StudioRajatiedon tilojen vuokraaminen

From: 40,00 

STUDIORAJATIEDON VUOKRAUKSET VUODELLE 2021

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat verkkokauppamme kautta erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu käytön luonteesta riippuen 20-30 henkilöä.

Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Ilmoita ennen tilauksen lähettämistä kassalla, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse käyttötarkoitus, tarvitsemasi erityisvälineet sekä tarvittaessa tapahtumakalenteriimme tulevat tiedot (tilaisuuden otsikko, tapahtuman järjestäjä, www-sivu, hinta, yhteystiedot), mikäli tilaisuus on julkinen.

Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti ja vuokrahintoihin sisältyy alennuksia, jos vuokraat tilat pidemmäksi ajaksi tai olet Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsen. Verkkokauppa sisällyttää hintoihin automaattisesti 50% jäsenalennuksen, mikäli teet tilauksen samalla käyttäjätilillä, johon jäsenyytesi on kytketty. Alennuksista ja vuokrauksen ehdoista löydät tarkempia tietoja alla olevasta kuvauksesta.

Varaa alta haluamasi kellonajat ja päivämäärät. Autamme mielellämme mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä. Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina toimiston numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Toimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Lisätietoa verkkokaupan sopimusehdoista löydät täältä ja käyttöohjeita täältä.

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa. Tiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry, joka palvelee asiakkaita (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 & la 12-14 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja on mahdollista vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella sekä lisämaksusta sopimuksenvaraisesti ke-pe 17-18 sekä lauantaisin 12-14. Heinäkuussa tiloja on mahdollista vuokrata ilman joka arkipäivä, sillä kirjastomme on tällöin normaalisti avoinna vain lauantaisin.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi– ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen.

Vuokrahinnat
Tilojemme tuntivuokra riippuu varausten kestosta, vähntään viiden tunnin varauksiin sisältyy päiväkohtainen määräalennus. Vähintään 15 tunnin varauksiin määräalennus voidaan erikseen sisällyttää myös eri päiville tehtyihin varauksiin. Säännöllisen vuokrauksen hinnoista voidaan sopia erikseen, jos tuntimääräksi muodostuu yli 60 tuntia vuodessa. Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Vuokrattaessa kirjaston aukioloaikoina ke-pe 17-18 tai la 12-14, normaalihintoihin lisätään 20% lisämaksu kirjaston poikkeusaukiolojen järjestämiseksi. Varauksista sunnuntaille perimme 10€ käsittelymaksun. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat järjestää maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Noudatamme tilojen vuokrauksessa seuraavaa tuntihinnastoa määräalennuksineen:
Normaalihinta: 20€/tunti
Jäsenhinta: 10€/tunti
Arkisin 9-17: -10%/tunti
Ke-pe 17-18: 24€/tunti*
Jäsenille ke-pe 17-18: 12€/tunti (ei koske heinäkuuta)
La 12-14: 24€/tunti

Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Väh. 5 tuntia: 18€/tunti
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti
Väh. 10 tuntia 16€/tunti
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti
Väh. 15 tuntia 15€/tunti
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti
Väh. 20 tuntia: 14€/tunti

Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti

Muiden palveluiden hintoja:
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu

Tee-/kahvimaksu: 0,8€
Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€

Hinnat sisältävät ALV:n 24%, elintarvikkeissa 14%.

Vuokra-aika  ja sen ilmoittaminen
Tilavaraus on mahdollista tehdä verkkokaupassa viimeistään viikkoa ennen varausta. Jos haluat varata tilat lyhyemmällä varoitusajalla, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilaa on mahdollista vuokrata 9.00-22.00 välisenä aikana elokuusta kesäkuuhun, lukuun ottamatta ke-pe klo 12-17. Heinäkuussa tilaa on mahdollista vuokrata milloin vain 9-22 välisenä aikana. Voit valita tilaukseen haluamasi tuntimäärän, joka voi sijoittua yhdelle tai useammallekin päivälle. Voit tehdä varauksia eri päiville lisäämällä ensin ostoskoriin yhden päivän varauksen ja sitten seuraavan jne. kunnes olet varannut tilat haluamasi päiville.

Varausjärjestelmässämme minimivaraus on 2 tuntia. Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti, eli esimerkiksi 1,5 tunnin kesto lasketaan kahdeksi tunniksi.  Jos haluat varata yksittäisen tunnin (esim. hoidon tekemiseen), ota meihin yhteyttä.

Kassalla ennen tilauksen lähettämistä Sinua pyydetään ilmoittamaan varauksen yhteydessä käyttötarkoitus ja tarvitsemanne välineet jos tarvitsette perustarvikkeiden lisäksi jotain muutakin. Mikäli varauksenne koskee julkista tilaisuutta, voit ilmoittaa meille tapahtumakalenterissamme julkaistavaksi aihe/otsikko, tapahtuman järjestäjä, www-sivu, hinta ja yhteystiedot. Tapahtumakalenteriimme tulevat tiedot voit ilmoittaa kätevästi täyttämällä tiedot kassalla ennen tilauksen lähettämistä. Voit ilmoittaa tiedot myös erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse. Tilaisuuden tietoja voi lähettää ja muuttaa milloin tahansa ennen sen järjestämistä, mutta käyttötarkoitus ja välineitä koskevat tarpeet tulisi kuitenkin olla tiedossamme viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa

Varustus ja oheispalvelut
Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC.

Keittiöstä löytyy tarpeellisia astioita kuten lautasia, kuppeja, ruokailuvälineitä, kattiloita, paistinpannuja ja termoskannuja. Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Käyttötarkoituksen mukaisesti myös hierontapöytä, sermi ja muut kalusteet ovat käytössäsi. Muita tiloista löytyviä tarvikkeita ja välineitä voit varata käyttöösi maksutta sopimalla niistä erikseen tai ilmoittamalla näistä tarpeistasi tilauksen kassalla. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaanTulosteiden ja kopioiden ottaminen on maksullista.

Voimme tarjota kävijöillenne mahdollisuuden lainata kirjastomme kirjoja, asiakkuuden avaaminen on 5€ (maksuton jäsenille). Tilaisuudet on mahdollista myös videoida tai lähettää videostriiminä erillistä lisämaksua vastaan.

Vuokrauksen ehdot
Asiakkaan tulee maksaa vuokrahinta sopimusehtojen mukaisesti 7 päivän sisällä tilauksesta, mikäli tilavaraus on seuraavan kuukauden sisällä, ellei maksuaikaan ole sovittu jatkoa. Jos varauttava ajankohta on yli 30 päivän päästä, tilaukseksen hinnasta tulee maksaa ennakkomaksuna vähintään puolet varausmaksuna ja loput 30 päivää ennen varausta. 

Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven poistuessaan (molemmat lukot, ylä- ja alalukko), siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen tilojen postilaatikkoon tai antamalla sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä. Siivousvälineet löytyvät WC-tilojen yhteydestä.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, vuokraajalta voidaan periä 100 €:n siivouskustannukset (sis. ALV:n 24%). Näitä kustannuksia voidaan periä myös tilojen maksuttomassa käytössä. Perutuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli peruutus on tehty yli 30 päivää ennen varattua ajankohtaa tai 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Muussa tapauksessa maksusta hyvitetään sopimusehtojen mukaisesti enintään 50%, isommissa tilauksissa hyvitystä voidaan tällöinkin sovitella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.