rajatiedon eri alueilta.

Jos haluat lisätietoa messuista, otathan yhteyttä järjestäjään: Marko Palojärvi , p. 0405908110, email:  elamanilo.messut ät gmail.com. Kotisivu www.elamanilo-messut.fi  Tapahtuman Facebook-sivu


Vapaaehtoiseksi messuavustajaksi Hengen ja Tiedon messuille? Ilmoittaudu mukaan !

Kuvat: Anna K. Greus, www.annagreus.com