Verkkokaupan ohjeet

Olemme siirtäneet Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajien pöytien myynnin verkkokauppaan. www.rajatieto.fi/kauppa/

Kaupan kautta voit ostaa messupöytäpaikkoja, luokkatiloja, hoitopaikkoja, lisää näytteilleasettajien kulkulippuja tai varata ohjelma-aikaa (esim. omille tietoiskuille). Myös fyysisiä pöytiä ja sermejä, messuja varten, voit ostaa kaupastamme tai vaikkapa liittyä jäseneksi ja tukea meitä ja toimintaamme.

HUOM. Verkkokauppajärjestelmässämme kaikki näytteilleasettajien paikat ovat kestotilauksia, eli messupaikka on varattu sinulle automaattisesti vuodesta toiseen, kunnes peruutat tilauksen. Joka vuosi verkkokauppamme lähettää sinulle uusimisilmoituksen, jolloin sinun tulisi seurata ”maksa nyt” -linkkiä ja kirjautua verkkokauppaan. Kun olet kirjautuneena, voit muuttaa tilaustasi (tai esim. peruuttaa sen), tai voit maksaa laskusi messupaikasta.

Voit maksaa paikat kokonaan heti pankki/luottokortilta (Valitse maksutavaksi Stripe), tai maksaa kahdessa osassa (valitse maksutavaksi Pankkisiirto/SEPA-maksu. (Maksun osituksesta veloitamme 20 euroa). Saat vahvistusviestin ja maksutiedot sähköpostiin (jos viestiä ei kuulu, tarkistathan Roskaposti-kansion).
Pankkisiirrolla vähintään 50% messupaikan hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä/varauksesta. Muussa tapauksessa paikan varaus raukeaa.

Annamme 15% alennuksen messupaikoista Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenille. Jäsenalennuksen saa vain kun on kirjautuneena verkkokauppaamme/sivuillemme.

Jos et saa alennusta, tarkista oletko maksanut jäsenmaksusi. Kun jäsenmaksu on maksettu, saat jäsenalennuksesi automaattisesti. Suosittelemme että maksat jäsenmaksusi credit- tai debit-kortillasi Stripe:n kautta, jolloin jäsenyytesi uusiminen astuu samantien voimaan.

Rajatiedon yhteistyö ry ei tallenna korttitietoja, kaikki korttimaksut tapahtuvat luotettavan Stripe:n (https://stripe.com/fi) maksuyhdyskäytävän kautta.

Kaikki verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät alv:n.

Jos olet unohtanut verkkokaupan salasanasi, ole hyvä ja klikkaa tätä linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanan palauttamiseksi www.rajatieto.fi/oma-tili/lost-password/

Tervetuloa ostoksille!