Rajatiedon Yhteistyö ry

Tarja Arffman

Olen iloinen utelias ja kyltymätön elämän tutkija. Henkinen kasvu ja itsetuntemus ovat tämän hetken harrastukseni ja osa-aikaisen yritykseni sisältö. Tulevaisuudessa toivon onnistuvani työllistymään omassa yrityksessäni koko aikaisesti ja näin yhdistämään intohimoni siihen, millä ansaitsen leipäni.

Itseoppinut, sisäisen rauhan ja onnellisuuden oivaltanut meditaation ja tietoisuustaitojen opettaja.

Luennossaan hän kysyy, haluatko sinä olla osa tietoisuuden vallankumousta, haluatko vapautua ihmiskunnan painajaisunesta nyt heti. Jos vastasit kyllä, hänen luentonsa on sinua varten. Hän kertoo sinulle, kuinka voit ylittää hengen ja materian välisen syvän kuilun tiedostamalla harhan, jonka väärä näkemyksemme elämästä luo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TUTUSTU MYÖS

0458520225

Tarja Arffman

0458520225

tarja@vidovalo.fi

Loading

Menossa mukana

Rajatiedon Yhteistyö Ry
– kumppanisi henkisen kehityksen tiellä

Rajatiedon yhteistyö ry kokoaa henkisyydestä ja tietoudesta kiinnostuneet saman katon alle. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarkastella inhimillisen tiedon raja-aluetta sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä.

› Hengen ja Tiedon messut

Rajatiedon yhteistyö ry on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, jotka ovat Suomen vanhimmat ja tunnetuimmat rajatiedon messut. 

› Studio Rajatieto ja rajatiedon erikoiskirjasto

StudioRajatieto on rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, osoitteessa Luutnantinpolku 7. Tiloistamme löytyy henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, jonka kokoelmissa on lähes 3000 lainattavaa teosta sekä laajaa audioaineistoa. 

› Tilat

Tilojamme on mahdollista myös vuokrata esim. kurssitoimintaan. StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 15-20 henkilöä. Tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn. Katso lisätiedot tai tule tutustumaan paikan päälle!

› Ääretön lehti

Laaja-alainen ja raikas rajatiedon julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Mukana tunnettuja ja vähemmän tunnettuja rajatiedon ihmisten kirjoittamia artikkeleita. Voitt ilata lehden painettuna kotiisi  tai lukea verkkoversiota veloituksetta. 

› Rajatiedon auttava puhelin

Auttaa ihmisiä, jotka ovat rajatiedon ilmiöiden vuoksi joutuneet kokemaan pelkoa, ahdistusta tai pahimmassa tapauskessa joutuneet kriisiin. Päivystysajat numerossa 040 913 1038. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran ja soittaja voi pysyä nimettömänä. 

› Stipendit

Rajatiedon Yhteistyö ry on jakanut vuosittain enintään 2000 euron edestä stipendejä rajatiedon tutkimustoimintaa varten. Stipendejä ovat voineet hakea sekä yksityshenkilöt että yhteisöt. Luettelon aiemmat jaetuista stipendeistä sekä hakuohjeet löydät kotisivuiltamme.

0