Rajatiedon Yhteistyö ry

Messutoimisto 044 9792544 (ke-pe 12-18, la 12-14)
Messujen tuki 0466 366 335 (ma-ke 12-18)

Avoinna: Tilaisuuksien yhteydessä

Yhteyshenkilö: Pekka Kaarakainen

Allan Kardecin opin ystävät ry on 13.6.2013 rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen toiminta perustuu Allan Kardecin (1804-1869) henkiopin eli spiritistisen opin, spiritismin, teoksiin sekä niitä täydentäviin teoksiin (kirjoittajina mm. Francisco Cândido Xavier, Léon Denis ja Divaldo Franco). Sen tarkoituksena on edistää spiritualistisen järjestöjen välistä yhteistyötä sekä harjoittaa auttamis- ja hyväntekeväisyystoimintaa. Yhdistys kustantaa spiritististä kirjallisuutta Suomessa. Yhdistys järjestää yleisötilaisuuksia Vääksyssä Metsätähtisäätiön tiloissa sekä muualla Suomessa.

Allan Kardecin opin ystävät ry:n päämääränä on edesauttaa ihmisen perusolemuksen syvällisempää ymmärtämistä opiskelun, valistuksen sekä yhteistoiminnan kautta sellaisten yhdistysten, oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa, joilla on vastaavia päämääriä tai toimintamuotoja.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja Allan Kardecin teoksissa esitettyihin periaatteisiin, tukeutuen kansainvälisen keskusjärjestön (International Spiritist Council) eri maiden edustajien yhteisen harkinnan perusteella laatimaan tukimateriaaliin. Se kunnioittaa kaikkia uskontoja ja oppeja sekä arvostaa kaikkia hyvän harjoittamisen yrityksiä. Yhdistys toimii käytännössä mm. seuraavilla tavoilla:

  1. Yhdistys kääntää ja julkaisee uutta ennen julkaisematonta tietoa Suomen kielelle. Osa kirjajulkaisuista asetetaan vapaasti ladattaviksi äänikirjoiksi. (Tähän mennessä on julkaistu jo 15 kirjaa ja 5 äänikirjaa sekä 2 suomeksi käännettyä elokuvaa)
  2. Yhdistys järjestää luentotilaisuuksia, kursseja sekä opintopiirejä. Vääksyssä on käytettävissä tilaisuuksien yhteydessä myös kirjasto. (Tähän mennessä on järjestetty jo yli 100 maksutonta luentotilaisuutta vapaaehtoistyövoimin sekä käännetty 1 koulutusohjelma)
  3. Yhdistys harjoittaa pienimuotoista hyväntekeväisyyttä harkiten valituille puutteista ja sairauksista kärsiville kohteille ihmisen omanarvontuntoa ja omaehtoista riippumattomuutta nostattaen. (Tähän mennessä kohteiksi on valittu Unicef ja Brasiliassa sijaitseva vähäosaisten lasten kasvatukseen omistautunut hyväntekeväisyysinstituutio)

Tervetuloa vierailemaan nettisivulla ja ottamaan yhteyttä!

Julkaisuja: Henkien Kirja, Evankeliumi Spiritismin mukaan, Meedioiden Kirja, Taivas ja Helvetti, Genesis, Mitä tapahtuu elämän jälkeen – Mitä tiede sanoo, mitä tutkimukset osoittavat, Ilosanoma, Sanantuojat, Seksi Ja Kohtalo, Valonlähettiläät, Ja Elämä Jatkuu, Toiminta ja Seuraamukset, Onnellinen Elämä, Kuka Pelkää Kuolemaa?, Perhetähdistö, Itsemurha, Obsessio, Lempeät jalokivet, 2000 vuotta sitten, 50 vuotta myöhemmin, Terve Mieli, Planetaarinen Muunnosvaihe, Valon tie, Nosso Lar – Elämää henkimaailmassa, sekä Maan ja Taivaan välillä

2 ajatusta kohteelle “Allan Kardecin opin ystävät ry.

  1. Mielenkiintoinen henkinen asia kiinnostaa

  2. Vastaa moniin henkisiin kokemus ilmentymiin haluaisin olla joskus läsnä paikakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Loading
0

Your Cart