StudioRajatiedon tilojen vuokraaminen

From: 40,00 

STUDIORAJATIEDON VUOKRAUKSET VUODELLE 2022

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat verkkokauppamme kautta erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu käytön luonteesta riippuen 20-30 henkilöä.

Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Sinun tulee ilmoittaa tilauksen tekemisen yhteydessä käyttötarkoitus ja otsikko. Voit täydentää tarvittaessa verkkokaupan kassan tilauslomakkeella tarvittaessa varaamalla lisätarvikkeita sekä ilmoittamalla tapahtumakalenteriimme tulevat lisätiedot. Tarvittaessa voit ilmoittaa nämä lisätiedot jälkeenpäin myös erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse.

Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti ja vuokrahintoihin sisältyy alennuksia, jos vuokraat tilat pidemmäksi ajaksi tai olet Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsen. Verkkokauppa sisällyttää hintoihin automaattisesti 50% jäsenalennuksen, mikäli teet tilauksen samalla käyttäjätilillä, johon jäsenyytesi on kytketty. Alennuksista ja vuokrauksen ehdoista löydät tarkempia tietoja alla olevasta kuvauksesta.

Varaa alta haluamasi kellonajat ja päivämäärät. Voit myös ilmoittaa, jos tarvitset paikalle vahtimestarin (voimme edellyttää vahtimestarin läsnäoloa kuvauslaitteiden käytössä).

Autamme mielellämme mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä. Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina toimiston numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Toimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Lisätietoa verkkokaupan sopimusehdoista löydät täältä ja käyttöohjeita täältä.

Ilmoita minkälaiseen käyttöön varaat tilat (pakollinen).

Hoito tai hieronta 0,00 € Tulkinnat 0,00 € Kurssi- tai koulutustilaisuus 0,00 € Harjoitus 0,00 € Videokuvaukset 0,00 € Kokous 0,00 € Esittelytilaisuus 0,00 € Luentotilaisuus 0,00 € Jokin muu 0,00 €

Tilavarauksesi merkitään kalenteriimme ilmoittamallasi otsikolla ja se on siksi pakollinen tieto. Jos kyse on yksityisestä varauksesta, voit lisätä otsikoksi esim. yksityistilaisuus, hoitoja tai tulkintoja. Jos varaat tilat yleisötilaisuuteen, voit merkitä otsikoksi tilaisuuden esittäjän ja aiheen. Yleisötilaisuudesta voi ilmoittaa myös järjestäjän, tarkemman kuvauksen ja mahdolliset hintatiedot kassalla maksamisen yhteydessä olevalla tilauslomakkeella, jossa on omat kohdat näille julkaistaville tiedoille. Kassalla voit varata myös käyttöösi tiloista löytyviä tarvikkeita tilaisuuden ajaksi. Otsikon pituus voi olla enintään 100 merkkiä.

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä or Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa. Tiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry, joka palvelee asiakkaita (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 & la 12-14 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja on mahdollista vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella sekä lisämaksusta sopimuksenvaraisesti ke-pe 17-18 sekä lauantaisin 12-14. Heinäkuussa tiloja on mahdollista vuokrata automaattisesti joka arkipäivä, sillä kirjastomme on tällöin normaalisti avoinna vain lauantaisin.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi– ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen.

Vuokrahinnat
Tilojemme tuntivuokra riippuu varausten kestosta, vähntään viiden tunnin varauksiin sisältyy päiväkohtainen määräalennus. Vähintään 15 tunnin varauksiin määräalennus voidaan erikseen sisällyttää myös eri päiville tehtyihin varauksiin. Säännöllisen vuokrauksen hinnoista voidaan sopia erikseen, jos tuntimääräksi muodostuu yli 60 tuntia vuodessa. Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Vuokrattaessa kirjaston aukioloaikoina ke-pe 17-18 tai la 12-14, normaalihintoihin lisätään 20% lisämaksu kirjaston poikkeusaukiolojen järjestämiseksi. Varauksista sunnuntaille perimme 10€ käsittelymaksun. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat järjestää maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Noudatamme tilojen vuokrauksessa seuraavaa tuntihinnastoa määräalennuksineen:
Normaalihinta: 20€/tunti
Jäsenhinta: 10€/tunti
Arkisin 9-17: -10%/tunti
Ke-pe 17-18: 24€/tunti*
Jäsenille ke-pe 17-18: 12€/tunti (ei koske heinäkuuta)
La 12-14: 24€/tunti

Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Väh. 5 tuntia: 18€/tunti
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti
Väh. 10 tuntia 16€/tunti
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti
Väh. 15 tuntia 15€/tunti
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti
Väh. 20 tuntia: 14€/tunti

Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti

Muiden palveluiden hintoja:
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu

Tee-/kahvimaksu: 0,8€
Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€

Hinnat sisältävät ALV:n 24%, elintarvikkeissa 14%.

Vuokra-aika  ja sen ilmoittaminen
Tilavaraus on mahdollista tehdä verkkokaupassa viimeistään viikkoa ennen varausta. Jos haluat varata tilat lyhyemmällä varoitusajalla, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilaa on mahdollista vuokrata 9.00-22.00 välisenä aikana elokuusta kesäkuuhun, lukuun ottamatta ke-pe klo 12-17. Heinäkuussa tilaa on mahdollista vuokrata milloin vain 9-22 välisenä aikana. Voit valita tilaukseen haluamasi tuntimäärän, joka voi sijoittua yhdelle tai useammallekin päivälle. Voit tehdä varauksia eri päiville lisäämällä ensin ostoskoriin yhden päivän varauksen ja sitten seuraavan jne. kunnes olet varannut tilat haluamasi päiville. Jos haluat ilmoittaa varauksesi kuvauksen ja tarkemmat tiedot tapahtumakalenteriimme, varaathan yhden tapahtuman kerralla.

Varausjärjestelmässämme minimivaraus on 2 tuntia. Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti, eli esimerkiksi 1,5 tunnin kesto lasketaan kahdeksi tunniksi.  Jos haluat varata yksittäisen tunnin (esim. hoidon tekemiseen), ota meihin yhteyttä. Tuntimääräiiset alennukset tulevat hintaan automaattisesti, erillisin varauksiin useammalle päivälle alennukset voidaan liittää manuaalisesti ylläpidon toimesta.

Kassalla ennen tilauksen lähettämistä Sinua pyydetään ilmoittamaan varauksen yhteydessä tarvitsemanne välineet jos tarvitsette perustarvikkeiden lisäksi jotain muutakin. Mikäli varauksenne koskee julkista tilaisuutta, voit ilmoittaa meille tapahtumakalenterissamme julkaistavaksi seuraavat tiedot: aihe/otsikko, tapahtuman järjestäjä, www-sivu, hinta ja yhteystiedot. Tapahtumakalenteriimme tulevat (yhden tapahtuman) tiedot voit ilmoittaa kätevästi täyttämällä tiedot kassalla ennen tilauksen lähettämistä – jos varaat kerralla useampia tapahtumia niin sitten loppujen tapahtumien tiedot on ilmoitettava sähköpostitse. Voit ilmoittaa tiedot myös erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse. Tilaisuuden tietoja voi lähettää ja muuttaa milloin tahansa ennen sen järjestämistä, mutta käyttötarkoitus ja välineitä koskevat tarpeet tulisi kuitenkin olla tiedossamme viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa

Varustus ja oheispalvelut
Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC.

Keittiöstä löytyy tarpeellisia astioita kuten lautasia, kuppeja, ruokailuvälineitä, kattiloita, paistinpannuja ja termoskannuja. Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Käyttötarkoituksen mukaisesti myös hierontapöytä, sermi ja muut kalusteet ovat käytössäsi. Muita tiloista löytyviä tarvikkeita ja välineitä voit varata käyttöösi maksutta sopimalla niistä erikseen tai ilmoittamalla näistä tarpeistasi tilauksen kassalla. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaanTulosteiden ja kopioiden ottaminen on maksullista.

Voimme tarjota kävijöillenne mahdollisuuden lainata kirjastomme kirjoja, asiakkuuden avaaminen on 5€ (maksuton jäsenille). Tilaisuudet on mahdollista myös videoida tai lähettää videostriiminä erillistä lisämaksua vastaan.

Vuokrauksen ehdot
Asiakkaan tulee maksaa vuokrahinta sopimusehtojen mukaisesti 7 päivän sisällä tilauksesta, mikäli tilavaraus on seuraavan kuukauden sisällä, ellei maksuaikaan ole sovittu jatkoa. Jos varauttava ajankohta on yli 30 päivän päästä, tilaukseksen hinnasta tulee maksaa ennakkomaksuna vähintään puolet varausmaksuna ja loput 30 päivää ennen varausta. 

Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven poistuessaan (molemmat lukot, ylä- ja alalukko), siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen tilojen postilaatikkoon tai antamalla sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä. Siivousvälineet löytyvät WC-tilojen yhteydestä.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, vuokraajalta voidaan periä 100 €:n siivouskustannukset (sis. ALV:n 24%). Näitä kustannuksia voidaan periä myös tilojen maksuttomassa käytössä. Perutuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli peruutus on tehty yli 30 päivää ennen varattua ajankohtaa tai 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Muussa tapauksessa maksusta hyvitetään sopimusehtojen mukaisesti enintään 50%, isommissa tilauksissa hyvitystä voidaan tällöinkin sovitella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.