2.krs Kokonaiset Luokkatilat

HENGEN JA TIEDON MESSUT 14.-15.10. 2023

Messuosasto näytteilleasettajalle toisen kerroksen kokonaisesta luokkatilasta (katso sijainti kerroskartasta). Kävijät viettävät usein eniten aikaa tässä kerroksessa juhlasalin sijainnin vuoksi. Paikat sisältävät mahdollisuuden hyödyntää luokkatilassa olevia pulpetteja tai pöytiä ja tuoleja. Sähkö sisältyy paikan hintaan. Kerroksesta löytyy myös luokkatiloista lohkottuja loosheja sekä käytävillä ja aulassa sijaitsevia pöytäpaikkoja ja tulkintapaikkoja.

Paikkavaraukset ovat kestotilauksia, eli kun varaat paikat nyt, saat automaattisesti tarjouksen samoista paikoista ensi vuonna. Tilauksen hinta sisältää rekisteröitymismaksun, näyttelytilan vuokran, vapaiden kalusteiden käyttöoikeuden, tapahtumavakuutukset, yönaikaisen varastoinnin, messualueen valmistelun ja ohjeistukset sekä tapahtuman markkinoinnin.

Osana paikan hintaa messulehdessä julkaistaan niiden näytteilleasettajien ilmoitukset, jotka ovat toimittaneet julkaistavan aineiston meille 1.7. mennessä. Lisäksi verkkosivuillamme ylläpidetään näytteilleasettajagalleriaa, jossa julkaistaan näytteilleasettajien toimittamaa ilmoitusaineistoa ympäri vuoden. Messujulkaisut ja niihin tarjottavat maksulliset lisäominaisuudet tuovat paitsi näkyvyyttä, ne helpottavat myös tiedon löydettävyyttä vieraidemme ja näytteilleasettajien kohtaamista silmällä pitäen.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen paikan loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja saat alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544. Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa kuitenkin vain lauantaisin. Paikan päällä apunasi ovat kerrosvalvojat, voit ottaa myös puhelinnumero(t) talteen kiireellisiä tarpeita varten.

Valikossa näkyvät vain tällä hetkellä vapaat paikat, valitse omasi niistä. Voit liittää tilaukseen mukaan myös lisänäkyvyyttä omalle esittelylle, ilmoituskampanjan ja 1-2 messukalustetta sekä varata alustavasti tarvitsemiesi pöytien määrän ja ilmoittaa messuosastollesi suunnittelemasta ohjelmasta. Messukaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista ja messupaikkojen varaamista koskevista ohjeista.

Palvelua ei ole saatavilla eikä myytävänä.

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

HELSINGIN HENGEN JA TIEDON MESSUT 14.-15.10. 2023

Looshi näytteilleasettajalle toisen kerroksen kokonaisesta luokkatilasta (katso sijainti kerroskartasta). Messupaikan tilat ovat esteettömästi saavutettavissa. Kävijät viettävät usein eniten aikaa tässä kerroksessa juhlasalin sijainnin vuoksi. Paikat sisältävät mahdollisuuden hyödyntää luokkatilassa olevia pulpetteja ja tuoleja. Paloturvallisuussyistä elävän tulen käyttö ei ole sallittua.

Paikkavaraukset ovat lähtökohtaisesti kestotilauksia, joka tarkoittaa sitä, että verkkokaupasta tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tarjous samoista paikoista myös seuraaville messuille noin 4-6 kuukautta ennen tapahtuma-ajankohtaa, jos tilaus on edelleen voimassa. Kestotilaus ei sido osallistumaan messuille jatkossa, ja sen voi halutessa peruuttaa (sähköpostitse tai omalta verkkokaupan käyttäjätililtä), jolloin paikka vapautuu myyntiin. Voit pyytää erikseen, että paikkavarauksesi tehdään ainoastaan kuluvalle vuodelle, ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti osoitteeseen rtylaskut(at)rajatieto.fi tai kassan lisätiedot-kohdassa.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata messuosaston jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen paikan loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista. Luokkatilojen normaalihinnat ja jäsenhinnat löytyvät erillisestä luokkahinnastosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Pidätämme oikeuden myyntipaikkojen hintojen muutoksiin.

Näytteilleasettajien näkyvyys messujulkaisuissa
Tilauksen hinta sisältää myös messulehdessä ja näytteilleasettajagalleriassa julkaistavat tiedot, joiden tarkoitus on markkinoida näytteilleasettajan tarjontaa sekä helpottaa näytteilleasettajan tarjonnan löydettävyyttä. Messulehteä painetaan elokuussa tavallisesti noin 5000 kappaletta etukäteen ja messutapahtumassa jaettavaksi.  Näytteilleasettajagalleria on saatavilla verkkosivuillamme ympäri vuoden.

Osana tilausta julkaistavat messulehden näytteilleasettajahakemiston ilmoitukset järjestetään messuosaston sijainnin mukaan (virtuaaliset messuosastot luokiteltuna erikseen). Ilmoitukseen voidaan sisällyttää messuosaston numeron tai tunnuksen lisäsi messuosaston nimi, lyhyt noin 10 sanan esittely, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käynti-/postiosoite sekä WWW-osoite sekä viittaus mahdollisiin nostoihin tai ilmoituksiin muualla messulehdessä. Ilmoitusta voi myös ylempänä kuvatulla tavalla laajentaa osana messupaikan tilausta ja sille voi ostaa lisänäkyvyyttä. Lisäksi näytteilleasettajien aakkosellisessa luettelossa voidaan julkaista vaihtoehtoinen nimi jos vieraat etsivät messuosastoa eri nimillä. Messulehdessä julkaistavat aineistot tulee lähettää aineistot tulee lähettää messulehteä varten 1.7.2023 mennessä.

Näytteilleasettajagallerian monipuoliset ominaisuudet puolestaan mahdollistavat yleisön tiedontarpeisiin vastaamisen tavalla, jossa vain mielikuvitus on rajana. Virtuaalisen messuosaston sivu sisältää edellä mainittujen tietojen lisäksi alaotsikon, entisen nimen, englanninkielisen nimen, kattojärjestön, aukioloajat, yhteyshenkilön, maksimissaan noin 7000 merkin esittelyn sisältäen mahdolliset tekstilaatikot valitulla värillisellä taustalla ja kehyksillä (+ingressin), englanninkielisen esittelyn, julkaisuluettelon sekä esittelyvideon, siltä osin kuin näitä tietoja ja sisältöjä on meille lähetetty julkaistavaksi. Sivulla voidaan julkaista myös täydentäviä yhteystietoja (kuten tieto yhteyshenkilöstä ja linkit somekanaville). Sivulle voidaan myös asettaa näkyville värillinen logo tai muu otsikkokuva.

Näytteilleasettajagallerian sisältöä voidaan luokitella meille lähetettyjen luokittelutietojen eli perustamisvuosien, rekisteröitymisvuoden, kielitaidon, tarjolla olevien maksutapojen, toimialan sekä enintään 80 asiasanan perusteella. Virtuaalisia messuosastoja voidaan luokitella erilaisiksi luetteloiksi näiden tietojen perusteella (esim. aakkosellinen luettelo messuosaston nimen tai toimialan perusteella). Asiasanat tulee valikoida Rajatiedon asiasanaluettelosta tai kansalliskirjaston Finto-palvelusta yhdenmukaisen haettavuuden varmistamiseksi.

Virtuaalisesta messuinfosta ja ilmoitusaineiston lähettämistä koskevista ohjeista löydätte tarkempia tietoja näytteilleasettajagallerian tarjoamista mahdollisuuksista oman toimintanne ja tarjontanne markkinoimiseen. Verkkosivuilla julkaistavat sisällöt ehtivät vielä 30.9.2023. Jos julkaistava aineisto toimitetaan meille alle 2 viikkoa ennen messutapahtumaa, varaamme oikeuden julkaista tiedot verkossa vasta messujen jälkeen (ns. jälki-ilmoittautuneet). Varaamme mahdollisuuden muokata julkaisuihimme lähetettyjen ilmoitusten sisältöjä niiden laadun parantamiseksi.

Näytteilleasettajien kulkuliput
Näytteilleasettajat saavat vapaalippuina tietyn määrän kulkukortteja messuille, varaamansa paikan koosta riippuen. Kulkukortit jaetaan messutoimistosta, pystytysaikana ala-aulassa ja messujen aukioloaikana viikonloppuna ensimmäisen kerroksen luokassa 12. Ne toimivat näytteilleasettajien kulkulupina messuilla koko viikonlopun ajan, joten pidäthän kulkukorttisi mukana ja näytillä käydessäsi messualueen ulkopuolella. Jos näytteilleasettajapaikan hintaan sisältyvät kulkukortit eivät riitä, näytteilleasettajan lisäkulkulippuja voi ostaa edullisesti nettikaupastamme.

Pöytäpaikkojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä (kulmapöytäpaikka lasketaan 0,5 lisämetriksi)
1 metri – 1 lippu
2-3 metriä – 2 lippua
4-5 metriä – 3 lippua
6-7 metriä – 4 lippua
8-10 metriä – 5 lippua
Yli 10 metriä – 6 lippua

Luokkatilojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
Enintään 12 neliömetriä – 2 lippua
13-21 neliömetriä – 3 lippua
22-31 neliömetriä – 4 lippua
32-54 neliömetriä – 5 lippua
Yli 54 neliömetriä – 6 lippua

Messuosastojen määräalennukset
Kerralla on mahdollista lisätä ostoskoriin ja varata useampia erillisiä paikkoja, jotka oikeuttavat määräalennukseen, jonka suuruus riippuu messuosaston yhteenlasketusta koosta. Verkkokaupassa myytävin määrämittaisiin, yli metrin pöytäpaikkoihin on jo sisällytetty valmiiksi alennus, joka perustuu paikan metrimäärään. Määräalennuksista sopimiseksi ota yhteyttä laskutukseen ennen tilauksen tekemistä rtylaskut@rajatieto.fi tai 044 9792544. Alla on yleisimpiä esimerkkejä määräalennuksista.

Käytäväpaikkojen metrialennukset
2 metriä –10% metrialennus
3-5 metriä –15% metrialennus
6 metriä –18% metrialennus
7-8 metriä –20% metrialennus
9 metriä –23% metrialennus
10 metriä –25% metrialennus
11 metriä –28% metrialennus
12 metriä –30% metrialennus
yli 12 metriä –32% metrialennus

Aulapaikkojen metrialennukset
2 metriä –10% metrialennus
3-4 metriä –15% metrialennus
5-7 metriä –20% metrialennus
8 metriä –22% metrialennus
9 metriä –25% metrialennus
10 metriä –27% metrialennus
11 metriä –28% metrialennus
väh. 12 metriä –30% metrialennus

Luokkatilojen paljousalennukset
2 x 6 neliömetriä –20% paljousalennus
3 x 6 neliömetriä –23% paljousalennus
4-5 x 6 neliömetriä –30% paljousalennus
2 x 9 neliömetriä –15% paljousalennus
3-4 x 9 neliömetriä –25% paljousalennus
2 x 13 neliömetriä –15% paljousalennus
3 x 13 neliömetriä –20% paljousalennus
4 x 13 neliömetriä –30% paljousalennus
2 x 20 neliömetriä –15% paljousalennus
2 x 25 neliömetriä –15% paljousalennus
2 x 26 neliömetriä –18% paljousalennus
2 x 28 neliömetriä –15% paljousalennus

Messuosastojen pystyttäminen ja purku
Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut jatkuvat lauantaina klo 18.00 saakka ja sunnuntaina klo 17.00 saakka. Ovet suljetaan yleisöltä noin 15 minuuttia messujen päättymisestä, eli lauantaina klo 18.15 ja sunnuntaina klo 17.15.

Messuosaston rakentamiselle on varattu aikaa messuja edeltävänä perjantaina neljä tuntia klo 17.00-21.00 sekä kumpanakin aamuna ennen messujen avautumista (lauantaina klo 8.15-10.00 ja sunnuntaina klo 9.00-10.00). Messuosastojen purkaminen tapahtuu messujen sulkeuduttua, messualueen tulisi olla tyhjä sunnuntaina klo 19.00 mennessä. Messujen aukioloajan ulkopuolella voi messualueelle tuoda myös avustajia auttamaan paikan pystyttämisessä. Aamuisin liputtomilta avustajilta voidaan kuitenkin periä lipun hinta, ellei toisin sovita, jonka saa takaisin avustajan poistuessa ennen messujen avautumista.

Messuosastojen tarkat paikat on merkitty näytteilleasettajille käytävätilan lattiaan sekä ennakolta lähetettävässä näytteilleasettajien messukartassa helpottamaan messujen pystyttämistä. Messutoimistossa on myös tarvittaessa lainattavissa mittanauhaa. Verkkokaupan kerroskartoissa näkyvät paikkojen ja sähköpistokkeiden sijainnit. Messuosaston rajoissa pitäytyminen on tärkeää, jotta jokainen voi käyttää asianmukaisesti ostamaansa paikkaa, sillä paikan luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvelvollisuuteen.

Messuosaston pystyttämisessä voi hyödyntää luokista löytyviä pulpetteja/pöytiä ja tuoleja. Käytäväpaikkojen messuosastojen pystyttäjille voi myös antaa luvan lainata kalusteita luokkatilasta, jos kaikkia kalusteita ei tarvita luokassa. Hyödynnettävät pulpettipöydät ovat pääsääntöisesti kooltaan 49×70 senttimetriä ja tuolit 45x45cm. Joistakin luokkatiloista löytyy isompiakin pöytiä (yli metrin mittaisten kalusteiden käyttäminen edellyttää yli metrin pituista messuosastoa). Lainaajan tulee huolehtia siitä, että lainatut kalusteet palautetaan sunnuntaina luokkatilaansa messujen päätyttyä. Myös messujen järjestäjältä voi vuokrata kokoontaitettavia pöytiä, sermejä ja kohdelamppuja verkkokaupastamme. Omien kalusteiden tuominen on sallittua kunhan messupaikan tietojen mukaiset mitat eivät ylity.

Paikan päällä näytteilleasettajia auttaa ystävällinen henkilökuntamme ja vapaaehtoiset messuavustajat. Parkkialueen järjestelyissä on apuna Haagan VPK:n asiantunteva henkilöstö, päivän parkkilipun hinta peritään myös näytteilleasettajilta.

Messuosastojen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% uuden tilauksen hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. heinäkuuta mennessä tehtyjä tilauksia), jota voit myös pyytää jaettavaksi ennen messuja. Messupaikka tulee kokonaisuudessaan maksaa 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Maksamatta jääneet paikat vapautetaan myyntiin, ellei ole erikseen sovittu eräpäivien siirtämisestä.

Useamman kuin yhden näytteilleasettajan keskenään jakaman messuosaston hintaan sisällytetään 5-90 euron lisämaksu, jonka suuruus riippuu messuosaston koosta ja messuosastoa käyttävien näytteilleasettajien lukumäärästä. Yhteispaikkamaksujen hintataulukkoa voi tarkastella verkkosivuillamme. Yhteispaikkamaksu laskutetaan tilauksen yhteydessä sitten kun yhteisen messuosaston jakavien näytteilleasettajien määrä on tiedossa ja vahvistettu.

Peruutusoikeus
Tilausta voi muuttaa ja sen voi peruuttaa maksutta 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä tai laskun päiväyksestä. Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista perimme 10 euron käsittelymaksun.

Kuitenkin mikäli tilaus puretaan tai tilaaja peruuttaa tilauksensa 30 päivän sisällä messuista, asiakas sitoutuu sopimusehtojen mukaisesti korvaamaan puolet tilauksen hinnasta, jolloin puolet hyvitettävän tilauksen hinnasta jää korvauksena messujen järjestäjälle. Jos vastaavasti messuihin on aikaa enintään 14 päivää, hyvitystä käyttämättä jääneeseen tilaukseen ei ole mahdollista saada, sillä messuosaston hinta veloitetaan täysimääräisesti. Peruutuksesta aiheutuvia korvauksia voidaan kuitenkin kohtuullistaa, jos peruutus on tehty 14 vuorokauden sisällä tilauksesta tai jos asiakas peruuttaa tilauksen itsestään riippumattomien syiden johdosta.

Mahdollisesta messujen ajankohdan muuttumisesta johtuva tilauksen peruuttaminen hyvitetään kokonaisuudessaan lukuun ottamatta näytteilleasettajan esittelyn ja mahdollisen muun julkaistun ilmoitusaineiston 10-25 euron osuutta tilauksen hinnasta, kunhan peruutus on tapahtunut yli 30 päivää ennen messuja tai 3 päivän sisällä ajankohdan muutosta koskevasta tiedonannosta, ellei asiakas ole uudelleen vahvistanut tilausta. Messujen ajankohdan siirtyessä seuraavalle vuodelle, edellä mainittu hyvitys suoritetaan messuosastoa koskevasta tilauksesta vaikka paikkavaraus pidettäisiinkin voimassa.  Mikäli messutapahtuma peruuntuu kokonaan, tilauksesta hyvitetään asiakkaan maksama summa kokonaisuudessaan. Rahalliset hyvitykset suoritetaan kuukauden sisällä edellyttäen, että tilinumero palautusta varten on ilmoitettu jo tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Luokan tunnus

22, 24, 27, 28, 2D, 2E, 2K

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.