Toimisto

Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimisto

Toimisto on jokaisen yhdistyksen toiminnan kulmakivi (tai riippakivi katsantokannasta riippuen). Rajatiedon Yhteistyö ry (tuttavallisesti RTY) ylläpitää toimistoaan yhdistyksen ylläpitämän StudioRajatiedon yhteydessä Helsingin Malminkartanossa. Toimiston toiminnan osa-alueita ovat Hengen ja Tiedon messujen messutoimiston ylläpitäminen sekä StudioRajatiedon vuokralaisia ja Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaiden palveleminen. Lisäksi toimistosta käsin toimii toistaiseksi RTY:n verkkosivujen ylläpito ja käytön tuki, ja se on myös luontaisin elinympäristö yhdistyksen sihteerille sekä hänen tarpeilleen.

Hengen ja Tiedon messujen messutoimisto ottaa vuosikymmenten kokemuksen kasvattamana vastaan tiedusteluja ja ilmoittautumisia näytteilleasettajilta sekä stipendihakemuksia, tekee ruohonjuuritason työtä messupaikkojen, messulehden mainosten ja muiden messutuotteiden myynnissä, jakaa messulehtiä ja ottaa rutiinilla koppeja messujen markkinointikoneistosta. Yksi messutoimiston tärkeimpiä tehtäviä Hengen ja Tiedon messujen onnistumisen kannalta on koordinoida vapaaehtoisten messuavustajien ilmoittautumisia ja toimintaa messuilla. Energisestä messutoimistostamme vastaavat messutoimikunnan vetäjä ja messukoordinaattori, yhteistyössä yhdistyksen puheenjohtajan, sihteerin, toimistotyöntekijän ja taloudenhoitajan sekä messujen turvallisuuspäällikön kanssa.

Yhdistyksen toimitilojen toiminnasta vastaava iloinen henkilökunta (ansioituneita vapaaehtoisia unohtamatta) puolestaan hoitaa tilojen siivouksen ja ylläpidon, huoltaa ja ylläpitää tiloissa olevia päätteitä ja muita teknisiä laitteita, avustaa StudioRajatiedon vuokralaisia sekä Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaita tilojen ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa, sekä hoitaa RTY:n tilaisuuksien tarjoilut ja julkaisujen myynnin.

Yhteydet asiakaspalveluun ja paikan päälle

Avoinna: ke-pe 12-18 la 12-14 (heinäkuussa vain la)

Osoite: Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Puhelin: 044 – 9792544 (ke-pe 12-18, la 12-14)
Whatsapp: 044 – 9792544 (ke-pe 12-18, la 12-14)
Sähköpostiosoite:
studiorajatieto(at)gmail.com

Facebook: www.facebook.com/StudioRajatieto
Instagram: http://www.instagram.com/rajatiedon
Twitter:   http://www.twitter.com/rajatiedon

Tuntivuokra: 20€/tunti
Tuntivuokra jäsenhintaan: 10€/tunti
Tuntihinta arkisin 9-17: -10%/tunti
Tuntihinta la 12-14: 24€/tunti
Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Tuntihinta väh. 5 tuntia: 18€/tunti*
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti*
Tuntihinta väh. 10 tuntia 16€/tunti*
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti*
Tuntihinta väh. 15 tuntia: 15€/tunti*
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti*
Tuntihinta väh. 20 tuntia: 14€/tunti*
Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti*
*La 12-14 (ja heinäkuuta lukuun ottamatta ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille.
Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilojen vieressä olevalla parkkipaikalla on asiakkaille varattu vieraspaikkoja. Malminkartanonaukion laidalla pyritään pitämään opastelinettä.

Helsingistä P-junalla Myyrmäen suuntaan. Tikkurilasta I-junalla lentoaseman kautta. 
→Poistu Malminkartanon asemalla, josta on noin 350 metrin matka Malminkartanonaukion suuntaan.
Busseilla 37 ja 39 Helsingistä 
→Poistu Malminkartanon kohdalla bussista 37 ja Puustellintien pysäkillä bussista 39 
Bussilla 39 Myyrmäestä 
→Jää pois Puustellintien pysäkillä