Rajatiedon Yhteistyö ry

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta, rajatiedosta, kirjallisesta kulttuuriperinnöstä ja kokoelmien ylläpidosta?

Rajatiedon Yhteistyö ry hakee toimipisteelleen Helsingin Malminkartanossa kirjastotyöntekijää määräajaksi 1.2.2023 alkaen. Tehtävän kesto on kymmenen kuukautta 30.11.2023 asti. Paikkamme tarjoaa monipuolista työkokemusta ainutlaatuisessa ja innostavassa työympäristössä Rajatiedon erikoiskirjastossa. Huomioimme palkkatukeen oikeutetut henkilöt, joiden työttömyys on kestänyt vähintään 23 kuukautta.

Kirjastotyöntekijänä vastaat erityisesti asiakaspalvelusta, kirjavinkkauksesta, kokoelmien luetteloinnista ja hoitamisesta sekä tilojen yleisestä siisteydestä. Tehtävänkuva edellyttää tiivistä yhteistyötä toimistotyöntekijän kanssa kirjaston käyttämien tietojärjestelmien ja sosiaalisen median hallinnoinnissa sekä tapahtumien järjestämisessä. Työtehtävien painopisteistä voidaan sopia työnhakijan tarpeiden mukaan. Viikkotyöaika on 22 tuntia viikossa sijoittuen 11:00-18:00 välille. Työpäivät ovat ke-la, lauantain osalta työpäivän pituus on 3 tuntia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä tietoteknisiä valmiuksia, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Sosiaalisen median viestintätaidot ovat myös eduksi. Tehtävä sisältää työssä vaadittavan ohjauksen, eikä valittavalta edellytetä kirjastoalan tutkintoa. Olethan sopinut palkkatuesta voimassa olevassa työllistymissuunnitelmassasi.

Meillä pääset kehittämään työtäsi ja ammattitaitoasi. Tarjoamme koulutusta ohjelmistojen ja tietojärjestelmien hallintaan. Tehtävien hoitamiseen liittyvät sopimuksenvaraiset etätyömahdollisuudet helpottavat osaltaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Tarjoamme myös virkistysmahdollisuuksia.

Palkkaus on KVTES:n mukainen (1160€/kk). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy viikoittaisen tuntimäärän mukaan.

Kyseessä on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan ja työpaikkaan: https://www.rajatieto.fi/studio-rajatieto/rajatiedon-erikoiskirjasto/

Lisätietoja palkkatuesta: https://duunitori.fi/tyoelama/palkkatuki

Hae paikkaa 13.12.2022 klo 18.00 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen studiorajatieto@gmail.com tai Luutnantinpolku 7 Lt 3, 00410 Helsinki.

Yksi vastaus

  1. Hei! Sain viestinne kiitos! Olen jo 65v ja pian 66v oletan et paikka olisi minua nuoremmille?. Onhan se hauska saada vielä tässäiässä tälläistäkin postia. Toivotan teille Hyvää Joulunaikaa ja tulevaa Uutta vuotta 2023!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0