Suomen Jediyhdistys ry.

Lue myös: TIEDOTE 16.10.2021

Olemme Suomen Jediyhdistys ry Jediakatemia Jedien Ritarikunta. Jedintie on henkinen mestarin tie joka löytyy joka uskonnosta henkisenä mestarin polkuna paitsi nyky kristinuskosta. Se löyy mm. gnostilaisuudesta, mutta jedien filosofinen pohja pohjautuu pitkälti buddhalaisuuteen. Kun Jedipadawan valmistuu jeditariksi hän voi valita mihin hän erikoistuu sage, sentinel, guardian, shadow, gray, tai force sentinel. Jedi on ennen kaikkea valonvoiman valtias väkevä valon kantaja demoneja voimakkaampi voimassa. Jedillä on alusssa noin 22 mystistä kykyä tietä edetessä Jediritari Jedimestarina kykyjen räärä lisääntyy mitä suuremmksi voimassa kasvat.

Todellisessa maailmassa Jediritari on ennen kaikkea vapaa ehtoinen oikeuden kunnian rauhan harmonian vartija. Real taitona itämainen itsepuolustus taito ja Jedimiekkalu mutta, kun olemme Kentällä eli edustus tehtävässä taitotona on itämainen itsepuolustustaito. Ja mystiset jedi kyvyt Jediritari tunnistaa jediviitatasta logosta sisällä tunikasta logasta ja Jedisaappaista.

Jedin on hyvä tietää jedintielle lähettäessä kun valmistut jediritariksi , ei peruutus vaihtoehtoa oo kerran jedi aina jedi.