Rajatiedon Yhteistyö ry

Uskallatko avartaa ajatteluasi? Onko elämä ainoastaan arkisia asioita päivä toisensa jälkeen? Vai onko elämä ihmeitä täynnä?

Harri ja Ilkka Virolainen ovat identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä, joilla kummallakin on neljä maisterin tutkintoa ja yksi tohtorin tutkinto. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin jo kahdenkymmenen vuoden ajan niin kokemusperäisesti kuin tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta.

Tänään kirjaesittelyssä on Harri ja Ilkka Virolaisen teos Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia. Kirjan johdannossa kerrotaan, että hyvin monilla ihmisillä on kokemuksia yliluonnollisiksi luokitelluista ilmiöistä. Joku saattaa puhelimen soidessa saada aavistuksen soittajasta, mikä viittaa telepatiaan. Joku toinen taas näkee lähipäivinä toteutuvan enneunen. Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopediassa tuodaan esiin paitsi ihmisen omia kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä, myös tieteellisiä tutkimustuloksia aihepiiriin liittyen.

Mitä on yliluonnollisia ilmiöitä?

Yliluonnolliset ilmiöt voidaan jakaa monenlaisiin alalajeihin, kuten parapsykologisiin ja parafyysisiin ilmiöihin. Parapsykologiset ilmiöt tapahtuvat kokijassa itsessään ja hänen sisällään. Parafyysiset ilmiöt tapahtuvat kokijan ulkopuolella, hänestä riippumatta.

 Parapsykologisia ilmiöitä ovat muun muassa automatismi, kuten automaattikirjoitus tai kielillä puhuminen ja yliaistillinen havaitseminen eli ennaltatietäminen, menneisyyden tietäminen, selvänäköisyys tai telepatia.

Parafyysisiä ilmiöitä ovat muunmuassa aura, henkiolennot ja energiahoidot.

Tässä kirjassa kysytään, ovatko yliluonnolliset ilmiöt alun alkaenkaan eriskummallisia. Harri ja Ilkka Virolainen johdattavat lukijan asiantuntevasti ja viihdyttävästi yliaistilliseen maailmaan tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta. He paljastavat, millaisia kokemuksia sekä julkisuuden henkilöillä, että tavallisilla suomalaisilla on muun muassa edellisestä elämästä, rukouksen voimasta ja energiahoidosta. Aitojen yliluonnollisten ilmiöiden lisäksi kirjassa käydään läpi myös huijauksia ja häikäilemättömiä onnenonkijoita; tekaistuja viljapeltokuvioita ja lumimiehen jalanjälkiä.

Tule lainaamaan Harri ja Ilkka Virolaisen teos Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia tai jokin muu aiheeseen liittyvä kirja Rajatiedon erikoiskirjaston laajasta valikoimasta Helsingin Malminkartanosta.

Lue täältä lisätietoa Rajatiedon erikoiskirjastosta!

Muista tilata Youtube kanavamme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0