Sopimusehdot

Rajatiedon Yhteistyö ry:n verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Jos sinulla on kysyttävää messupaikoista, muista tuotteista tai verkkokaupan käytöstä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen rtylaskutus@rajatieto.fi. Pyrimme vastaamaan 2-3 vuorokauden sisällä viestiisi. Tutustuthan tarvittaessa myös verkkokaupan käyttöohjeisiin.

Toimitustavat ja -ehdot

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jos tilauksen laskuttaminen ja tilauksen tietojen toimittaminen sähköpostitse ei onnistu, tällöin tilauksen hintaan lisätään postituskulut, ellei tuotteeseen sisälly maksutonta toimitusta postin välityksellä. Tilaukset toimitetaan postitse tai tilauksen esittelyn mukaisessa asiayhteydessä.

Messuosastoja, messujen ohjelma-aikoja, näytteilleasettajien lisäkulkulippuja ja kalusteita myydään toimitettaviksi tuotteen esittelyn mukaisin ehdoin Hengen ja Tiedon messulla. StudioRajatiedon tilavuokrausajat myydään toimitettavaksi erikseen asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Yhdistyksen jäsenyys on toimitetaan hallituksen hyväksyttyä jäsenhakemuksen, osa jäseneduista astuu kuitenkin voimaan jo jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Muiden tilauksen toimitusehdoista tarkemmin niitä koskevien tuoteosastojen esittelyissä.

Tilauksen voimassaolo

Kestotilaukset ovat voimassa jatkuvina kunnes asiakas ilmoittaa peruuttavansa tilauksen. Muut tilaukset ovat määräaikaisesti voimassa siihen saakka kunnes tilaus on toimitettu tai päättynyt. Kaikki näytteilleasettajien paikat ovat kestotilauksia, eli messupaikka on varattu automaattisesti vuodesta toiseen, kunnes tilaus peruutetaan. Samoin StudioRajatiedon jatkuva vuokraaminen joka kuukausi.

Tilauksen muuttaminen

Tilausta voi muuttaa maksutta 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä tai uusintalaskun päiväyksestä. Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista perimme 4 euron käsittelymaksun.

Maksutavat
Tilaus- ja maksuvahvistus
Hinnat ja toimituskulut
Vaihto- ja palautusehdot
Peruutukset ja hyvitykset

Postitse tomitettaville käyttämättömille ja avaamattomille tuotteille on 14 päivän palautusoikeus. t

Sopimusehtojen muuttaminen