Rajatiedon Yhteistyö ry

messubanneri22

Osta nyt yli 20 esityksen Hengen ja Tiedon elämyspaketti itsellesi hintaan 29€!

Rajatiedon Yhteistyö ry:n vuodesta 1983 järjestämät Hengen ja Tiedon messut raottavat jälleen ovia tuttuun ja tuntemattomaan – tällä kertaa jo 50. kerran! Kahden vuoden odotuksen jälkeen valmistaudumme tarjoamaan ikimuistoisen kokemuksen, jossa on esillä maamme monipuolisin kattaus henkisyydestä, kehon ja mielen hyvinvoinnista, rajatieteistä, energioista, itsetuntemuksesta, ihmissuhdetaidoista, tulkinnoista, henkimaailman asioista, selvänäkijöistä ja ennustajista sekä muusta parhaimmillaan elämääkin suuremmasta tarjonnasta.

Alansa vanhimmat messut tunnetaan perinteikkäänä syksyn merkkitapahtumana kehon, mielen ja sielun alueen kohtaamisille. Messutapahtuma palaa 2022 entistäkin parempana ja monipuolisempana lauantaina 15. lokakuuta klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaina 16. lokakuuta klo 10.00 – 17.00 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla.

Lippuhinnat
(peruslippu/erityisryhmät*)
La 28/25 €
Su 25/23 €
Kahden päivän 48/45 €

*Alennuslippuryhmään kuuluvat Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat. Lapset 0-12 v sisään ilmaiseksi.
Huom, kahden päivän liput ja alennusliput myynnissä vain messupaikalla (ei lippu.fi)

Osta ennakkoliput Lippu.fi (Eventim)

Ennakkoliput saatavilla Lippu.fi -kumppaneilta hintaan 27,50€/päivä + tilausmaksut alk. 1,50 € (lippu.fi)

Hengen ja Tiedon messujen tarina

Joka kerta uudistuva messutapahtuma on huikea kokemus niin uusille kuin vanhoillekin kävijöille. Vaikka ensi silmäyksellä ei välttämättä huomaa hienovaraisia muutoksia ulkoisissa puitteissa, sisäiset muutokset sen sijaan ovat vuosikymmenten varrella jääneet vain harvalla vakituisella messuvieraalla huomaamatta.

Messujen lähes 40 vuoden pituisella taipaleella rajatiedon kenttä on saanut valtavasti uusia vaikutteita koko kosmoksen alalta ja se heijastuu ilman muuta tällaiseen suurtapahtumaan, joka on tullut vuosien mittaan tutuksi jo 150.000 messukävijälle
. Vapaaehtoistyön voimannäyttönä 1983 alkaneen messutapahtuman päänäyttämönä on toiminut Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, vaikka messuja on järjestetty monina vuosina myös Tampereella ja Imatralla. Tapahtumassa pääsee tutustumaan henkisellä alalla suosittuihin aiheisiin kuten hyvinvointiin, hoitomenetelmiin, henkisiin tapahtumiin, mielenrauhaan, alan kirjallisuuteen, henkiseen kasvuun ja henkisyyteen, reikiin ja energiahoitoihin, luontaishoitoihin ja -hoitajiin, meditaatioon, mind-body-hoitoihin, tietoisuuteen, selvänäkijöihin, tarot- ja ja muihin tulkintoihin, meedioihin ja henkimaailmaan, parantajiin, chakroihin, paranormaaleihin ilmiöihin, kanavointiin ja luentaan, elämäntaitoon ja itsetuntemukseen, energioihin, itämaisiin filosofioihin, esoteriaan, koruihin ja kiviin, enkeleihin, astrologiaan, joogaan sekä luonnontuotteisiin.

Vuonna 2022 isoin muutos edellisiin messuihin nähden tulee todennäköisesti liittymään yhteen vahvuusalueeseemme, terveyteen. Tämä tulee näkymään myös ulkoisissa puitteissa, kuten hygieniatarvikkeiden jakopisteinä sekä monipuolisempina esitystiloina.

Lue lisää Hengen ja Tiedon messujen vuosikymmenistä

40 vuotta Hengen ja Tiedon messuja - vuoden 2023 messut

Hengen ja Tiedon messut järjestetään jo 39. kerran Helsingissä messut ovat kaikkiaan. Luvassa on monipuolinen kattaus niin rauhaa ja harmoniaa kuin iloa ja silkkaa olemisen riemua. Oman olemisen muotosi saatat löytää valloittavilta luennoilta, asiapitoisilta tietoiskuilta, maksullisista miniseminaareista, maksuttomista työpajoista, polveilevista keskusteluista, ohjatuista meditaatioista, resonoivista musiikkiesityksistä, yllättävistä ohjelmanumeroista, tietoisuutta laajentavasta taiteesta, messuosastojen vilskeestä tai ainutlaatuisista kohtaamisista – jokainen kokemus on arvokas.

Messujen taustalla on Rajatiedon Yhteistyö ry, jonka toimintaan kuuluvat muun muassa auttava puhelin ja Rajatiedon erikoiskirjasto sekä verkkolehti Ääretön. Yhdistyksen edustamat arvot heijastuvat myös messuihin. Messuravintolassa perinteiseen tapaan kasvispainotteinen tarjoilu. Pienimpien kävijöiden aika kuluu joutuisasti lapsiparkissa, joka on muuttanut kolmannen messualueen kerroksen luokkaan 3U. Samassa kerroksessa sijaitsee myös kulttuuritarjonnalle omistettu taidebasaari – messuilla on lisäksi vuosittain taidenäyttely, joka esittäytyy tavalliseen tapaan toisen kerroksen pääaulassa juhlasalin edessä.

Hengen ja Tiedon messujen teema

Hengen ja Tiedon messujen ohjelmaa kannattelee teema Kosmisia kohtaamisia. Ohjelmat kootaan yhteen siten, että lauantai ja sunnuntai muodostavat kumpikin oman kokonaisuutensa. Perinteisesti monet messuvieraat ovat jääneet keskustelemaan viikonlopun annista messujen jo päätyttyä, samalla kun näytteilleasettajat ovat purkaneet paikkojaan ja ensimmäisen kerroksen messutoimisto on myös ottanut vastaan messujen päätyttyä asiakaspalautteita.

Hengen ja Tiedon messujen pääohjelma

Syksyn odotetuin alan messutapahtuma iskee jälleen kuin miljoona enkeliä tajunnanräjäyttävällä tarjonnalla. Juhlasaliohjelmassa on luvassa jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia esityksiä, mukaansatempaavia keskusteluja, henkistä musiikkia, harjoituksia, pyhiä tansseja, stipendien jako jne. Juhlasaliohjelmaa täydentävät suosittujen alan kasvojen esitykset ensimmäisen kerroksen seminaaritilassa, toisen kerroksen pikkusalissa sekä neljännen kerroksen taivassalissa.  Näytteilleasettajat tulevat järjestämään omia tietoiskujaan ja ohjelmanumeroitaan ensimmäisen kerroksen luokissa 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilassa 3GNäytteilleasettajat esittelevät lähinnä omaa toimintaansa ja ideologiaansa, tarjolla on hyvin vaihtelevaa ohjelmaa. Näiden ohjelmanumeroiden lisäksi jotkut luokan vuokranneet näytteilleasettajat saattavat pitää ohjelmallisia tilaisuuksia luokissaan ja messuosastojensa yhteydessä. Messuilla on jälleen myös kysytty hiljentymishuone 3H, jossa tarjotaan ohjattuja meditaatioita ja johon voi mennä myös milloin tahansa hiljentymään ohjattujen meditaatioiden ulkopuolella.

Miniseminaarit

Maksulliset miniseminaarit aloitettiin vuosituhannen alussa, jotta joistakin pääesitysten aiheista voitaisiin tarjota messuvieraille lyhyttä luentoa syvempi näkemys. Myös tänä vuonna miniseminaarien ohjelmat täydentävät pääesitysten aiheita. Messujen ohjelmaa ovat tulleet täydentämään myös näytteilleasettajien järjestämät workshopit sekä esiintyjien työpajat, jotka voivat olla myös maksuttomia. Miniseminaarien ja workshopien pääsylippujen myynnistä paikan päällä vastaavat nykyisin tilaisuuksien vetäjät. Niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Näytteilleasettajaksi?
 

Perinteinen messutapahtuma tarjoaa joka kerta koskettavia ja yllättäviäkin kohtaamisia. Messut ovat niitä harvoja paikkoja, jossa pääsee vaivattomasti lähestymään samassa tilassa henkisiä opettajia ja harjoitusten vetäjiä, astrologian ammattilaisia, selvänäkijöitä ja ennustajiaIdän ja Lännen elämänviisauden edustajia, luonnon salattujen voimien välittäjiä, terapeutteja ja täydentävien hoitomuotojen tarjoajia, joogeja ja meditaatio-ohjaajia, meedioita ja kanavoijiakehon ja mielen energioiden mittaajia, skeptikkojaparapsykologian harrastajia, ufologeja, luomuviljelijöitä, ekoyhteisöistä kiinnostuneita, jalo- ja korukivien myyjiä, kirjakauppiaita, muusikkoja ja äänitteiden tekijöitä sekä taiteilijoita ja käsityöläisiä

Jo vuosien ajan messupaikat ovat olleet lähes loppuunmyytyjä ja messuilla on ollut parhaimmillaan yli kaksi sataa näytteilleasettajaa. Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun käytävillä kulkiessa saa vaikutelman, että aineellinen tarjonta messuilla on vuosien varrella lisääntynyt ja jossain määrin se pitää paikkansa, sillä monenlainen pienyrittäjyys on rajatiedon alueella lisääntynyt. Useimmat näytteilleasettajat edustavat kuitenkin jotain ideologista näkemystä niin käytävillä kuin luokissakin. Messujen kävijät tapaavat siis edelleen monia vanhoja tuttujaan.

NäytteilleasettajaksiHengen ja Tiedon messujen messuosastojen myynti ja laskutus tapahtuu nykyisin verkkokaupan kautta, josta voit ostaa vapaita messupaikkoja, lisää näytteilleasettajien kulkulippuja, varata 30 minuutin ja 50 minuutin ohjelma-aikoja (esim. omille tietoiskuille), kohdevalaisimiasermejä ja koottavia pöytiä messuja varten. Messulehteen tiedot on toimitettava 1.7.2023 mennessä. Messuosastoista voi tiedustella puhelimitse messutoimistosta numerosta 044 979 2544, kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista mahdollisuuksista. Verkkosivuillamme voit myös tutustua pöytäpaikkojen sekä luokkapaikkojen hinnastoihin. Verkkokaupasta sekä näytteilleasettajien infopaketista selviävät mm. parkkipaikat, kartat, varauksen peruutukseen liittyvät asiat, lisätietoa tilausehdoista ja monta muuta ajankohtaista kysymystä. 

Vuosittain tulee aina jonkin verran uusia näytteilleasettajia ja vanhoja jää pois. Vanhoille asiakkaille varattuja paikkoja vapautuu loppukevään 2022 aikana. Huom: Vanha näytteilleasettajia palvellut htmessut-alkuinen sähköpostiosoite on poistunut käytöstä. Messuasiakkaita palvelee messutoimiston uusi osoite info(at)rajatieto.fi.

Verkkokauppajärjestelmässämme kaikki näytteilleasettajien paikat ovat kestotilauksia, eli kerran varaamasi ja maksamasi messupaikka on varattu sinulle automaattisesti vuodesta toiseen, kunnes peruutat tilauksen tai jos tilauksen uusiminen jää vahvistamatta. Joka vuosi verkkokauppamme lähettää sinulle uusimisilmoituksen, jolloin sinun tulisi seurata ”maksa nyt” -linkkiä ja kirjautua verkkokauppaan. Kun olet kirjautuneena, voit muuttaa tilaustasi (tai esim. peruuttaa sen), tai voit maksaa laskusi messupaikasta. Lisätietoja: www.rajatieto.fi/verkkokaupan-ohjeet/

Tietoa edellisistä messuista
Tutustu vuoden 2022 messulehteen ja videokatsaukseen

Kulkuyhteydet

Messupaikkana on Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga). Messuille kannattaa tulla hyvissä ajoin ja jättää oma auto kotiin. Messupaikka sijaitsee valtaväylien varrella, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä.  Autolla liikkuvien on syytä huomioida messualueella perittävä parkkimaksu; kauempaa löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja.

 • Raitiovaunu 10 Lasipalatsin edestä päätepysäkille, josta 400 m kävely
 • Bussit 200, 345, 231N Elielinaukiolta Talontien pysäkille, sekä bussi 37 Kampista Talontien pysäkille, josta 250 m kävely
 • Lähijunat Y, U, P, A, E, L Rautatieasemalta sekä lähijuna I Vantaan suunnalta Huopalahden asemalle, josta 1.1 km kävely
 • Taksin voi tilata numerosta 0100 0700 ja ennakkotilata numerosta 0100 0600. Numeroden hintatiedot löytyvät osoitteesta taksihelsinki.fi

  Esteettömyys messupaikalla
  Liikuntarajoitteisten sisäänkäyntiluiska on pääoven yhteydessä ja hissillä on esteetön pääsy kerroksiin 1, 2, ja 3. Ohjelmatilaan 4T ei ole esteetöntä kulkua.

  Opastus messualueella
  Parkkipaikalla autolla tulijoita opastaa VPK:n ystävällinen henkilökunta. Sisällä Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla neuvoja saa koulun vahtimestareilta sekä keltaisiin liiveihin pukeutuneilta kerrosvalvojilta. Vahtimestareiden koppi löytyy ensimmäisestä kerroksesta lipunmyynnin vierestä. Ohjelmia koskevat kuulutukset tapahtuvat keskitetysti kahdesti päivässä. Messujen kakkosparkki on Haagan peruskoulun takapihalla.

  MESSUPAIKAN LISÄTIEDOT JA OPASTUKSET TÄSTÄ

Rajatiedon Yhteistyö ry:n vuodesta 1983 järjestämät Hengen ja Tiedon messut raottavat jälleen ovia tuttuun ja tuntemattomaan – tällä kertaa jo 40. vuotta! Kahden vuoden odotuksen jälkeen valmistaudumme tarjoamaan ikimuistoisen kokemuksen, jossa on esillä maamme monipuolisin kattaus henkisyydestä, kehon ja mielen hyvinvoinnista, rajatieteistä, energioista, itsetuntemuksesta, ihmissuhdetaidoista, tulkinnoista, henkimaailman asioista, selvänäkijöistä ja ennustajista sekä muusta parhaimmillaan elämääkin suuremmasta tarjonnasta.

Alansa vanhimmat messut tunnetaan perinteikkäänä syksyn merkkitapahtumana kehon, mielen ja sielun alueen kohtaamisille. Messutapahtuma palaa 2023 entistäkin parempana ja monipuolisempana lauantaina 14. lokakuuta klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaina 15. lokakuuta klo 10.00 – 17.00 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla.

Lippuhinnat
(peruslippu/erityisryhmät*)
La 28/25 €
Su 25/23 €
Kahden päivän 48/45 €

*Alennuslippuryhmään kuuluvat Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat. Lapset 0-12 v sisään ilmaiseksi.
Huom, kahden päivän liput ja alennusliput myynnissä vain messupaikalla (ei lippu.fi)

Osta ennakkoliput Lippu.fi (Eventim)

Ennakkoliput saatavilla Lippu.fi -kumppaneilta hintaan 27,50€/päivä + tilausmaksut alk. 1,50 € (lippu.fi)

 

Hengestä tietoa - Tiedosta henkeä

Joka kerta uudistuva messutapahtuma on huikea kokemus niin uusille kuin vanhoillekin kävijöille. Vaikka ulkoisilta puitteiltaan vakituinen messukävijä ei välttämättä huomaa ensi silmäyksellä suuriakaan muutoksia vuosikymmenten varrella, jolloin messuja on järjestetty Helsingissä, Tampereella ja Imatralla, sisäistä muutosta sen sijaan on todettu tapahtuneen melkoisesti.

Messujen lähes 40 vuoden pituisella taipaleella rajatiedon kenttä on saanut paljon uusia vaikutteita ja se heijastuu ilman muuta tällaiseen suurtapahtumaan. Vuonna 2022 isoin muutos edellisiin messuihin nähden tulee todennäköisesti liittymään yhteen vahvuusalueeseemme, terveyteen. Tämä tulee näkymään myös ulkoisissa puitteissa, kuten laajennettuina ja parannettuina kulkuväylinä, hygieniatarvikkeiden jakopisteinä sekä esitystilojen lisäämisenä mahdollisuuksien mukaan.

Helsingissä 38. kerran järjestettävät messut ovat kaikkiaan jo 50. Hengen ja Tiedon messut Suomessa. Luvassa on monipuolinen kattaus niin rauhaa ja harmoniaa kuin iloa ja silkkaa olemisen riemua. Oman olemisen muotosi saatat löytää valloittavilta luennoilta, asiapitoisilta tietoiskuilta, maksullisista miniseminaareista, maksuttomista työpajoista, polveilevista keskusteluista, ohjatuista meditaatioista, resonoivista musiikkiesityksistä, yllättävistä ohjelmanumeroista, tietoisuutta laajentavasta taiteesta, messuosastojen vilskeestä tai ainutlaatuisista kohtaamisista – jokainen kokemus on arvokas.

Messujen taustalla on Rajatiedon Yhteistyö ry, jonka toimintaan kuuluvat muun muassa auttava puhelin ja Rajatiedon erikoiskirjasto sekä verkkolehti Ääretön. Yhdistyksen edustamat arvot heijastuvat myös messuihin. Messuravintolassa perinteiseen tapaan kasvispainotteinen tarjoilu. Pienimpien kävijöiden aika kuluu joutuisasti lapsiparkissa, joka on muuttanut kolmannen messualueen kerroksen luokkaan 3U. Samassa kerroksessa sijaitsee myös kulttuuritarjonnalle omistettu taidebasaari – messuilla on lisäksi vuosittain taidenäyttely, joka esittäytyy tavalliseen tapaan toisen kerroksen pääaulassa juhlasalin edessä.

Kolmen vuoden odotuksen jälkeen, 50. messutapahtuma iskee kuin miljoona enkeliä tajunnanräjäyttävällä tarjonnalla. Juhlasaliohjelmassa on luvassa jälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia esityksiä, mukaansatempaavia keskusteluja, henkistä musiikkia, harjoituksia, pyhiä tansseja, stipendien jako jne. Juhlasaliohjelmaa täydentävät suosittujen alan kasvojen esitykset ensimmäisen kerroksen seminaaritilassa, toisen kerroksen pikkusalissa sekä neljännen kerroksen taivassalissa.  Näytteilleasettajat tulevat järjestämään omia tietoiskujaan ja ohjelmanumeroitaan ensimmäisen kerroksen luokissa 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilassa 3GNäytteilleasettajat esittelevät lähinnä omaa toimintaansa ja ideologiaansa, tarjolla on hyvin vaihtelevaa ohjelmaa. Näiden ohjelmanumeroiden lisäksi jotkut luokan vuokranneet näytteilleasettajat saattavat pitää ohjelmallisia tilaisuuksia luokissaan ja messuosastojensa yhteydessä. Messuilla on jälleen myös kysytty hiljentymishuone 3H, jossa tarjotaan ohjattuja meditaatioita ja johon voi mennä myös milloin tahansa hiljentymään ohjattujen meditaatioiden ulkopuolella.

Hengen ja Tiedon messujen ohjelmaa kannattelee ensi vuonna vielä arvoituksena pidettävä teema, joka korvaa tälle vuodelle suunnitellun teeman Tietoisuuden siivin kohti ykseyttä. Ohjelmisto valmistuu kevään 2022 kuluessa ja julkaistaan verkkosivujemme ohella myös elokuussa ilmestyvässä messulehdessä, jota jaetaan verkossa sekä useissa paikoissa ympäri maan, jotta kävijöillä olisi hyvin aikaa tutustua messujen tarjontaan. Ohjelmat kootaan yhteen siten, että lauantai ja sunnuntai muodostavat kumpikin oman kokonaisuutensa. Perinteisesti monet messuvieraat ovat jääneet keskustelemaan viikonlopun annista messujen jo päätyttyä, samalla kun näytteilleasettajat ovat purkaneet paikkojaan ja ensimmäisen kerroksen messutoimisto on myös ottanut vastaan messujen päätyttyä asiakaspalautteita.

Miniseminaarit

Maksulliset miniseminaarit aloitettiin vuosituhannen alussa, jotta joistakin pääesitysten aiheista voitaisiin tarjota messuvieraille lyhyttä luentoa syvempi näkemys. Myös tänä vuonna miniseminaarien ohjelmat täydentävät pääesitysten aiheita. Messujen ohjelmaa ovat tulleet täydentämään myös näytteilleasettajien järjestämät workshopit sekä esiintyjien työpajat, jotka voivat olla myös maksuttomia. Miniseminaarien ja workshopien pääsylippujen myynnistä paikan päällä vastaavat nykyisin tilaisuuksien vetäjät. Niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Näytteilleasettajat

Perinteinen messutapahtuma tarjoaa joka kerta koskettavia ja yllättäviäkin kohtaamisia. Messut ovat niitä harvoja paikkoja, jossa pääsee vaivattomasti lähestymään samassa tilassa henkisiä opettajia ja harjoitusten vetäjiä, astrologian ammattilaisia, selvänäkijöitä ja ennustajiaIdän ja Lännen elämänviisauden edustajia, luonnon salattujen voimien välittäjiä, terapeutteja ja täydentävien hoitomuotojen tarjoajia, joogeja ja meditaatio-ohjaajia, meedioita ja kanavoijiakehon ja mielen energioiden mittaajia, skeptikkojaparapsykologian harrastajia, ufologeja, luomuviljelijöitä, ekoyhteisöistä kiinnostuneita, jalo- ja korukivien myyjiä, kirjakauppiaita, muusikkoja ja äänitteiden tekijöitä sekä taiteilijoita ja käsityöläisiä

Jo vuosien ajan messupaikat ovat olleet lähes loppuunmyytyjä ja messuilla on ollut parhaimmillaan yli kaksi sataa näytteilleasettajaa. Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun käytävillä kulkiessa saa vaikutelman, että aineellinen tarjonta messuilla on vuosien varrella lisääntynyt ja jossain määrin se pitää paikkansa, sillä monenlainen pienyrittäjyys on rajatiedon alueella lisääntynyt. Useimmat näytteilleasettajat edustavat kuitenkin jotain ideologista näkemystä niin käytävillä kuin luokissakin. Messujen kävijät tapaavat siis edelleen monia vanhoja tuttujaan.

NäytteilleasettajaksiHengen ja Tiedon messujen messuosastojen myynti ja laskutus tapahtuu nykyisin verkkokaupan kautta, josta voit ostaa vapaita messupaikkoja, lisää näytteilleasettajien kulkulippuja, varata 30 minuutin ja 50 minuutin ohjelma-aikoja (esim. omille tietoiskuille), kohdevalaisimiasermejä ja koottavia pöytiä messuja varten. Messulehteen tiedot on toimitettava alustavasti 1.8.2022 mennessä. Messuosastoista voi tiedustella puhelimitse messutoimistosta numerosta 044 979 2544, kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista mahdollisuuksista. Verkkosivuillamme voit myös tutustua pöytäpaikkojen sekä luokkapaikkojen hinnastoihin. Verkkokaupasta sekä näytteilleasettajien infopaketista selviävät mm. parkkipaikat, kartat, varauksen peruutukseen liittyvät asiat, lisätietoa tilausehdoista ja monta muuta ajankohtaista kysymystä. 

Vuosittain tulee aina jonkin verran uusia näytteilleasettajia ja vanhoja jää pois. Vanhoille asiakkaille varattuja paikkoja vapautuu loppukevään 2022 aikana. Huom: Vanha näytteilleasettajia palvellut htmessut-alkuinen sähköpostiosoite on poistunut käytöstä. Messuasiakkaita palvelee messutoimiston uusi osoite info(at)rajatieto.fi.

Verkkokauppajärjestelmässämme kaikki näytteilleasettajien paikat ovat kestotilauksia, eli kerran varaamasi ja maksamasi messupaikka on varattu sinulle automaattisesti vuodesta toiseen, kunnes peruutat tilauksen tai jos tilauksen uusiminen jää vahvistamatta. Joka vuosi verkkokauppamme lähettää sinulle uusimisilmoituksen, jolloin sinun tulisi seurata ”maksa nyt” -linkkiä ja kirjautua verkkokauppaan. Kun olet kirjautuneena, voit muuttaa tilaustasi (tai esim. peruuttaa sen), tai voit maksaa laskusi messupaikasta. Lisätietoja: www.rajatieto.fi/verkkokaupan-ohjeet/

Tutustu vuoden 2019 messulehteen ja videokatsaukseen

♥♥♥ Lämpimästi tervetuloa kaikkien aikojen parhaimmille Hengen ja Tiedon messuille 15.-16.10.2022!! ♥♥♥
Rajatiedon Yhteistyö ry:n messutoimikunta

PS. Messujen rakentaminen ja toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia messuavustajia. Avustajat saavat vapaalipun sekä ruoan. Haluaisitko tulla messuavustajaksi iloiseen joukkoomme?

Voit tilata liput myös ennakkoon, jolloin varmistat pääsysi messuille. Ennakkoliput vuoden 2022 messuille tulevat myyntiin myöhemmin.

HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINGISSÄ 15.-16.10.2022

Aukioloajat: Ilmoitetaan myöhemmin
Messupaikka: Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, Helsinki
Pääsylippujen hinnat (ks lippuhinnasto):
Päivälippu 18€ (alennettu hinta 15€ opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja varusmiehille)
2 päivän lippu: 30€ (alennettu hinta 25€ opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja varusmiehille)
Ryhmälippu väh. 20 hengelle: 2 lippua maksutta. VOIT VARATA JO NYT!
Lapset alle 12 vuotta ja liikuntarajoitteisten avustajat pääsevät messuille maksutta
Narikkamaksu messuilla: 2€ (esiintyjille ja henkilökunnalle on oma naulakkonsa luokassa 12)
Maksutavat messuilla: Yleisin maksutapa messuilla on käteinen, mutta myös korttimaksumahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti. Myös pääsyliput voi ostaa kortilla. Lähin pankkiautomaatti on K-supermarketin luona osoitteessa 
Tunnelitie 5, lähellä Huopalahden asemaa.

Tutustu aiempien vuosien messujen tarjontaan
VARAA MESSULEHTIÄ JAKOON ENNEN MESSUJA

 

Messupaikkana on Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga). Messuille kannattaa tulla hyvissä ajoin ja jättää oma auto kotiin. Messupaikka sijaitsee valtaväylien varrella, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä.  Autolla liikkuvien on syytä huomioida messualueella perittävä parkkimaksu; kauempaa löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja.

 • Raitiovaunu 10 Lasipalatsin edestä päätepysäkille, josta 400 m kävely
 • Bussit 38, 200, 321, 322, 332, 345, 231N Elielinaukiolta Talontien pysäkille, sekä bussi 37 Kampista Talontien pysäkille, josta 250 m kävely
 • Lähijunat Y, U, P, A, E, L Rautatieasemalta sekä lähijuna I Vantaan suunnalta Huopalahden asemalle, josta 1.1 km kävely
 • Taksin voi tilata numerosta 0100 0700 ja ennakkotilata numerosta 0100 0600. Numeroden hintatiedot löytyvät osoitteesta taksihelsinki.fi

  Esteettömyys messupaikalla
  Liikuntarajoitteisten sisäänkäyntiluiska on pääoven yhteydessä ja hissillä on esteetön pääsy kerroksiin 1, 2, ja 3. Ohjelmatilaan 4T ei ole esteetöntä kulkua.

  Opastus messualueella
  Parkkipaikalla autolla tulijoita opastaa VPK:n ystävällinen henkilökunta. Sisällä Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla neuvoja saa koulun vahtimestareilta sekä keltaisiin liiveihin pukeutuneilta kerrosvalvojilta. Vahtimestareiden koppi löytyy ensimmäisestä kerroksesta lipunmyynnin vierestä. Ohjelmia koskevat kuulutukset tapahtuvat keskitetysti kahdesti päivässä. Messujen kakkosparkki on Haagan peruskoulun takapihalla.

  MESSUPAIKAN LISÄTIEDOT JA OPASTUKSET TÄSTÄ

JAA KOKEMUKSESI TAPAHTUMISTAMME #hengenjatiedonmessut #mindbodyspirit #rajatieto

JAA KOKEMUKSESI TAPAHTUMISTAMME #hengenjatiedonmessut #mindbodyspirit #rajatieto

0