Toimisto

Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimisto

Toimisto on jokaisen yhdistyksen toiminnan kulmakivi (tai riippakivi katsantokannasta riippuen). Rajatiedon Yhteistyö ry (tuttavallisesti RTY) ylläpitää toimistoaan yhdistyksen ylläpitämän StudioRajatiedon yhteydessä Helsingin Malminkartanossa. Toimiston toiminnan osa-alueita ovat Hengen ja Tiedon messujen messutoimiston ylläpitäminen sekä StudioRajatiedon vuokralaisia ja Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaita palveleva tilapalvelumme. Lisäksi toimistosta käsin toimii toistaiseksi RTY:n verkkosivujen ylläpito ja käytön tuki, ja se on myös luontaisin elinympäristö yhdistyksen sihteerille sekä hänen tarpeilleen.

Hengen ja Tiedon messujen messutoimisto ottaa vuosikymmenten kokemuksen kasvattamana vastaan tiedusteluja ja ilmoittautumisia näytteilleasettajilta sekä stipendihakemuksia, tekee ruohonjuuritason työtä messupaikkojen, messulehden mainosten ja muiden messutuotteiden myynnissä, jakaa messulehtiä ja ottaa rutiinilla koppeja messujen markkinointikoneistosta. Yksi messutoimiston tärkeimpiä tehtäviä Hengen ja Tiedon messujen onnistumisen kannalta on koordinoida vapaaehtoisten messuavustajien ilmoittautumisia ja toimintaa messuilla. Energisestä messutoimistostamme vastaavat messutoimikunnan vetäjä ja messukoordinaattori, yhteistyössä yhdistyksen puheenjohtajan ja taloudenhoitajan sekä messujen turvallisuuspäällikön kanssa.

StudioRajatiedon tilapalvelun iloinen henkilökunta (ansioituneita vapaaehtoisia unohtamatta) puolestaan hoitaa tilojen siivouksen ja ylläpidon, huoltaa ja ylläpitää tiloissa olevia päätteitä ja muita teknisiä laitteita, avustaa StudioRajatiedon vuokralaisia sekä Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkaita tilojen ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa, sekä hoitaa RTY:n tilaisuuksien tarjoilut ja julkaisujen myynnin.

Yhteydet asiakaspalveluun ja paikan päälle

Avoinna: ke-pe 12-18 la 12-14 (heinäkuussa vain la 12-14)
TOIMIPISTE SULJETTU TOISTAISEKSI POIKKEUSTILAN JOHDOSTA

Osoite: Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Puhelin: 044 – 9792544 (ti 12-15, ke-pe 12-18, la 12-15)
Whatsapp: 044 – 9792544 (ti 12-15, ke-pe 12-18, la 12-15)
Sähköpostiosoite:
studiorajatieto(at)gmail.com

Facebook: www.facebook.com/StudioRajatieto
Instagram: http://www.instagram.com/rajatiedon
Twitter:   http://www.twitter.com/rajatiedon