Rajatiedon Yhteistyö ry

Olli Kalajoki

Jo noin 40 vuotta selvänäkijänä ja meediona toiminut Olli Kalajoki löysi monien kollegoidensa tavoin henkisen lahjansa jo lapsena. Näkymätön henkimaailma kulkee hänen rinnallaan näkyväistä maailmaa todellisempana ja kauniimpana. Hän auttaa pyyteettömästi luokseen tulevia ihmisiä, matkustaen myös eri puolilla Suomea pitämässä istuntoja. Hänen työnsä on kuuntelemista ja kanssaihmisten vierellä kulkemista, joka vaatii kykyä ja kokemusta valita oikeat sanat rohkaisuksi ja lohdutukseksi, avuksi ja neuvoksi.

Maamme arvostetuimpiin kuuluva selvänäkijä, meedio, psykometrikko ja regressioterapeutti Olli Kalajoki palvelee Kirkkonummella.

Julkaisuja: Selvänäkijän näkymättömät arkistot (2008)

4 vastausta

  1. Ystäväni on käynyt luonasi aikoinaan. Olisimme nyt tiedon tarpeessa ja toivoisimme pääsevämme luoksesi. Itse olen entisistä elämistäni tiedon tarpeessa, toivossa, että tieto auttaisi loppumatkalleni.

  2. Onko Olli vaihtanut puhelin numeroa. Vai onko hän siirtynyt tuonpuoleiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TUTUSTU MYÖS
Olli Kalajoki
Loading

Menossa mukana

Rajatiedon Yhteistyö Ry
– kumppanisi henkisen kehityksen tiellä

Rajatiedon yhteistyö ry kokoaa henkisyydestä ja tietoudesta kiinnostuneet saman katon alle. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarkastella inhimillisen tiedon raja-aluetta sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä.

› Hengen ja Tiedon messut

Rajatiedon yhteistyö ry on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, jotka ovat Suomen vanhimmat ja tunnetuimmat rajatiedon messut. 

› Studio Rajatieto ja rajatiedon erikoiskirjasto

StudioRajatieto on rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, osoitteessa Luutnantinpolku 7. Tiloistamme löytyy henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, jonka kokoelmissa on lähes 3000 lainattavaa teosta sekä laajaa audioaineistoa. 

› Tilat

Tilojamme on mahdollista myös vuokrata esim. kurssitoimintaan. StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 15-20 henkilöä. Tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn. Katso lisätiedot tai tule tutustumaan paikan päälle!

› Ääretön lehti

Laaja-alainen ja raikas rajatiedon julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Mukana tunnettuja ja vähemmän tunnettuja rajatiedon ihmisten kirjoittamia artikkeleita. Voitt ilata lehden painettuna kotiisi  tai lukea verkkoversiota veloituksetta. 

› Rajatiedon auttava puhelin

Auttaa ihmisiä, jotka ovat rajatiedon ilmiöiden vuoksi joutuneet kokemaan pelkoa, ahdistusta tai pahimmassa tapauskessa joutuneet kriisiin. Päivystysajat numerossa 040 913 1038. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran ja soittaja voi pysyä nimettömänä. 

› Stipendit

Rajatiedon Yhteistyö ry on jakanut vuosittain enintään 2000 euron edestä stipendejä rajatiedon tutkimustoimintaa varten. Stipendejä ovat voineet hakea sekä yksityshenkilöt että yhteisöt. Luettelon aiemmat jaetuista stipendeistä sekä hakuohjeet löydät kotisivuiltamme.

0