Sermi

18,00 

Vuokrattava sermi Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajalle esimerkiksi hoitotilojen jakamiseen.

Tilaathan ensin tarvittaessa itsellesi messuosaston ensimmäisestä, toisesta tai kolmannesta kerroksesta messupaikalta. Messuosastot varataan lähtökohtaisesti messukaupassa kestotilauksina, joten edellisen vuoden paikkasi on edelleen varattuna sinulle ellet ole sitä perunut. Muistathan, että kalusteet on tilattava kuitenkin erikseen kullekin messuille, niiden varaus ei jatku automaattisesti seuraaville messuille.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen tuotteen loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu. Verkkokauppa liittää jäsenalennuksen tuotteen hintaan automaattisesti tehdessäsi tilauksen samalla tunnuksella kuin millä olet mahdollisesti liittynyt verkkokaupan kautta jäseneksi.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja tuotteesta alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa kuitenkin vain lauantaisin.

Valitse haluamasi määrä sermejä alla olevasta valikosta. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Varattu

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä or Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Vuokrattava sermi käyttöösi Hengen ja Tiedon messujen  ajaksi, esimerkiksi hoitotilojen jakamiseen. Yhden sermin leveys on noin metri ja korkeus noin 1,7 metriä. Sopii hyvin niin pöytäpaikkoja kuin luokkatilojenkin yhteyteen. Omalle messuosastolle voi vuokrata lisäksi valaisimia ja pöytiä.

Sermit toimitetaan erikseen sovittaessa näytteilleasettajan varaamalle paikalle (ks. messujen kerroskartat). Jos muuta ei ole sovittu, sen voi noutaa sisäänkäynnin vierestä kysymällä messutoimistosta. Suosittelemme noutamaan vuokrakalusteet ennen messujen avautumista. Sermien käyttö ei saa häiritä muita messuosastoja ja ne tulee palauttaa messujärjestäjälle messujen päätyttyä.

Messut järjestetään 12. – 13. lokakuuta 2024. Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut päättyvät lauantaina 12.10 klo 18.00 ja sunnuntaina 13.10 klo 17.00. Ovet suljetaan noin 15 minuuttia messujen päättymisestä. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata kalusteet jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen tilauksen loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista. Kalusteiden normaalihinnat ja jäsenhinnat löytyvät erillisestä hinnastosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Tilauksen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% sermin vuokrahinnasta tulee maksaa 7 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, ja loppuosuus tulee kokonaisuudessaan maksaa viimeistään 40 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 45 päivän sisällä messuista. Jos vuokraat sermit omana tilauksenaan (erikseen messuosastoa koskevasta tilauksesta), suosittelemme maksamaan tilauksen hinnan kerralla.

Peruutusoikeus
Tilauksia voi muuttaa ja niitä voi peruuttaa sopimusehdoissa ilmoitetuin ehdoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.