2.krs Aulapaikat

155,00  / vuosi

HENGEN JA TIEDON MESSUT 15.-16.10. 2022

Yhden tai useamman metrin pituisen pöytäpaikan sisältävä messuosasto näytteilleasettajalle toisen kerroksen aulatilasta (katso sijainti kerroskartasta). Kävijät viettävät usein eniten aikaa tässä kerroksessa juhlasalin sijainnin vuoksi. Paikat sisältävät mahdollisuuden lainata luokkatiloista saatavia pulpetteja tai pöytiä ja tuoleja, käyttöoikeuden lähimpään sähkörasiaan voi tilata erikseen. Kerroksesta löytyy myös tulkintapaikkoja, käytäväpaikkoja, päätypaikkoja, kokonaisia luokkatiloja sekä luokkatiloista lohkottuja loosheja.

Paikkavaraukset ovat kestotilauksia, eli kun varaat paikat nyt, saat automaattisesti tarjouksen samoista paikoista ensi vuonna. Tilauksen hinta sisältää rekisteröitymismaksun, näyttelytilan vuokran, vapaiden kalusteiden käyttöoikeuden, tapahtumavakuutukset, yönaikaisen varastoinnin, messualueen valmistelun ja ohjeistukset sekä tapahtuman markkinoinnin.

Osana markkinointia messulehdessä julkaistaan niiden näytteilleasettajien esittely, jotka ovat toimittaneet julkaistavan aineiston meille 1.8 mennessä. Lisäksi verkkosivuillamme ylläpidetään näytteilleasettajagalleriaa, jossa julkaistaan näytteilleasettajien toimittamaa esittelyaineistoa ympäri vuoden. Nämä lisäpalvelut tuovat paitsi näkyvyyttä, ne helpottavat myös tiedon löydettävyyttä vieraidemme ja näytteilleasettajien kohtaamista silmällä pitäen.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen paikan loppusummasta. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja messupaketeista saat alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kysymyksiin: info@rajatieto.fi tai 044 9792544Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Paikan päällä apunasi ovat kerrosvalvojat, voit ottaa myös puhelinnumero(t) talteen kiireellisiä tarpeita varten.

Valikossa näkyvät vain vapaat paikat, valitse omasi niistä. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Tyhjennä

Osana tilausta julkaisemme verkkosivujen lisäksi messulehdessä ilmoituksesi, johon sisältyy nimesi, lyhyt esittelysi, yhteystiedot- WWW-osoitteesi ja paikkanumerosi (messuosaston nimi ja paikka julkaistaan lisäksi myös messulehden aakkosellisessa luettelossa). Voit halutessasi korostaa tätä ilmoitustasi ja lisätä näin näkyvyyttäsi. Ilmoituksen korostus tapahtuu värillisellä taustalla sekä logolla/otsikkokuvalla. Korostuksen hinta on 30€ + ALV 24%. Valitse tässä haluamasi värillinen tausta ilmoitukselle – logon ja messulehdessä julkaistavan ilmoitusaineiston voit lähettää tilauslomakkeella verkkokaupan kassalla. Kaupan päälle tarjoamme sinulle mahdollisuuden upottaa postituslistasi liittymislomakkeen näytteilleasettajagalleriaan.

Jos haluat ostaa messuasiakkaan ilmoituskampanjan hintaan 12,5€ + ALV 24%, kirjoita tähän enintään 200 merkin mainoslause ja loppuun enintään 50 merkin WWW-osoite linkiksi lauseeseen. Tilauksen hintaan sisältyy laajennettu ilmoitus messulehdessä, johon saa perustietojen lisäksi alaotsikon, kattojärjestön, aukioloajat, yhteyshenkilön, kaksi puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta sekä viittauksen messuosaston numeroon ja mahdolliseen messuosastolla järjestettävään ohjelmaan. Lisäksi julkaisemme näytteilleasettajan logon messujen etusivulla.

Varaa sähkö messuosastollesi hintaan 8,06€ + ALV 24%. Sähkön lunastaminen messuosastolle antaa näyttelleasettajalle mahdollisuuden käyttääomia sähkölaitteita sekä mahdollista tiloista löytyvää videotykkiä tai dokumenttikameraa ja valkokangasta. Sähkö tulee varata myös muille sitä tarvitseville näytteilleasettajille, jotka jakavat tilan kanssasi. Jatkojohdot tulee järjestää itse, sillä sähkörasiat voivat olla jopa 5 metrin etäisyydellä messuosastolta. Voit tarkistaa pistokkeiden sijainnit kerroskartasta.

Voit varata messuosastollesi 1-2 kokoontaitettavaa pöytää kappalehintaan 16,13€ + ALV 24%. Vaihtoehtoisesti voit varata tilaukseesi 1-2 sermiä kappalehintaan 12,10€ + ALV 24% tai kohdevalaisimet kappalehintaan 4,03€ + ALV 24% (lamput vuokrataan kahden kappaleen nipuissa). Mikäli haluat tilata useampia kalusteita tai kalusteiden toimituksen messupaikalle, tai haluat tilata kalusteita alennettuun jäsenhintaan, voit käydä varaamassa messukalusteet verkkokaupastamme erillisinä tuotteina. Kalusteet ovat noudettavissa ala-aulasta messutoimiston yhteydestä.

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun luokkatilojen pulpetit ja tuolit ovat maksuttomasti käytettävissäsi messujen ajan. Pulpetit ovat pääsääntöisesti kooltaan 49x70cm, joitakin pidempiäkin pöytiä on jonkin verran saatavilla. Sinun tulee ennalta ilmoittaa montako pöytää tarvitset messupaikallesi – jos et osaa tarkkaan arvioida määrää, ilmoita enimmäisarvio tai valitse valikosta “en osaa sanoa”. Tarvittavat pöytämäärät merkitään paikan päällä jaettaviin kalustelainaustositteisiin, joita hyödynnetään kalusteiden jakamiseen liittyvässä käytännön logistiikassa. Jokaisen messupaikan tilaajat vastaavat kalusteiden palauttamisesta paikoilleen, siivoamatta jääneestä messupaikasta voidaan periä jälkikäteen 20-100 euron siivousmaksu. Voit valita enintään 35 pöytää. Jos olet kokonaisen luokkatilan vuokraaja ja haluat varata kaikki luokan kalusteet ainoastaan omaan käyttöösi, olethan erikseen yhteydessä meihin.

Pöytien kokonaismäärät luokissa ovat seuraavat: 11 = 33 kpl, 1B = 30+3 kpl, 1H = 7 pyöreää pöytää, 1K = 7 pyöreää pöytää, 1L = 26 kpl, seminaaritila 1M = 28+26 kpl, ohjelmatila 1P = 27 kpl, 2E = 27 pulpettia, pikkusali 2C = 39 kpl, 23 = 39 kpl, 24 = 13 kpl, 25 = 14 kpl, 26 = 14 salmiakkipöytää, 27 = 14 salmiakkipöytää, 28 = 14 salmiakkipöytää, 3A = 27 kpl, 3B = 38 kpl, 3C = 37 kpl, 3D = 39 kpl, 3F = 9 isoa pöytää, 3L = 42 kpl, 3M = 19 salmiakkipöytää, 3R = 4+1 kpl, 31 = 26+2 kpl, 32 = 11 salmiakkipöytää, 33 = 26 kpl, 34 = 28 kpl, 35 = 26 kpl, miniseminaaritila 36 = 30 kpl, 37 = 14 salmiakkipöytää, 38 = 14 salmiakkipöytää, 39 = 32 kpl. Lisäksi luokissa on opettajanpöytiä, joita ei ole mahdollista lainata. Ohjelmatiloista ei tule viedä pois siellä olevia tuoleja.

Ilmoita kaikista ohjelmanumeroista aika, esiintyjä ja otsikko sekä mahdollinen hinta, jos ohjelma on maksullinen (maksullista ohjelmaa voi järjestää vain messujärjestäjän myöntämällä erityisluvalla tai jos esityksen pituus on vähintään 2 tuntia). Tiedot messuosastolla järjestettävästä ohjelmasta voidaan julkaista ohjelmakaaviossa sekä näytteilleasettajagalleriassa. Tietojen merkkimäärä on rajoitettu enintään 1000 merkkiin.

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

HELSINGIN HENGEN JA TIEDON MESSUT 15.-16.10.2022

Yhden tai useamman metrin pituisen aulapaikan sisältävä messuosasto näytteilleasettajalle toisesta kerroksesta (katso sijainti kerroskartasta). Messupaikan tilat ovat esteettömästi saavutettavissa. Kävijät viettävät usein eniten aikaa tässä kerroksessa juhlasalin sijainnin vuoksi. Paikat sisältävät luokkatiloista saatavat pulpetit/pöydät ja tuolit. Paloturvallisuussyistä elävän tulen käyttö ei ole sallittua.

Tilauksen hinta sisältää myös messulehdessä ja näytteilleasettajagalleriassa julkaistavat tiedot, joiden tarkoitus on markkinoida näytteilleasettajan tarjontaa sekä helpottaa näytteilleasettajan tarjonnan löydettävyyttä. Messulehteä painetaan elokuussa tavallisesti noin 5000 kappaletta etukäteen ja messutapahtumassa jaettavaksi.  Näytteilleasettajagalleria on saatavilla verkkosivuillamme ympäri vuoden.

Paikkavaraukset ovat lähtökohtaisesti kestotilauksia, joka tarkoittaa sitä, että verkkokaupasta tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tarjous samoista paikoista myös seuraaville messuille noin 4-6 kuukautta ennen tapahtuma-ajankohtaa, jos tilaus on edelleen voimassa. Kestotilaus ei sido osallistumaan messuille jatkossa, ja sen voi halutessa peruuttaa (sähköpostitse tai omalta verkkokaupan käyttäjätililtä), jolloin paikka vapautuu myyntiin. Voit pyytää erikseen, että paikkavarauksesi tehdään ainoastaan kuluvalle vuodelle, ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti osoitteeseen rtylaskut(at)rajatieto.fi tai kassan lisätiedot-kohdassa.

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet voivat varata messuosaston jäsenhintaan, joka sisältää -15% alennuksen paikan loppusummasta. Alennuksen saaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä ilmoitetun suuruisen jäsenmaksun maksamista.  Aulapaikkojen normaalihinnat ja jäsenhinnat löytyvät erillisestä paikkahinnastosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Pidätämme oikeuden myyntipaikkojen hintojen muutoksiin.

Näytteilleasettajien kulkuliput
Näytteilleasettajat saavat vapaalippuina tietyn määrän kulkukortteja messuille varaamansa paikan koosta riippuen. Kulkukortit jaetaan messutoimistosta, pystytysaikana ala-aulassa ja messujen aukioloaikana viikonloppuna ensimmäisen kerroksen luokassa 12. Ne toimivat näytteilleasettajien kulkulupina messuilla koko viikonlopun ajan, joten pidäthän kulkukorttisi mukana ja näytillä käydessäsi messualueen ulkopuolella. Jos näytteilleasettajapaikan hintaan sisältyvät kulkukortit eivät riitä, näytteilleasettajan lisäkulkulippuja voi ostaa edullisesti nettikaupastamme.

Aulapaikkojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä (kulmapöytäpaikka lasketaan 0,5 lisämetriksi)
1 metri – 1 lippu
2-3 metriä – 2 lippua
4-5 metriä – 3 lippua
6-7 metriä – 4 lippua
8-10 metriä – 5 lippua
Yli 10 metriä – 6 lippua

Luokkatilojen hintaan sisältyvien kulkukorttien määrä
Enintään 12 neliömetriä – 2 lippua
13-21 neliömetriä – 3 lippua
22-31 neliömetriä – 4 lippua
32-54 neliömetriä – 5 lippua
Yli 54 neliömetriä – 6 lippua

Messuosastojen määräalennukset
Kerralla on mahdollista lisätä ostoskoriin ja varata useampia erillisiä paikkoja. jotka oikeuttavat määräalennukseen, jonka suuruus riippuu messuosaston yhteenlasketusta pituudesta ja sijainnista. Verkkokaupassa myytävin määrämittaisiin, yli metrin pöytäpaikkoihin on jo sisällytetty valmiiksi alennus, joka perustuu paikan metrimäärään. Määräalennuksista sopimiseksi ota yhteyttä laskutukseen ennen tilauksen tekemistä rtylaskut@rajatieto.fi tai 044 9792544. Alla on yleisimpiä esimerkkejä määräalennuksista.

Käytäväpaikkojen metrialennukset
2 metriä –10% metrialennus
3-5 metriä –15% metrialennus
6 metriä –18% metrialennus
7-8 metriä –20% metrialennus
9 metriä –23% metrialennus
10 metriä –25% metrialennus
11 metriä –28% metrialennus
12 metriä –30% metrialennus
yli 12 metriä –32% metrialennus

Aulapaikkojen metrialennukset
2 metriä –10% metrialennus
3-4 metriä –15% metrialennus
5-7 metriä –20% metrialennus
8 metriä –22% metrialennus
9 metriä –25% metrialennus
10 metriä –27% metrialennus
11 metriä –28% metrialennus
väh. 12 metriä –30% metrialennus

Luokkatilojen paljousalennukset
2 x 6 neliömetriä –20% paljousalennus
3 x 6 neliömetriä –23% paljousalennus
4-5 x 6 neliömetriä –30% paljousalennus
2 x 9 neliömetriä –15% paljousalennus
3-4 x 9 neliömetriä –25% paljousalennus
2 x 13 neliömetriä –15% paljousalennus
3 x 13 neliömetriä –20% paljousalennus
4 x 13 neliömetriä –30% paljousalennus
2 x 20 neliömetriä –15% paljousalennus
2 x 25 neliömetriä –15% paljousalennus
2 x 26 neliömetriä –18% paljousalennus
2 x 28 neliömetriä –15% paljousalennus

Messuosastojen pystyttäminen ja purku
Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut jatkuvat lauantaina klo 18.00 saakka ja sunnuntaina klo 17.00 saakka. Ovet suljetaan yleisöltä noin 15 minuuttia messujen päättymisestä, eli lauantaina klo 18.15 ja sunnuntaina klo 17.15.

Messuosaston rakentamiselle on varattu aikaa messuja edeltävänä perjantaina neljä tuntia klo 17.00-21.00 sekä kumpanakin aamuna ennen messujen avautumista (lauantaina klo 8.15-10.00 ja sunnuntaina klo 9.15-10.00). Messuosastojen purkaminen tapahtuu messujen sulkeuduttua, messualueen tulisi olla tyhjä sunnuntaina klo 19.00 mennessä. Messujen aukioloajan ulkopuolella voi messualueelle tuoda myös avustajia auttamaan paikan pystyttämisessä. Aamuisin liputtomilta avustajilta voidaan kuitenkin periä lipun hinta, ellei toisin sovita, jonka saa takaisin avustajan poistuessa ennen messujen avautumista.

Messuosastojen tarkat paikat on merkitty näytteilleasettajille käytävätilan lattiaan sekä ennakolta lähetettävässä näytteilleasettajien messukartassa helpottamaan messujen pystyttämistä. Messutoimistossa on myös tarvittaessa lainattavissa mittanauhaa. Verkkokaupan kerroskartoissa näkyvät paikkojen ja sähköpistokkeiden sijainnit. Messuosaston rajoissa pitäytyminen on tärkeää, jotta jokainen voi käyttää asianmukaisesti ostamaansa paikkaa, sillä messualueen luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvelvollisuuteen.

Messuosaston pystyttämisessä voi hyödyntää luokista löytyviä tuoleja ja pulpetteja/pöytiä (kiinteää opettajan pöytää lukuun ottamatta), luokkien vuokraajien luvalla. Hyödynnettävät pulpettipöydät ovat pääsääntöisesti kooltaan 49×70 senttimetriä ja tuolit 45x45cm. Joistakin luokkatiloista löytyy isompiakin pöytiä, mutta niiden käyttäminen edellyttää yli metrin mittaista messuosastoa. Lainaajan tulee huolehtia siitä, että lainatut kalusteet palautetaan sunnuntaina luokkatilaansa messujen päätyttyä. Myös messujen järjestäjältä voi vuokrata kokoontaitettavia pöytiäsermejä ja kohdelamppuja verkkokaupastamme. Omien kalusteiden tuominen on sallittua kunhan messupaikan tietojen mukaiset mitat eivät ylity.

Paikan päällä näytteilleasettajia auttaa ystävällinen henkilökuntamme ja vapaaehtoiset messuavustajat. Parkkialueen järjestelyissä apuna on Haagan VPK:n asiantunteva henkilöstö, päivän parkkilipun hinta peritään myös näytteilleasettajilta.

Messuosastojen maksaminen
Verkkokauppa lähettää laskun paikoista sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% uuden tilauksen hinnasta tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. elokuuta mennessä tehtyjä tilauksia), jota voit myös pyytää jaettavaksi ennen messuja. Messupaikka tulee kokonaisuudessaan maksaa 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Maksamatta jääneet paikat vapautetaan myyntiin, ellei ole erikseen sovittu eräpäivien siirtämisestä.

Useamman kuin yhden näytteilleasettajan keskenään jakaman messuosaston hintaan sisällytetään 5-90 euron lisämaksu, jonka suuruus riippuu messuosaston koosta ja messuosastoa käyttävien näytteilleasettajien lukumäärästä. Yhteispaikkamaksujen hintataulukkoa voi tarkastella verkkosivuillamme. Yhteispaikkamaksu laskutetaan tilauksen yhteydessä sitten kun yhteisen messuosaston jakavien näytteilleasettajien määrä on tiedossa ja vahvistettu.

Peruutusoikeus
Tilausta voi muuttaa ja sen voi peruuttaa maksutta 14 päivän sisällä tilauksen tekemisestä tai laskun päiväyksestä. Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista perimme 10 euron käsittelymaksun. 

Kuitenkin mikäli tilaus puretaan tai tilaaja peruuttaa tilauksensa 30 päivän sisällä messuista, asiakas sitoutuu sopimusehtojen mukaisesti korvaamaan puolet tilauksen hinnasta, jolloin puolet hyvitettävän tilauksen hinnasta jää korvauksena messujen järjestäjälle. Jos vastaavasti messuihin on aikaa enintään 14 päivää, hyvitystä käyttämättä jääneeseen tilaukseen ei ole mahdollista saada, sillä messuosaston hinta veloitetaan täysimääräisesti. Peruutuksesta aiheutuvia korvauksia voidaan kuitenkin kohtuullistaa, jos peruutus on tehty 14 vuorokauden sisällä tilauksesta tai jos asiakas peruuttaa tilauksen itsestään riippumattomien syiden johdosta.

Mahdollisesta messujen ajankohdan muuttumisesta johtuva tilauksen peruuttaminen hyvitetään kokonaisuudessaan lukuun ottamatta näytteilleasettajan esittelyn ja mahdollisen muun julkaistun ilmoitusaineiston 10-20 euron osuutta tilauksen hinnasta, kunhan peruutus on tapahtunut yli 30 päivää ennen messuja tai 3 päivän sisällä ajankohdan muutosta koskevasta tiedonannosta, ellei asiakas ole uudelleen vahvistanut tilausta. Messujen ajankohdan siirtyessä seuraavalle vuodelle, edellä mainittu hyvitys suoritetaan messuosastoa koskevasta tilauksesta vaikka paikkavaraus pidettäisiinkin voimassa.  Mikäli messutapahtuma peruuntuu kokonaan, tilauksesta hyvitetään asiakkaan maksama summa kokonaisuudessaan. Rahalliset hyvitykset suoritetaan kuukauden sisällä edellyttäen, että tilinumero palautusta varten on ilmoitettu jo tilauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Mitat 1 × 0.5 m
Paikan numero

021, 022, 02A, 02B, 238-241, 242-248, 249-255, 256-259, 260-261, 262-263, 264-265, 266, 267, 268, 269, 271, 272, 273, 274, 276, 277, 278, 279, 280, 282, 283, 284, 285, 287-288, 289

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.