Rajatiedon Yhteistyö ry

Harri Saarinen

Meedioksi valmistunut 10 vuoden aikana erilaisten kohtaamisten johdosta, kuin askeleittain sopivasti hitaasti kiiruhtaen.

Mediaalinen 1 kurssilta valmistuin v 2014, mediaalinen 2-kurssilta valmistuin v 2018.

v 2018 kurssin valmistumisen jälkeen sain mahdollisuuden meediotyöskentelyyn Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Pirkko Suomelan kanssa kokeilimme yhdessätyöskentelyä lavameedioina. Aluksi olimme samassa kuplassa, pian halusimme kokeilla piirtämistä yhdessäollessamme; piirsimme joko ennakkoon kasvokuvat tai tilaisuudessa piirros kun toinen puhui suullisesti.

Astral-TV:ssä olin kaksi kertaa Pirkko Suomelan kanssa esiintymässä suorassa lähetyksessä; piirtäen ja puhuen v 2020 syksyllä.

V 2018 lähtien ole jokaiseen yksityisistuntoon tai meediotilaisuuteen piirtänyt joko ennakkoon kasvot, jonka jälkeen esittänyt piirroksen ja kertonut suullisesti lisää henkimaailmassa olevasta.

Piirtävänä meediona työskentelen myös niin, että minulle piirretään vasemmalla kädellä ns alkuviivat/kuviot paperille, jonka jälkeen piirrän piirroksen valmiiksi oikealla kädellä ja teen kirjallisen kanavoinnin.

Työskentelen kanavoijana kirjallisesti myös niin, että ventovieraat ihmiset kysyvät lyhyesti minulta sähköpostitse ”voitko tehdä kanavoinnin?”. Kysymyksen saatuani kirjoitan paperille mitä henkimaailma haluaa kertoa ja missä asiassa kannustaa.

Energiahoitoa teen joko paikallaolevalle tai kaukona.

Teen työtä innostuneesti ja mielelläni haastan tekemisessä itseäni- en halua jäädä kellumaan turvalliseen ja tuttuun ympäristöön vaan heittäydyn haasteeseen kun minulta sellaiseen ohjataan.

Ilolla ja kiitollisuudella teen asiat.

Hengen ja Tiedon messuilla työskentelen meediona yhdessä Pirkko Suomelan kanssa sekä lauantaina yleisömeediotilaisuudessa että sunnuntaina messuosastolla. Piirrämme ja suullisesti kerromme henkimaailmassa olevasta ja välitämme tämän viestin paikallaolevalle.

Ennakkoon tarkoitus piirtää vähintään yksi kasvo kummallekin päivälle. Ja paikan päällä lavalla työskennellessämme vuorotellen piirrämme kun toinen kertoo suullisesti henkimaailmassa olevasta.

Uusimaa ja lähi-Uusimaa työskentelyalueenani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TUTUSTU MYÖS
Harri Saarinen

0447602162

valonoppilas@gmail.com

Loading

Menossa mukana

Rajatiedon Yhteistyö Ry
– kumppanisi henkisen kehityksen tiellä

Rajatiedon yhteistyö ry kokoaa henkisyydestä ja tietoudesta kiinnostuneet saman katon alle. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarkastella inhimillisen tiedon raja-aluetta sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä.

› Hengen ja Tiedon messut

Rajatiedon yhteistyö ry on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, jotka ovat Suomen vanhimmat ja tunnetuimmat rajatiedon messut. 

› Studio Rajatieto ja rajatiedon erikoiskirjasto

StudioRajatieto on rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, osoitteessa Luutnantinpolku 7. Tiloistamme löytyy henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, jonka kokoelmissa on lähes 3000 lainattavaa teosta sekä laajaa audioaineistoa. 

› Tilat

Tilojamme on mahdollista myös vuokrata esim. kurssitoimintaan. StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 15-20 henkilöä. Tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn. Katso lisätiedot tai tule tutustumaan paikan päälle!

› Ääretön lehti

Laaja-alainen ja raikas rajatiedon julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Mukana tunnettuja ja vähemmän tunnettuja rajatiedon ihmisten kirjoittamia artikkeleita. Voitt ilata lehden painettuna kotiisi  tai lukea verkkoversiota veloituksetta. 

› Rajatiedon auttava puhelin

Auttaa ihmisiä, jotka ovat rajatiedon ilmiöiden vuoksi joutuneet kokemaan pelkoa, ahdistusta tai pahimmassa tapauskessa joutuneet kriisiin. Päivystysajat numerossa 040 913 1038. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran ja soittaja voi pysyä nimettömänä. 

› Stipendit

Rajatiedon Yhteistyö ry on jakanut vuosittain enintään 2000 euron edestä stipendejä rajatiedon tutkimustoimintaa varten. Stipendejä ovat voineet hakea sekä yksityshenkilöt että yhteisöt. Luettelon aiemmat jaetuista stipendeistä sekä hakuohjeet löydät kotisivuiltamme.

0