Lisäkulkulippu näytteilleasettajalle

25,00 

Osta lisäkulkulippuja näytteilleasettajalle Helsingin Hengen ja Tiedon messuille 12.-13.10. 2024.

Liput on maksettava heti tilauksen yhteydessä, ellei muuta ole sovittu. Koko viikonlopun ajan voimassa olevat liput myydään alennettuun hintaan, niihin ei sisälly jäsenalennusta.  Lippujen hinnat sisältävät alv:n 10%.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä messautoimistoon: info(at)rajatieto.fi tai 044 9792544. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Lisäkulkulippujen tarkempi esittely löytyy alla olevasta kuvauksesta.

Valitse alla olevasta valikosta haluamasi määrä lisäkulkulippuja. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Varastossa

Haluatko alennuksen? Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Näytteilleasettajien kulkuliput Hengen ja Tiedon messuille
Näytteilleasettajat saavat tietyn määrän kulkulippuja varaamansa paikan koosta riippuen sekä erikseen tilaamansa määrän lisäkulkulippuja. Nimetyt kulkuliput jaetaan pystytysaikana ala-aulassa ja messuviikonloppuna luokassa 12 olevassa Rajatiedon Yhteistyö ry:n messutoimistossa. Liput toimivat näytteilleasettajien kulkulupina messuilla koko viikonlopun ajan ja ne on näytettävä aina messualueelle palatessa.

Lisäkulkuliput eivät ole tarkoitettu jälleenmyyntiin, messujen kävijöille on myynnissä ennakolippuja ja ryhmälippuja. Näytteilleasettajan tehtävänä on huolehtia, että messuosastolla päivystävä henkilöstö kykenee mahdollisuuksien mukaan pitämään yli metrin etäisyyttä viereisen osaston edustajan kanssa, jos jomman kumman taholta tätä toivotaan (koskee vähintään 2 metrin pituisia paikkoja).

Lisäkulkulippuja on mahdollista tilata 25€ kappalehintaan (oikeuttaa sisäänpääsyyn messualueelle pystytysaikana sekä molempina messupäivinä). Kulkulippuja on mahdollista pitää kaulassa ja niihin voi kirjoittaa nimen.

Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut päättyvät lauantaina 12.10 klo 18.00 ja sunnuntaina 13.10 klo 17.00. Ovet suljetaan noin 15 minuuttia päättymisen jälkeen. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Suosittelemme tilaamaan lisäkulkuliput hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden sulkea lisäkulkulippujen lipunmyynnin verkkokaupassamme kun messutapahtumaan on alle 14 päivää.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 10%.

Näytteilleasettajien vapaaliput
Pöytäpaikkojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
1 metri – 1 lippu
2-3 metriä – 2 lippua
4-5 metriä – 3 lippua
6-7 metriä – 4 lippua
8-10 metriä – 5 lippua
Yli 10 metriä – 6 lippua

Luokkatilojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
Enintään 12 neliömetriä – 2 lippua
13-21 neliömetriä – 3 lippua
22-31 neliömetriä – 4 lippua
32-54 neliömetriä – 5 lippua
Väh. 55 neliömetriä – 6 lippua

Pidäthän lippusi mukana ja näytillä.

Lisäkulkulippujen maksaminen
Tilaus
tulee muun ennakkolipunmyynnin tavoin maksaa heti tilauksen yhteydessä. Pääsylippujen myyntimaa on aina verotuksellisesti Suomi.

Peruutusoikeus
Lisäkulkulippujen tilauksia voi muuttaa ja ne voi peruuttaa verkkokaupan sopimusehdoissa ilmoitetuin ehdoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.