Vuoden kannatusjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä

70,00  / vuosi

Huomaathan, että jäsenhakemuksen käsittelyaika on tyypillisesti noin 14-30 päivää, joten sen hyväksymiseen kannattaa varata aikaa.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen sen tarkoitusperät sekä säännöt hyväksyvä henkilö ja oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsenmaksun suuruuden määrittelee yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.

Verkkokaupan kautta tehdyn jäsenhakemuksen hyväksyminen edellyttää nimeä, osoitetietoja, kotipaikkaa, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Voit myös halutessasi esittäytyä kertomalla, mistä rajatiedon alueesta tai alueista olet kiinnostunut sekä mahdollisista muista jäsenyyksistä alan yhteisöissä. Voitte myös ilmoittaa halutessanne jäsenyytenne muissa yhdistyksissä sekä syntymäaikanne jäsenrekisteriin. Uudet jäsenhakemukset hyväksytään kuukausittain hallituksen kokouksissa.

Jäsenmaksut vuonna 2024


Jäsenetuja

  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa (~10%)
  • Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus ja pääsy alan tietopankkiin sekä muuhun sähköiseen aineistoon ilman erillistä rekisteröitymistä.
  • Kannatusjäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Henkilö- ja yhteisöjäsenille useita muitakin jäsenetuja, joista voit lukea lisää täältä.

Verkkokaupan käytöstä löydät tarvittaessa lisätietoja käyttöohjeista. Aloita jäsenyyden tilaaminen ja jäsenhakemuksen tekeminen klikkamalla varaa.

Varastossa

Voit kuvailla tähän taustatietoja, esim. kiinnostuksen kohteita rajatiedon alueella tai tavoitteita

Kuvaus

Kannatusjäseneksi voi liittyä liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoitusperät ja säännöt sekä haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Verkkokaupan kautta liittyminen onnistuu keneltä tahansa oikeustoimikelpoiselta 15 vuotta täyttäneeltä Suomen kansalaiselta tai rekisteröityneeltä yhteisöltä.

Jäsenetuja

  • Alennuksia messujen ja muiden tapahtumien sisäänpääsymaksuissa (~10%)
  • Rajatiedon erikoiskirjaston asiakkuus ja pääsy alan tietopankkiin sekä muuhun sähköiseen aineistoon, ilman erillistä rekisteröitymistä.
  • Kannatusjäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja mahdollistat rajatietotapahtumien järjestämisen jatkossakin!
  • Useita muitakin jäsenetuja varsinaisille jäsenille, joista voit lukea lisää täältä.

Jäsenmaksuun ei sisälly arvonlisäveroa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.