Rajatiedon Yhteistyö ry

Messutoimisto 044 9792544 (ke-pe 12-18, la 12-14)
Messujen tuki 0466 366 335 (ma-ke 12-18)

Meedioksi valmistunut 10 vuoden aikana erilaisten kohtaamisten johdosta, kuin askeleittain sopivasti hitaasti kiiruhtaen.

Mediaalinen 1 kurssilta valmistuin v 2014, mediaalinen 2-kurssilta valmistuin v 2018.

v 2018 kurssin valmistumisen jälkeen sain mahdollisuuden meediotyöskentelyyn Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Pirkko Suomelan kanssa kokeilimme yhdessätyöskentelyä lavameedioina. Aluksi olimme samassa kuplassa, pian halusimme kokeilla piirtämistä yhdessäollessamme; piirsimme joko ennakkoon kasvokuvat tai tilaisuudessa piirros kun toinen puhui suullisesti.

Astral-TV:ssä olin kaksi kertaa Pirkko Suomelan kanssa esiintymässä suorassa lähetyksessä; piirtäen ja puhuen v 2020 syksyllä.

V 2018 lähtien ole jokaiseen yksityisistuntoon tai meediotilaisuuteen piirtänyt joko ennakkoon kasvot, jonka jälkeen esittänyt piirroksen ja kertonut suullisesti lisää henkimaailmassa olevasta.

Piirtävänä meediona työskentelen myös niin, että minulle piirretään vasemmalla kädellä ns alkuviivat/kuviot paperille, jonka jälkeen piirrän piirroksen valmiiksi oikealla kädellä ja teen kirjallisen kanavoinnin.

Työskentelen kanavoijana kirjallisesti myös niin, että ventovieraat ihmiset kysyvät lyhyesti minulta sähköpostitse ”voitko tehdä kanavoinnin?”. Kysymyksen saatuani kirjoitan paperille mitä henkimaailma haluaa kertoa ja missä asiassa kannustaa.

Energiahoitoa teen joko paikallaolevalle tai kaukona.

Teen työtä innostuneesti ja mielelläni haastan tekemisessä itseäni- en halua jäädä kellumaan turvalliseen ja tuttuun ympäristöön vaan heittäydyn haasteeseen kun minulta sellaiseen ohjataan.

Ilolla ja kiitollisuudella teen asiat.

Hengen ja Tiedon messuilla työskentelen meediona yhdessä Pirkko Suomelan kanssa sekä lauantaina yleisömeediotilaisuudessa että sunnuntaina messuosastolla. Piirrämme ja suullisesti kerromme henkimaailmassa olevasta ja välitämme tämän viestin paikallaolevalle.

Ennakkoon tarkoitus piirtää vähintään yksi kasvo kummallekin päivälle. Ja paikan päällä lavalla työskennellessämme vuorotellen piirrämme kun toinen kertoo suullisesti henkimaailmassa olevasta.

Uusimaa ja lähi-Uusimaa työskentelyalueenani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Loading
0

Your Cart