Vapaaehtoistyö Hengen ja Tiedon Messujen järjestämiseksi

Messut järjestetään vapaaehtoistyönä ja palkattua henkilökuntaa ei ole. Ilman vapaaehtoistyöntekijöitä ei Hengen ja Tiedon messujen kaltaista tapahtumaa olisi mahdollista järjestää. Pääsääntöisesti kaikkien halukkaiden työpanosta tarvitaan.

Messuavustajien tehtävät ovat monipuolisia. Tarvitsemme yksittäisiä avustajia mm. pystytys- ja purkutehtäviin, siivoojiksi, lipunmyyjiksi, somistajiksi, kuljetuksiin, näytteilleasettajien opastajiksi (”kerrosvalvojat”), asiakaspalveluun, järjestyksenvalvojiksi, toimisto- ja järjestelytehtäviin, keittiöön sekä muutamiin muihinkin tehtäviin.

Tehtäviä on tarjolla sekä messujen aukioloaikaan, että niiden ulkopuolella. Valtaosa tehtävistä on melko kevyitä, sillä näytteilleasettajat vastaavat itse messuosastojensa rakentamisesta ja purkamisesta.

Messuilla vapaaehtoistyötä ei tarvitse tehdä koko päivää, vaan aikaa jää myös messuohjelmaan osallistumiseen. Messutyöntekijät saavat syötävää ja juotavaa erillisessä messuavustajien taukotilassa sekä buffetravintolassa messuilla.

Voit ilmoittautua messuavustajaksi koska vain tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0400 33 00 68

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Vapaaehtoistyö yhdistyksessä

Rajatiedon Yhteistyö ry:n toiminta perustuu vapaaehtoistyölle. Yhdistystä ei olisi olemassa ilman yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat valmiita tinkimään omasta vapaa-ajastaan. Yhdistyksessä toimitaan lähinnä toimikunnissa, jotka ovat vapaamuotoisia työryhmiä, joista kukin vastaa omasta tehtäväalueestaan. Yhdistyksen toimintaan voi osallistua olematta jäsen, kuulumatta hallitukseen tai edes toimikuntiin.

Kun rajatiedon asiat ovat jo jokin verran tuttuja, sinussa on tiimihenkeä ja halua oppia uutta, tahdot keskustella ja kuunnella, suvaitset näkemyseroja, olet valmis kantamaan voimavaroihisi sopivan määrän vastuuta ja työskentelemään pitkäjänteisesti, olet selkeästi yhteistyöyhdistyspuurtajan ideaalityyppiä. Palkka nostetaan elämän oppina, uusina ystävinä ja iloisena mielenä.

Tiedustele toimikunnista ja osallistumismahdollisuuksista muissa yhdistyksen tehtävissä. Erityisesti toivomme Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenten ja jäsenyhdistysten jäsenten osallistumista yhteisiin hankkeisiimme.