Rajatiedon Yhteistyö ry

Harriet Piekkola

20– vuotta työskentelyä henkimaailman kanssa, valossa ja rakkaudessa.

Maria Zavou

Kreikkalainen viidennen ulottuvuuden kanavoija, taidemaalari Maria Zavou Hengen ja Tiedon messuilla

Erkki Lehtiranta

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja, ammattiastrologi, musiikkitieteilijä ja journalisti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt 12 kirjaa henkisyyden eri osa-alueilta sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille.

Unelmien Unikoru

Käsityönä valmistettuja, yksilöllisiä unisieppareita ja pentagrammeja. Valmistuksessa käytetään mm. luonnon- ja kierrätysmateriaaleja sekä energiakiviä.

SynerKi

Tri Robert C. Beckin kehittämät itsehoitolaitteet: otsonaattori, hopeapulsaattori, magneettipulsaattori, kolloidihopeavesivalmistaja, sähkörentoutuslaite. Hulda Clarkin MultiZapper. Led-valolaite. Yarra-yarra päänhierontalaite. Hemi-Sync musiikkiäänitteet ja harjoitukset. Superfoodit.

Smiling Stars ja Erkki Lehtiranta

Henkisen astrologian konsultaatiot ja koulutus, universaalit lait ja henkinen kehitys, luennot ja työpajat, henkinen kirjallisuus, kurssimatkat mm. Kreetalle.

Tea Lehikoinen

Elämäntapavalmentaja, energiahoitaja (keskittynyt Sai Shakti healing energiahoitomuotoon), sekä kundalini ja hatha/vinyasa jooga- & meditaatio-opettaja.

Zillakoru

Uniikkeja kivikoruja ilolla ja intuitiolla.

HealthyLife

Ph-tuotteet, tietoa happo-emästasapainosta.

Okabo Organics

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu ihoa hoitavaan ja kosteuttavaan Arganöljyyn. Tule tutustumaan messutarjouksiimme. Luomu * Vegaani * Reilukauppa

Sielunpeili-lehti

Sielunpeili -lehti tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvusi tueksi. Sielunpeilin aihealueina ovat yksilön sisäinen kasvu, ajatuksenvoima, myönteinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen, antautuminen rakkaudelle sekä itsensä hyväksyminen

Markku Siltala

Teologian tri, pappi, psykoterapeutti, tietokirjailija – kirjallisuutta, psykoterapiaa, suruterapiaa, asiantuntijaluentoja ja -koulutuksia, tilausrunoja, kirkollisia toimituksia

Suomen Energiahoitajat

Bodymind Energy Balancing Method-energiahoitoa edulliseen hintaan. Lämpimästi tervetuloa!

KristinaDesign

Myynnissä KristinaDesign valmistetut unisiepparit, kivikorut, saippuat ja kynttilät.

Era Nova Bookshop ja SALI

Kirjat, kortit, musiikki, tuoksut, uniikkikorut, voimaesineet, uutuudet. Mikä sinua tänään kutsuu? Era Nova Bookshop ja vuokrattava SALI.

Kristallipuolue

Kristallipuolue on suomalainen poliittinen puolue, jonka kantavina kolmena arvona ovat ilo, totuus ja rakkaus

Ultra-lehti

Ultra on tunnetuin ja ensimmäinen rajatiedon aikakauslehti. 12 numeroa vuodessa. Myös uutuuskirjat, CD:t, DVD:t ja tarotit.

Astrologi Johanna Karpov

Varaa henkilökohtainen astrologinen tulkinta. Astrologinen kartta kertoo planeettojen sijainnit syntymäajan ja -paikan mukaan.

Healing Rooms Finland ry

Tarjoaa ilmaista rukousta parantumisen puolesta kristilliseltä pohjalta. Tule kohtaamaan Pyhä Henki!

0

Your Cart