Näytteilleasettajille

Paikkojen varaukseen TÄSTÄ

(tai jos verkkokaupan käyttö ei onnistu, ota yhteyttä). Suosittelemme lukemaan ongelmatapauksessa ensin läpi verkkokaupan käyttöohjeet, suurin osa asiakkaistamme on saanut niiden mukaan toimimalla kaiken onnistumaan.

Rajatiedon Yhteistyön verkkokaupassa asiointi

Tervetuloa ilmoittautumaan näytteilleasettajaksi uudistetun verkkosivumme kautta.

Näin ostat paikat:

 1. Valitse haluamasi osasto/kerros
 2. Klikkaa karttakuva isommaksi ja katso kartasta mieluisat paikat. Suosittelemme laittamaan ylös esimerkiksi pari mieluista vaihtoehtoa.
 3. Valitse haluamasi paikkojen numerot pudotusvalikosta ja klikkaa ”Varaa”. Ostoskori-sivu tulee näkyviin, jos haluat varata lisää paikkoja, klikkaa ”Takaisin kauppaan”, jolloin palaat edelliselle sivulle.

(Jos haluamasi paikkanumeroa ei ole pudotusvalikossa, tai näet tekstin Varasto loppu, on haluamasi paikka valitettavasti jo varattu – kokeile toista vaihtoehtoa.)

 1. Huomaa, että verkkokaupasta voi varata myös ohjelma-aikaa, vuokrakalusteita sekä hankkia yhdistyksen jäsenyys.
 2. Kun olet valmis vahvistamaan varauksen, siirry kassalle.
 3. Täytä tarvittavat tiedot.

HUOM. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä (käytät verkkokauppaa ensimmäisen kerran, etkä ole yhdistyksen jäsen), se luodaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Kirjoita salasana -kohtaan haluamasi (uusi) salasana. Turvallisuussyistä salasanassa olisi on hyvä olla numeroita ja erikoismerkkejä kuten ! ” ? $ % ^ & . Verkkokauppa ei välttämättä hyväksy liian helppoa salasanaa.

Jos olet Rajatiedon Yhteistyön jäsen – Yhdistyksen jäsenille on luotu tilit etukäteen heinäkuun aikana, josta on tullut automaattinen sähköpostiviesti. Pyydä tarvittaessa uusi salasana tiliisi: https://www.rajatieto.fi/oma-tili/lost-password/

 1. Voit maksaa paikat kokonaan heti pankki/luottokortilta (Valitse maksutavaksi Stripe), tai maksaa tilisiirrolla (valitse maksutavaksi Pankkisiirto/SEPA-maksu). Saat vahvistusviestin ja maksutiedot sähköpostiin (jos viestiä ei kuulu, tarkistathan Roskaposti-kansion). Pankkisiirrolla vähintään 50% messupaikan hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä/varauksesta. Muussa tapauksessa paikan varaus raukeaa.
 2. Kun sinulla on verkkokaupassamme oma asiakastili, saat automaattisesti tarjouksen samoista paikoista ensi vuonna.

 Jos haluat jäsenalennuksen, jäsenmaksu tulisi suorittaa ennen näytteilleasettajapaikkojen ostoa!


Helsingin 37. Hengen ja Tiedon Messut 12.-13.10.2019

Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki lauantaina klo 10.00 – 18.30 ja sunnuntaina klo 10.00 – 17.00

Hengen ja Tiedon Messut pidetään jälleen Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla (SYK), os. Isonnevantie 8, Etelä-Haaga, Helsinki.

Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla. Messut ovat myös perhetapahtuma.

Myynti sekä tuotteiden ja toiminnan esittely eivät saisi häiritä muuta messuilla tapahtuvaa toimintaa. Voimakkaat tuoksut ja äänekäs toiminta saattavat haitata niin naapuria kuin yleisöäkin.

Tällä hetkellä viime vuoden pöytäpaikat ovat vielä alustavasti varauksessa viime vuoden näytteilleasettajille; paikkoja vapautuu kesäkuun aikana lisää. Viime vuoden messuasiakkaat saavat sähköpostin, jolla viime vuoden paikka voidaan vahvistaa tai perua.

Näyttelytilat

 • Käytävillä pienin varattavissa oleva tila on yksi metri, paikkoja myydään pääsääntöisesti metreittäin, myös useamman metrin valmiita kokonaisuuksia löytyy.
 • Kolmesta kerroksesta löytyy myös runsaasti ositettuja sekä kokonaisia luokkatiloja. 3.kerroksen Taidebasaarista vuokrataan tauluille seinätilaa  2 metriä (2 saatavilla)  ja eri hintaan pöytätila tuotteiden myyntiä varten.
 • Koulun teknisten laitteiden käyttö luokissa on kielletty (laitteiden mahdollisesta käytöstä on sovittava erikseen etukäteen). Käytäville laitetut telineet tai laitteet eivät saa häiritä toisia paikan vuokranneita.
 • Rajatiedon Yhteistyö ry vuokraa rajoitetusti kevytrakenteisia, kokoon taitettavia pöytiä (lev. 160 x syv. 60 x kork. 82) sekä sermejä tilan jakamista tai eristämistä varten. Vuokrattavat kalusteet löytyvät verkkokaupastamme.

Näyttelytilan pystytys ja purku

 • Osastojen pystytysajat ovat perjantaina 11.10 klo 17:00 – 21:30, lauantaina 12.10. klo 8:15 – 10:00 ja sunnuntaina klo 9:15-10:00. Jokaisessa kerroksessa on kerrosvalvojia auttamassa ja opastamassa.
 • Käytäväpaikan vuokraajat saavat ottaa luokista pöytiä ja tuoleja vain luokan vuokraajan luvalla. Lainatut kalusteet on ehdottomasti palautettava takaisin samaan luokkaan, mistä ne on otettu.
 • Näyttelytilojen purkaminen alkaa välittömästi messuajan päätyttyä sunnuntaina klo 17.00. Näytteilleasettaja on velvollinen siistimään paikkansa (ja palauttamalla mahdolliset lainatut kalusteet takaisin paikoilleen)
 • Ajankohtaiset tiedotteet sekä tilanne varatuista paikoista nähtävillä yhdistyksen kotisivuilla www.rajatieto.fi.

Messutoimisto/infopiste

Pystytysaikana messutoimisto (messuinfo) on 1. kerroksessa luokassa 12 pe klo 17.00 – 21.30 ja lauantaina sekä sunnuntaina koko messujen aukioloajan.

Sähköt

Sähköt saatavilla paikkoihin ilman lisämaksua. Sähköpistokkeet ovat merkattu kerroskarttoihin.

Näytteilleasettajien omat ohjelmat

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa ohjelma-aikaa luokissa 1G (30 min), ja 1P (50 min). Messut päättyvät la klo 18.00, su klo 17.00. Ohjelma-ajan hinnat ovat 35 € / 30 min ja 50 € / 50 min. Varaukset ilmoittautumisen yhteydessä/verkkokaupastamme. Luokkahuoneiden varanneet näytteilleasettajat voivat järjestää omaa ohjelmaa luokissa maksutta, ilmoita halutessasi tapahtuman tiedot markkinointimateriaaleihin/kotisivuillemme laitettavaksi: rtytoimitus@gmail.com.


SYKin kerroskartat, päiv. 2018 (klikkaa isommaksi)

Tallenna