Rajatiedon Yhteistyö ry

Yhteystiedot

Osoite: Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Avoinna ke-pe 12-18, la 12-14
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: studiorajatieto(at)gmail.com

Rajatiedon Yhteistyö ry palvelee

Aukioloaikoina  messutoimistomme palvelee Hengen ja Tiedon messujen kävijöitä ja näytteilleasettajia sekä StudioRajatiedon vuokralaisia. Rajatiedon erikoiskirjaston henkilökunta palvelee puolestaan kirjaston asiakkaita lainaamiseen, kokoelmiin, aineiston luokitteluun, kirjahankintoihin ja asiointiin liittyvissä kysymyksissä. 

Aukioloaikoina tiloissa on mahdollisuus varata maksutta asiakaspääte Internetin käyttöön, tekstinkäsittelyyn ja kuvien tai videoiden muokkaamiseen, tulostamiseen ja kopiointiin, asiakirjojen skannaukseen sekä sähköisten rajatiedon aineistojen tutkimiseen. Asiakaspääte on sopimuksenvaraisesti käytettävissä myös tilaisuuksien yhteydessä. Tulosteiden ja kopioiden ottaminen on maksullista. Autamme tarvittaessa tilojen ja laitteiden kanssa.

Yhdistys on aiemmin vuokrannut edullista näyteikkunatilaa näyttävältä paikalta taideteoksille, käsitöille ym. Nykyisin tämä mahdollisuus on tarjolla jäsenetuna vain yhdistyksen jäsenille erityisestä sopimuksesta.

Tiloissa on myynnissä yhdistyksen julkaisemia Ääretön-lehtiä ja muita julkaisuja sekä kirjaston poistokirjallisuutta edulliseen hintaan.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n järjestämien kirjallisuuspiirien ja muiden tilaisuuksien yhteydessä on tavallisesti kahvitarjoilu. Yhdistys on myös välillä ylläpitänyt kirjakahvilaa tilaisuuksien yhteydessä. Myös tilavuokralaiset voivat tiedustella tarjoilua omiin tilaisuuksiinsa.

Tilaisuuksien videointi

Nimensä mukaisesti StudioRajatiedon tiloja on mahdollisuus hyödyntää myös videotallenteiden tekemiseen. Tiloissa on kuvattu Rajatieto TV:n ohjelmia.

Vuokraajilla on mahdollisuus hyödyntää StudioRajatiedon asiakaspäätettä ja tallennuslaitteita tilaisuuden videointiin ja livestriimaukseen. Videokuvaajan läsnäolosta peritään lisähinta. Kiinnostaville videoille on helppo saada katsojia sosiaalisen median kautta. Toteuttamamme rajatietoon liittyvien tilaisuuksien videoinnit ovat saavuttaneet sosiaalisessa mediassa monesti jopa tuhansia katsomiskertoja. Asiakkaat voivat halutessaan ostaa mukaansa myös muistitikun, johon videolähetyksessä tai yhdistyksen päätteellä luodulla tiedostot voi siirtää.

Vuokrahinnasto

Tuntivuokra: 20€/tunti
Tuntivuokra jäsenhintaan: 10€/tunti
Tuntihinta arkisin 9-17: -10%/tunti
Tuntihinta la 12-14: 24€/tunti
Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Tuntihinta väh. 5 tuntia: 18€/tunti*
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti*
Tuntihinta väh. 10 tuntia 16€/tunti*
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti*
Tuntihinta väh. 15 tuntia: 15€/tunti*
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti*
Tuntihinta väh. 20 tuntia: 14€/tunti*
Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti*
*La 12-14 (ja heinäkuuta lukuun ottamatta ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksut

2020-2021 numerot: 12€
2020-2021 numerot jäsenille: 9€
2019 numerot: 10€
2019 numerot jäsenille: 7€
Vanhemmat numerot: 5€
Hinnat sisältävät ALV:n 10%. Hintoihin lisätään postikulut, uusi tilaaja voi kuitenkin saada uusimman numeron tutustumishintaan ilman postikuluja. Tapahtumissa voivat olla voimassa eri hinnat.

Kirjaston asiakasmaksu: 5€
Asiakasmaksu jäsenille: Maksuton
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu
Muistitikut:
10€
Tee-/kahvimaksu: 0,8€

Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Muovikassit: 1€ / kpl
Poistokirjat: 0,5€-20€ / kpl

Hinnat  sisältävät ALV:n 24%, elintarvikkeissa 14%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

0