Rajatiedon Yhteistyö ry

Messutoimisto 044 9792544 (ke-pe 12-18, la 12-14)
Messujen tuki 0466 366 335 (ma-ke 12-18)

Organisaatio: Suomen Ufotutkijat ry

Unkarissa syntynyt, 1973 Suomeen opiskelemaan tullut, Otaniemessä diplomi-insirööriksi opiskellut, yrittäjänä toiminut ufotutkija.

Viisikymmentä vuotta sitten, kaksikymmentävuotiaana lähdin Unkarista Suomeen stipendiaattina valloittamaan maailmaa. Kahden kuukauden tehokielikurssin avulla piti aloittaa opiskelut Teknillisessä Korkeakoulussa Otaniemessä.

Alkuvaikeuksien ja vuoden kielikylvyn jälkeen pystyin suoriutumaan suomen kielellä joistakin peruskursseista.

Vuonna 1982 valmistuin Otaniemestä Puun mekaanisen teknologian, Teollisuustalouden, sekä Atk alan pää- ja sivuaineista. Samana vuonna presidentti Mauno Koivisto signeerasi Suomen kansalaisuustodistukseni.

Valmistumiseni jälkeen perustin teknisen alan yrityksen ja olen toiminut yrittäjänä siitä lähtien. Olen osallistunut Nokian nousukiitoon alihankkijana, parhaimillaan 50 softa-insinöörin työnantajana.

Kiinnostukseni ufoihin alkoi heti Suomeen tullessani, kun käteeni joutui Frank Edwardsin kirja ”Lentävien lautasten arvoitus”. Se oli menoa saman tien. Tiesin heti, että löysin jotain joka tulisi vaikuttamaan elämääni ja ajatteluuni suuresti.

Ateisti taustaisena maahan laskeutuvat jumalat, sekä uskontojen alku sai järkevän selityksen vieraiden sivilisaatioiden ja avaruusaluksien olemassaolojen kautta.

Unkarin vapautumisen jälkeen seurasin satelliittilähetysten kautta, mitä siellä puhuttiin ufoista ja vieraista sivilisaatioista. Aihe oli paljon vapaampi, kuin Suomessa useampi TV kanava käsitteli aihetta viikottain. Ufo-aiheisia julkaisujakin oli useampia saatavilla.

Vierailessani Budapestin ufokongressissa, tutustuin unkarilaisiin ufotutkijoihin ja kirjailijoihin. Liityin myös Suomen Ufotutkijat ry:n jäseneksi ja myöhemmin, kun tulin SUTin hallituksen jäseneksi, kontaktit unkarilaisiin tutkijoihin loi mahdollisuuden yhteistyön luomiseen.

Suurin muutos kehityksessäni tapahtui, kun tutustuin István Élesin reinkarnaatiotutkimuksiin. Hän on tutkinut yli kaksikymmentä vuotta ihmisten edelliset- sekä tulevat elämät valveuni tilassa. Hän sai silmäni avautumaan henkiselle ulottuvuudelle ja tällä hetkellä voin kuvailla itseäni ”Jumalaan uskovaksi ateistiksi”. Michael Newtonin kirja ”Sielujen Matka” teki myös suuren vaikutuksen ajatteluuni.

Pari vuotta sitten tutustuin puheenjohtajamme Heikki Kuljun kautta Gosian Youtube videoihin ”Cosmic Agency” nimellä. Kanavalla on tällä hetkellä yli kolmesataa videota todella laajoilta alueilta, historiasta, fysiikkaan, kemiaan, avaruustieteeseen, henkimaailmaan- ja avaruusolioihin. Ufotutkijana tämä tietolähde on kullanarvoinen. Pinnallinen tutustuminen videoihin ei välttämättä riitä, mutta mitä enemmän näihin asioihin tutustuu, sitä varmemmaksi tulee asian aitoudesta.

2 ajatusta kohteelle “Jozsef Strausz

 1. Moikka Josza!

  Mitä Sinulle kuuluu nykyään?
  Minä asun Espanjan Aurinkorannikolla Esteponassa.
  Poikkea, jos käyt Espanjassa.

  Minulla on aito UFO-havainto Aurinkorannikolta.
  Keskellä päivää havaitsin kaksi (2) kirkasta objektia
  Välimeren päällä paikallisen uuden Mercadona
  ostoskeskusen parkkipaikalta lähes suoraan etelään.
  Paikkakunta siis Atalaya Aurinkorannikolla lähellä Marbellaa.
  Yritän etsiä koordinaatit. Ja arvion havaintohetkestä.

  Soittele 040-5860467

  siñ

  Havaintopaikka: Atalaya, Costa del Sol, Malaga, España

 2. Moikka Jozsef, entinen kämppäkaverini Otaniemestä

  Ihme, ettei ole törmätty missään näiden vuosien aikana enkä tiennyt sinusta mitään ennenkuin näin sinut TV-ohjelmassa. Menin naimisiin helsinkiläisen kanssa v.1978. Toimin kone- ja teräsrakennesuunnittelijana insinööritoimistoissa, eläkkeelle v.2016. Asun Lauttasaaressa ja lapseni ja lapsenlapseni ovat täällä lähellä. Kotipuolessa Torniossa olisi tuskin ollut näitä toiveammattini töitä.
  Ufoihin olen suhtautunut kaksijakoisesti. Itse en ole nähnyt yhtään, mutta olen varma, että muitakin ihmisen kaltaisia on maailmankaikkeudessamme. Ja varmasti jotkut ovat meitä kehittyneempiä.
  Olisi kiva joskus tavata kaupungilla.
  T: Tuomo Lahdenperä p. 050 5337022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Loading
0

Your Cart