StudioRajatiedon kertavuokraus

40,00 350,00 

STUDIORAJATIEDON KERTAVUOKRAUKSET VUODELLE 2021

Voit varata ja maksaa StudioRajatiedon tilat verkkokauppamme kautta kertaluontoiseseen tai lyhytaikaiseen tarpeeseen, kuten erilaisiin hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi- ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen. Tiloihin mahtuu käytön luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Korona-aikana määriin saattaa olla rajoituksia.

Tilojen kalustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Varmistathan tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä haluamanasi ajankohtana (tai ajankohtina, tiloja on tarkoitus käyttää useampana päivänä). Jos varaat tilat useammalle kuin yhdelle päivälle, aikojen tulisi ajoittua saman kuukauden tai 31 päivän sisälle toisistaan. Jos haluat varata tilat käyttöösi säännöllisesti joka kuukausi tai useamman kuukauden aikana, teethän sitä varten kestotilauksen. Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti, pienin varattava aika on 2 tuntia, pisin 25 tuntia (pitkäkestoisemmista varauksista voit sopia soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse).

Ilmoita tilauksen lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), käyttötarkoitus, tarvitsemasi välineet sekä tarvittaessa muut tiedot (tilaisuuden otsikko, tapahtuman järjestäjä, www-sivu, hinta, yhteystiedot) tapahtumakalenteriamme varten, mikäli tilaisuus on julkinen. Tilaus voidaan vahvistaa vasta kun olemme vastaanottaneet tiedon varauksen ajankohdasta.

Vuokrahintoihin voidaan sisällyttää alennuksia, jos vuokraat tilat pidemmäksi ajaksi tai olet Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsen. Verkkokauppa sisällyttää hintoihin automaattisesti 50% jäsenalennuksen, mikäli teet tilauksen samalla käyttäjätilillä, johon jäsenyytesi on kytketty. Pitkäkestoisempia vuokrauksia koskevat määräalennukset on sisällytetty valmiiksi tuntivuokrien hintoihin. Alennuksista ja vuokrauksen ehdoista löydät tarkempia tietoja alla olevasta kuvauksesta.

Valitse alla olevasta valikosta montako tuntia tarvitset tiloja kuukauden aikana. Varatut tunnit voi käyttää eri päivinä, saman kuukauden sisällä etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Autamme mielellämme mahdollisissa tilavuokrausta koskevissa kysymyksissä. Tilavuokraukseen liittyviä tiedusteluja voi tehdä soittamalla aukioloaikoina toimiston numeroon 044 9792544, ja lähettämällä viestin sähköpostitse tai StudioRajatiedon Facebook -sivun kautta. Toimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Lisätietoa verkkokaupan sopimusehdoista löydät täältä ja käyttöohjeita täältä.

Poista
Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

StudioRajatieto on uuden ajan kynnyksellä toimiva rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa. Tiloja ylläpitää Rajatiedon Yhteistyö ry, joka palvelee asiakkaita (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 & la 12-14 Rajatiedon erikoiskirjaston aukioloaikoina. Tiloja on mahdollista lisämaksusta vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella sekä sopimuksenvaraisesti ke-pe 17-18 ja lauantaisin 12-14 kunhan poikkeusaukioloajoista sovitaan vähintään 3 viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. Heinäkuussa tiloja on mahdollista vuokrata ilman lisämaksua joka arkipäivä, sillä kirjastomme on tällöin normaalisti avoinna vain lauantaisin.

Tiloihin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen 20-30 henkilöä. Tilat muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten hoitoihin ja hierontoihin, tulkintojen tekemiseen, kurssi– ja koulutustilaisuuksiin, harjoituksiin, videokuvauksiin, kokouksiin, esittelyihin tai pienimuotoisten luentotilaisuuksien järjestämiseen.

Vuokrahinnat
Tilojemme tuntivuokra riippuu varausten kestosta, yli viiden tunnin varauksiin sisältyy määräalennus. Pitkäkestoisempien vuokrausten hinnoista voidaan sopia erikseen. Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja puoleen hintaan (-50%). Vuokrattaessa kirjaston aukioloaikoina ke-pe 17-18 tai la 12-14, normaalihintoihin lisätään 15% lisämaksu kirjaston poikkeusaukiolojen järjestämiseksi. Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat järjestää maksuttoman tilaisuuden, voit anoa tiloja käyttöösi maksutta erillisellä lomakkeella.

Noudatamme tilojen vuokrauksessa seuraavaa tuntihinnastoa määräalennuksineen:
Normaalihinta: 20€/tunti
Jäsenhinta: 10€/tunti
Arkisin 9-17: -10%/tunti
Ke-pe 17-18: 24€/tunti*
Jäsenille ke-pe 17-18: 12€/tunti*
La 12-14: 24€/tunti

Jäsenille la 12-14: 12€/tunti
Väh. 5 tuntia: 18€/tunti**
Jäsenille väh. 5 tuntia: 9€/tunti**
Väh. 10 tuntia 16€/tunti**
Jäsenille väh. 10 tuntia: 8€/tunti**
Väh. 15 tuntia 15€/tunti**
Jäsenille väh. 15 tuntia: 7,5€/tunti**
Väh. 20 tuntia: 14€/tunti**

Jäsenille väh. 20 tuntia: 7€/tunti**
Tulosteet/kopiot: 0,5€/sivu
Tee-/kahvimaksu: 0,8€
Vapaaehtoinen WC-maksu: 0,5€
Hinnat sisältävät ALV:n 24%.
*Heinäkuussa normaalit tuntihinnat myös ke-pe Rajatiedon erikoiskirjaston ollessa kiinni.
**La 12-14 (sekä ke-pe 17-18) välisenä aikana alennettuihin hintoihin lisätään 2€/tunti jäsenille, 4€/tunti muille. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Vuokra-aika  ja sen ilmoittaminen
Tilaa on mahdollista vuokrata 9.00-22.00 välisenä aikana elokuusta kesäkuuhun, lukuun ottamatta ke-pe klo 12-17. Heinäkuussa tilaa on mahdollista vuokrata milloin vain 9-22 välisenä aikana. Voit valita tilaukseen haluamasi tuntimäärän, joka voi sijoittua yhdelle päivälle tai useammallekin päivälle yhden kuukauden (31 päivän) sisällä. Minimivaraus on 2 tuntia ja yhden käyttökerran kesto vähintään tunti. Veloitus tapahtuu tuntikohtaisesti, eli esimerkiksi 1,5 tunnin kesto lasketaan kahdeksi tunniksi. Mikäli haluamasi tuntimäärä on yli 25 tuntia, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse varauksen tekemiseksi.

Jos haluat varata tilat useammalle kuukaudelle (tai yli 31 päivälle), siirrythän tekemään kestotilauksen. Varmistathan myös etukäteen tapahtumakalenteristamme, että tilat ovat käytettävissä haluamanasi ajankohtana (tai ajankohtina, tiloja on tarkoitus käyttää useampana päivänä).

Vuokran-ajan ja muut tarvittavat tiedot voit ilmoittaa tilauksen lisätiedot-kohdassa, erillisellä lomakkeellasähköpostitse tai puhelimitse. Välttämättömiä tietoja ovat ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), käyttötarkoitus ja tarvitsemasi välineet. Tapahtumakalenteria varten tarpeellisia tietoja ovat tilaisuuden otsikko, tapahtuman järjestäjä (jos kyseessä on yleisötilaisuus), www-sivu, hinta ja yhteystiedot, jotka voidaan julkaista tapahtumakalenterissamme, mikäli tilaisuutta halutaan mainostaa. Tilaisuuden tietoja voi lähettää milloin tahansa ennen sen järjestämistä. Ajankohdan varaaminen ja käyttötarkoituksen ilmoittaminen tulisi kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 2 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa (tai mahdollisimman pian, jos tilaus on tehty 2 viikon sisällä ajankohdasta). Tilaus voidaan vahvistaa vasta kun olemme vastaanottaneet nämä tiedot.

Varustus ja oheispalvelut
Tilojen varustukseen kuuluvat tietokonepäätteet, kopiokone/monitoimilaite, hierontapöytä, sermi, iso puolitettava kokouspöytä, 2 pikkupöytää, 30 kappaletta istuimia, ulkomainosteline, projektori, äänentoistolaitteisto, mikrofoneja, videokuvauslaitteistoja, joogamattoja ja astioita, jotka ovat vuokraajien käytettävissä. Kokoustilan lisäksi vuokraajien käytettävissä ovat keittiö ja WC.

Keittiöstä löytyy tarpeellisia astioita kuten lautasia, kuppeja, ruokailuvälineitä, kattiloita, paistinpannuja ja termoskannuja. Astiat sisältyvät vuokrahintoihin edellyttäen, että käytetyt astiat on pesty ja laitettu takaisin paikoilleen. Voit varata käyttöösi maksutta myös muita tiloista löytyviä välineitä. Kahvi, tee ja muut ruokatarvikkeet eivät sisälly hintaanTulosteiden ja kopioiden ottaminen on maksullista.

Voimme tarjota kävijöillenne mahdollisuuden lainata kirjastomme kirjoja, asiakkuuden avaaminen on 5€ (maksuton jäsenille). Tilaisuudet on mahdollista myös videoida tai lähettää videostriiminä erillistä lisämaksua vastaan.

Vuokrauksen ehdot
Asiakkaan tulee maksaa vuokrahinta sopimusehtojen mukaisesti 7 päivän sisällä tilauksesta, mikäli tilavaraus on seuraavan kuukauden sisällä, ellei maksuaikaan ole sovittu jatkoa. Jos varauttava ajankohta on yli 30 päivän päästä, tilaukseksen hinnasta tulee maksaa vähintään puolet varausmaksuna ja loput 30 päivää ennen varausta. 

Kaikilta vuokraajilta edellytetään, että he lukitsevat vuokraamansa tilojen oven poistuessaan (molemmat lukot, ylä- ja alalukko), siivoavat tilat lähtiessään, palauttavat avaimen pudottamalla sen tilojen postilaatikkoon tai antamalla sovitusti yhdistyksen edustajalle ja jättävät tilat samaan järjestykseen kuin ne olivat heidän saadessaan tilat käyttöönsä. Siivousvälineet löytyvät WC-tilojen yhteydestä.

Mikäli vuokraaja ei ole siivonnut tiloja lähtiessään, vuokraajalta voidaan periä 100 €:n siivouskustannukset (sis. ALV:n 24%). Perutuissa varauksissa maksu hyvitetään asiakkaalle, mikäli peruutus on tehty 30 päivää ennen varattua ajankohtaa tai 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Muussa tapauksessa maksusta hyvitetään sopimusehtojen mukaisesti enintään 50%, isommissa tilauksissa hyvitystä voidaan tällöinkin sovitella.

Lisätiedot

Tuntimäärä

2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, 8h, 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h, 16h, 17h, 18h, 19h, 20h, 21h, 22h, 23h, 24h, 25h

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.