Messupaikan jonottaminen

10,00 

JONOTUSPAIKKA HENGEN JA TIEDON MESSUILLA 12.-13.10.2024
Jonota haluamaasi messupaikkaa lauantaille, sunnuntaille tai koko viikonlopulle. Voit valita alla, haluatko jonottaa paikkaa koko viikonlopulle vai tietylle päivälle. Lisäksi voit jonotuspaikan ostaessasi ilmoittaa meille niiden messupaikkojen numerot, joista olet kiinnostunut ja sen, kuinka isoa paikkaa olet etsimässä.

Peruutuspaikkoja vapautuu satunnaisesti ja niiden saamiseksi kannattaa valita kattavasti paikkoja, joista olet kiinnostunut. Vapautuvia paikkoja tarjotaan jonottajille jonotusjärjestyksessä. Muistathan, että messukaupastamme voit ennen jonotuspaikan tilaamista varmistaa paikkatyypeittäin ja kerroksittain ettei haluamiasi paikkoja ole nyt vapaana.

Jonotuspaikan varaaminen onnistuu ilmoittamalla tällä sivulla pyydetyt tiedot sekä suorittamalla käsittelymaksun 10€. Käsittelymaksun suuruus ei riipu siitä, montako paikkaa haluat jonottaa. Hinta sisältää ALV:n 24%. Valitse alta haluamasi jonotuspaikka.

Voit valita yhden tai useamman paikan, joista olet kiinnostunut. Otamme yhteyttä kun joku paikoista vapautuu.

Voit valita haluamasi paikan pituuden tai -koon. Voit valita useita pituuksia tai kokoja, jos haluamanne paikkojen kokoonpano voi vaihdella (mikäli teille käyvät useammanlaiset paikat). Otamme yhteyttä kun sopivia paikkoja vapautuu.

Haluatko alennuksen? Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

HELSINGIN HENGEN JA TIEDON MESSUT 12.-13.10. 2024

Yhden tai useamman metrin pituisen pöytäpaikan tai viiden tai useamman neliömetrin kokoisen tilan sisältävä messuosasto näytteilleasettajalle ensimmäisestä, toisesta tai kolmannesta kerroksesta (katso sijainti kerroskartoista). Paikat sisältävät luokkatiloista saatavat pulpetit/pöydät ja tuolit. Paloturvallisuussyistä elävän tulen käyttö ei ole sallittua.

Paikkavaraukset ovat lähtökohtaisesti kestotilauksia, joka tarkoittaa sitä, että verkkokaupasta tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tarjous samoista paikoista myös seuraaville messuille noin 4-6 kuukautta ennen tapahtuma-ajankohtaa, jos tilaus on edelleen voimassa. Kestotilaus ei sido osallistumaan messuille jatkossa, ja sen voi halutessa peruuttaa (sähköpostitse tai omalta verkkokaupan käyttäjätililtä), jolloin paikka vapautuu myyntiin. Voit pyytää erikseen, että paikkavarauksesi tehdään ainoastaan kuluvalle vuodelle, ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti osoitteeseen rtylaskut(at)rajatieto.fi tai kassan lisätiedot-kohdassa.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata messuosaston jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen paikan loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista.  Pöytäpaikkojen normaalihinnat ja jäsenhinnat löytyvät erillisestä paikkahinnastosta ja luokapaikkojen hinnat erillisestä luokkahinnastosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Pidätämme oikeuden myyntipaikkojen hintojen muutoksiin.

Näytteilleasettajien näkyvyys messujulkaisuissa
Tilauksen hinta sisältää myös messulehdessä ja näytteilleasettajagalleriassa julkaistavat tiedot, joiden tarkoitus on markkinoida näytteilleasettajan tarjontaa sekä helpottaa näytteilleasettajan tarjonnan löydettävyyttä. Messulehteä painetaan elokuussa tavallisesti noin 4000 kappaletta etukäteen ja messutapahtumassa jaettavaksi.  Näytteilleasettajagalleria on saatavilla verkkosivuillamme ympäri vuoden.

Osana tilausta julkaistavat messulehden näytteilleasettajahakemiston ilmoitukset järjestetään messuosaston sijainnin mukaan (virtuaaliset messuosastot luokiteltuna erikseen). Ilmoitukseen voidaan sisällyttää messuosaston numeron tai tunnuksen lisäsi messuosaston nimi, lyhyt noin 10 sanan esittely, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käynti-/postiosoite sekä WWW-osoite sekä viittaus mahdollisiin nostoihin tai ilmoituksiin muualla messulehdessä. Ilmoitusta voi myös ylempänä kuvatulla tavalla laajentaa osana messupaikan tilausta ja sille voi ostaa lisänäkyvyyttä. Lisäksi näytteilleasettajien aakkosellisessa luettelossa voidaan julkaista vaihtoehtoinen nimi jos vieraat etsivät messuosastoa eri nimillä. Messulehdessä julkaistavat aineistot tulee lähettää aineistot tulee lähettää messulehteä varten 1.7.2024 mennessä.

Näytteilleasettajagallerian monipuoliset ominaisuudet puolestaan mahdollistavat yleisön tiedontarpeisiin vastaamisen tavalla, jossa vain mielikuvitus on rajana. Virtuaalisen messuosaston sivu sisältää edellä mainittujen tietojen lisäksi alaotsikon, entisen nimen, englanninkielisen nimen, kattojärjestön, aukioloajat, yhteyshenkilön, maksimissaan noin 7000 merkin esittelyn sisältäen mahdolliset tekstilaatikot valitulla värillisellä taustalla ja kehyksillä (+ingressin), englanninkielisen esittelyn, julkaisuluettelon sekä esittelyvideon, siltä osin kuin näitä tietoja ja sisältöjä on meille lähetetty julkaistavaksi. Sivulla voidaan julkaista myös täydentäviä yhteystietoja (kuten tieto yhteyshenkilöstä ja linkit somekanaville). Sivulle voidaan myös asettaa näkyville värillinen logo tai muu otsikkokuva.

Näytteilleasettajagallerian sisältöä voidaan luokitella meille lähetettyjen luokittelutietojen eli perustamisvuosien, rekisteröitymisvuoden, kielitaidon, tarjolla olevien maksutapojen, toimialan sekä enintään 80 asiasanan perusteella. Virtuaalisia messuosastoja voidaan luokitella erilaisiksi luetteloiksi näiden tietojen perusteella (esim. aakkosellinen luettelo messuosaston nimen tai toimialan perusteella). Asiasanat tulee valikoida Rajatiedon asiasanaluettelosta tai kansalliskirjaston Finto-palvelusta yhdenmukaisen haettavuuden varmistamiseksi.

Virtuaalisesta messuinfosta ja ilmoitusaineiston lähettämistä koskevista ohjeista löydätte tarkempia tietoja näytteilleasettajagallerian tarjoamista mahdollisuuksista oman toimintanne ja tarjontanne markkinoimiseen. Verkkosivuilla julkaistavat sisällöt ehtivät vielä 31.8.2024. Jos julkaistava aineisto toimitetaan meille alle 6 viikkoa ennen messutapahtumaa, varaamme oikeuden julkaista tiedot verkossa vasta messujen jälkeen (ns. jälki-ilmoittautuneet). Varaamme mahdollisuuden muokata julkaisuihimme lähetettyjen ilmoitusten sisältöjä niiden laadun parantamiseksi.

Näytteilleasettajien kulkuliput
Näytteilleasettajat saavat vapaalippuina tietyn määrän kulkukortteja messuille, varaamansa paikan koosta riippuen. Kulkukortit jaetaan messutoimistosta, pystytysaikana ala-aulassa ja messujen aukioloaikana viikonloppuna luokassa 12. Ne toimivat näytteilleasettajien kulkulupina messuilla koko viikonlopun ajan, joten pidäthän kulkukorttisi mukana ja näytillä käydessäsi messualueen ulkopuolella.

Pöytäpaikkojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
1-4 metriä – 2 lippua
5-7 metriä – 4 lippua
8-9 metriä – 5 lippua
10-12 metriä – 6 lippua
Yli 12 metriä – 8 lippua

Luokkatilojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
Enintään 19 neliömetriä – 2 lippua
20-30 neliömetriä – 4 lippua
31-41 neliömetriä – 5 lippua
42-49 neliömetriä – 6 lippua
yli 49 neliömetriä – 8 lippua

Jos näytteilleasettajapaikan hintaan sisältyvät kulkukortit eivät riitä, voi varata näytteilleasettajan lisäkulkulippuja verkkokaupastamme. Varatut lisäkulkuliput voi noutaa messutoimistosta messuviikonlopun tai messujen pystyttämisen aikana.

Messuosastojen määräalennukset
Kerralla on mahdollista lisätä ostoskoriin ja varata useampia erillisiä paikkoja. jotka oikeuttavat määräalennukseen, jonka suuruus riippuu messuosaston yhteenlasketusta pituudesta ja sijainnista. Verkkokaupassa myytävin määrämittaisiin, yli metrin paikkoihin on jo sisällytetty valmiiksi alennus, joka perustuu paikan metrimäärään. Määräalennuksista sopimiseksi ota yhteyttä laskutukseen ennen tilauksen tekemistä rtylaskut@rajatieto.fi tai 044 9792544. Alla on yleisimpiä esimerkkejä määräalennuksista.

Käytäväpaikkojen metrialennukset
2 metriä –15% metrialennus
3 metriä –20% metrialennus
4 metriä –23% metrialennus
5 metriä –25% metrialennus
6 metriä –27% metrialennus
7 metriä –28% metrialennus
8-10 metriä –30% metrialennus
11 metriä –33% metrialennus
väh. 12 metriä –35% metrialennus

Aulapaikkojen metrialennukset
2 metriä –12% metrialennus
3 metriä –18% metrialennus
4 metriä –22% metrialennus
5 metriä –23% metrialennus
6 metriä –25% metrialennus
7 metriä –26% metrialennus
8 metriä –28% metrialennus
9-10 metriä –30% metrialennus
11 metriä –32% metrialennus
väh. 12 metriä –30% metrialennus

Luokkatilojen paljousalennukset
2 x 6 neliömetriä –20% paljousalennus
3 x 6 neliömetriä –30% paljousalennus
4 x 6 neliömetriä –35% paljousalennus
5 x 6 neliömetriä –40% paljousalennus
2 x 9 neliömetriä –18% paljousalennus
3 x 9 neliömetriä –28% paljousalennus
4 x 9 neliömetriä –35% paljousalennus
väh. 5 x 9 neliömetriä –40% paljousalennus
2 x 13 neliömetriä –15% paljousalennus
3 x 13 neliömetriä –30% paljousalennus
4 x 13 neliömetriä –35% paljousalennus
2 x 20-22 neliömetriä –25% paljousalennus
2 x 25 neliömetriä –15% paljousalennus
2 x 26 neliömetriä –18% paljousalennus
3 x 26 neliömetriä –35% paljousalennus
2 x 28 neliömetriä –18% paljousalennus
2 x 30 neliömetriä –18% paljousalennus

Messuosastojen pystyttäminen ja purku
Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut jatkuvat lauantaina klo 18.00 saakka ja sunnuntaina klo 17.00 saakka. Ovet suljetaan yleisöltä noin 15 minuuttia messujen päättymisestä, eli lauantaina klo 18.15 ja sunnuntaina klo 17.15.

Messuosaston rakentamiselle on varattu aikaa messuja edeltävänä perjantaina neljä tuntia klo 17.00-21.00 sekä kumpanakin aamuna ennen messujen avautumista (lauantaina klo 8.15-10.00 ja sunnuntaina klo 9.15-10.00). Messuosastojen purkaminen tapahtuu messujen sulkeuduttua, messualueen tulisi olla tyhjä sunnuntaina klo 19.00 mennessä. Messujen aukioloajan ulkopuolella voi messualueelle tuoda myös avustajia auttamaan paikan pystyttämisessä. Aamuisin liputtomilta avustajilta voidaan kuitenkin periä lipun hinta, ellei toisin sovita, jonka saa takaisin avustajan poistuessa ennen messujen avautumista.

Messuosastojen tarkat paikat on merkitty näytteilleasettajille käytävätilan lattiaan sekä ennakolta lähetettävässä näytteilleasettajien messukartassa helpottamaan messujen pystyttämistä. Messutoimistossa on myös tarvittaessa lainattavissa mittanauhaa. Verkkokaupan kerroskartoissa näkyvät paikkojen ja sähköpistokkeiden sijainnit. Messuosaston rajoissa pitäytyminen on tärkeää, jotta jokainen voi käyttää asianmukaisesti ostamaansa paikkaa, sillä messualueen luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvelvollisuuteen.

Messuosaston pystyttämisessä voi hyödyntää luokista löytyviä tuoleja ja pulpetteja/pöytiä (kiinteää opettajan pöytää lukuun ottamatta), luokkien vuokraajien luvalla. Hyödynnettävät pulpettipöydät ovat pääsääntöisesti kooltaan 49×70 senttimetriä ja tuolit 45x45cm. Joistakin luokkatiloista löytyy isompiakin pöytiä, mutta niiden käyttäminen edellyttää yli metrin mittaista messuosastoa. Lainaajan tulee huolehtia siitä, että lainatut kalusteet palautetaan sunnuntaina luokkatilaansa messujen päätyttyä. Myös messujen järjestäjältä voi vuokrata kokoontaitettavia pöytiäsermejä ja kohdelamppuja verkkokaupastamme. Omien kalusteiden tuominen on sallittua kunhan messupaikan tietojen mukaiset mitat eivät ylity.

Pöytien kokonaismäärät luokissa ovat seuraavat: 11 = 33 kpl, 1B = 30+3 kpl, 1H = 7 pyöreää pöytää, 1K = 7 pyöreää pöytää, 1L = 26 kpl, seminaaritila 1M = 28+26 kpl, ohjelmatila 1P = 27 kpl, 2E = 27 pulpettia, pikkusali 2C = 39 kpl, 23 = 39 kpl, 24 = 13 kpl, 25 = 14 kpl, 26 = 14 salmiakkipöytää, 27 = 14 salmiakkipöytää, 28 = 14 salmiakkipöytää, 3A = 27 kpl, 3B = 38 kpl, 3C = 37 kpl, 3D = 39 kpl, 3F = 9 isoa pöytää, 3L = 42 kpl, 3M = 19 salmiakkipöytää, 3R = 4+1 kpl, 31 = 26+2 kpl, 32 = 11 salmiakkipöytää, 33 = 26 kpl, 34 = 28 kpl, 35 = 26 kpl, miniseminaaritila 36 = 30 kpl, 37 = 14 salmiakkipöytää, 38 = 14 salmiakkipöytää, 39 = 32 kpl. Lisäksi luokissa on opettajanpöytiä, joita ei ole mahdollista lainata. Messujen ohjelmatiloista ei tule viedä pois siellä olevia tuoleja.

Paikan päällä näytteilleasettajia auttaa ystävällinen henkilökuntamme ja vapaaehtoiset messuavustajat. Parkkialueen järjestelyissä apuna on Länsi-Helsingin Sopimuspalokunta asiantunteva henkilöstö, päivän parkkilipun hinta peritään myös näytteilleasettajilta.

Messuosastojen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% uuden tilauksen hinnasta tulee maksaa 7 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. heinäkuuta mennessä tehtyjä tilauksia), jota voit myös pyytää jaettavaksi ennen messuja. Messupaikka tulee kokonaisuudessaan maksaa 40 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 45 päivän sisällä messuista. Maksamatta jääneet paikat vapautetaan myyntiin, ellei ole erikseen sovittu eräpäivien siirtämisestä.

Useamman kuin yhden näytteilleasettajan keskenään jakaman messuosaston hintaan sisällytetään 15-150 euron lisämaksu, jonka suuruus riippuu messuosaston koosta ja messuosastoa käyttävien näytteilleasettajien lukumäärästä. Yhteispaikkamaksujen hintataulukkoa voi tarkastella verkkosivuillamme. Yhteispaikkamaksu laskutetaan tilauksen yhteydessä sitten kun yhteisen messupaikan jakavien näytteilleasettajien määrä on tiedossa ja vahvistettu.

Peruutusoikeus
Tilausta voi muuttaa ja sen voi peruuttaa maksutta 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä tai laskun päiväyksestä. Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista perimme 10 euron käsittelymaksun.

Kuitenkin mikäli tilaus puretaan tai tilaaja peruuttaa tilauksensa 30 päivän sisällä messuista, asiakas sitoutuu sopimusehtojen mukaisesti korvaamaan puolet tilauksen hinnasta, jolloin puolet hyvitettävän tilauksen hinnasta jää korvauksena messujen järjestäjälle. Jos vastaavasti messuihin on aikaa enintään 14 päivää, hyvitystä käyttämättä jääneeseen tilaukseen ei ole mahdollista saada, sillä messuosaston hinta veloitetaan täysimääräisesti. Peruutuksesta aiheutuvia korvauksia voidaan kuitenkin kohtuullistaa, jos peruutus on tehty 14 vuorokauden sisällä tilauksesta tai jos asiakas peruuttaa tilauksen itsestään riippumattomien syiden johdosta.

Mahdollisesta messujen ajankohdan muuttumisesta johtuva tilauksen peruuttaminen hyvitetään kokonaisuudessaan lukuun ottamatta näytteilleasettajan esittelyn ja mahdollisen muun julkaistun ilmoitusaineiston 10-25 euron osuutta tilauksen hinnasta, kunhan peruutus on tapahtunut yli 30 päivää ennen messuja tai 3 päivän sisällä ajankohdan muutosta koskevasta tiedonannosta, ellei asiakas ole uudelleen vahvistanut tilausta. Messujen ajankohdan siirtyessä seuraavalle vuodelle, edellä mainittu hyvitys suoritetaan messuosastoa koskevasta tilauksesta, vaikka paikkavaraus pidettäisiinkin voimassa.  Mikäli messutapahtuma peruuntuu kokonaan, tilauksesta hyvitetään asiakkaan maksama summa kokonaisuudessaan. Rahalliset hyvitykset suoritetaan kuukauden sisällä edellyttäen, että tilinumero palautusta varten on ilmoitettu jo tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Jonotuspaikan tyyppi

Messuosasto koko viikonlopulle, Messuosasto lauantaille, Messuosasto sunnuntaille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.