StudioRajatiedon kertavuokraus

40,00 400,00 

STUDIORAJATIEDON KERTAVUOKRAUKSET VUODELLE 2019

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat kertaluontoisesti tai  yksittäisiin epäsäännöllisiin tarpeisiin verkkokauppamme kautta erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan. Tiloihin mahtuu käyttötarkoituksen luonteesta riippuen 20-30 henkilöä.

Varmistathan tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä haluamanasi ajankohtana (tai ajankohtina, tiloja on tarkoitus käyttää useampaan kertaan). Ajankohdat voivat sijoittua saman kuukauden sisälle tai useamman kuukauden aikajaksolle, mutta ei kuitenkaan niin säännöllisesti, että niitä on joka kuukausi, johon suosittelemme kestotilauksen tekemistä.

Ilmoita tilauksen Lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse numeroon 044 9792544  ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), käyttötarkoitus sekä tarvittaessa muut tiedot tapahtumakalenteriamme varten, mikäli tilaisuus on julkinen. Tilaisuuden tietoja voi lähettää milloin tahansa ennen sen järjestämistä. Ajankohta ja käyttötarkoitus tulisi kuitenkin ilmoittaa mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Tilaus voidaan vahvistaa vasta kun olemme vastaanottaneet tiedot sitä koskevasta tilavarauksesta.

Huomaathan, että tässä voit tehdä varauksia vain kertavuokrauksiin tai epäsäännöllisiin tarpeisiin. Jos haluat vuokrata tilaa säännöllisesti, vähintään 2 tuntia kerran kuukaudessa, suosittelemme tekemään varauksen kestotilauksena, joka on voimassa niin kauan kuin tarvitset tilaa säännöllisesti.

Normaalihinta tilojen vuokraukselle on 20€/h (sis. alv. 24%), Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenille tuntivuokra on puolet (-50%) normaalihinnasta. Vähintään 5 tuntia kuukaudessa sisältävään varaukseen saa 10% alennuksen (jäsenille 5%), vähintään 10 tuntia 20% alennuksen (jäsenille 10%) ja vähintään 20 tuntia 30% alennuksen (jäsenille 15%). Arkisin klo 9-17 välillä vuokrahintaan tulee 10% lisäalennus. Lauantailta klo 12-15 ja ke-pe klo 17-18 välillä vuokrahinta on 15% normaalihintaa korkeampi, varauksesta on tällöin sovittava etukäteen. Vuokrahinta on maksettava tilille viimeistään 14 päivän kuluessa vuokrauksesta/tapahtumasta.

Käytetyt astiat tulee pestä ja laittaa takaisin paikoilleen. Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven (molemmat lukot, ylä- ja alalukko) poistuessaan, siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen postilaatikkoon tai sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä.

Voit valita alla olevasta valikosta montako tuntia kuukaudessa tarvitset StudioRajatiedon tiloja. Varauksen tulee olla vähintään 2 tuntia. Kertaluontoisen tai epäsäännöllisen vuokrauksen enimmäiskestoksi on tässä määritelty 20 tuntia. Pidemmät varaukset ovat mahdollisia kestotilauksena. Tarkempia tietoja tilojen vuokraamisesta löydät täältäTilapalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä.

Poista
Haluatko alennuksen? Ryhdy jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

StudioRajatieto on Uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, joka palvelee asiakkaita ti 12-15, ke-pe 12-18 & la 12-15 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry. Tiloja on mahdollista vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella ja sopimuksenvaraisesti ke-pe 17-18 ja lauantaisin 12-15 myös aukioloaikojen puitteissa, jonka ajalta hintaan lisätään 15%.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Normaali vuokrahinta on 20€/h (sis. alv. 24%), Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Pitkäkestoisempien vuokrausten hinnoista voidaan sopia erikseen. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat järjestää maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven (molemmat lukot, ylä- ja alalukko) poistuessaan, siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen tilojen postilaatikkoon tai antamalla sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä.

Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, veloitetaan vuokraajalta vähintään 100 €:n siivouskustannukset. Perutuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli peruutus on tehty 30 päivää ennen varattua ajankohtaa. Muussa tapauksessa maksusta hyvitetään 50%.

Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Lisätietoa verkkokaupan sopimusehdoista löydät täältä ja käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Tuntimäärä

2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, 8h, 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h, 16h, 17h, 18h, 19h, 20h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.