Ohjelma-aika 110min sunnuntaina Luokka 3G

Tapahtuman järjestäminen Hengen ja Tiedon messuilla on oiva keino myönteisen huomion herättämiseksi ja yleisön tavoittamiseen valtakunnallisesti!

Voit ostaa nyt ohjelma-aikaa (110 min) workshopin järjestämiseen sunnuntaina 15. lokakuuta 2023, hintaan 92,74€ + ALV 24% (jäsenille 78,83€ + ALV 24%). Käytössäsi on mikrofonilla, projektorilla ja dokumenttikameralla varusteltu luokka 3G, 3.krs. Tilassa on noin 28 istumapaikkaa ja pöytätilaa kaikille. Ilmoitathan ennalta tarvittessasi mikrofonin käyttöösi. Tauot ovat 20 minuuttia edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmisteluun.

Ilmoittaessasi ohjelman kuvauksen ja tiedot meille lisäämme sen messuohjelmaan. Messulehteen aineisto ehtii 1.7. mennessä, verkkosivuille 2 vk ennen messutapahtumaa. Tilaukseen sisältyy verkossa julkaistavan esittelysivun ja tapahtumailmoituksen lisäksi messulehdessä julkaistava rivi-ilmoitus, jolle voi halutessa ostaa tässä myös lisänäkyvyyttä. Osa tiedoista sisältyy tähän tilaukseen ja sen laajennuksiin, osa tiedoista pyydetään tilauslomakkeella verkkokaupan kassalla (lisätietoja löydät alempaa).

Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet saavat -15% alennuksen ohjelma-ajan loppusummasta ilman tilauksen mahdollisia lisämaksuja. Jos haluat saada alennuksen, sinun tulisi rekisteröityä ensin jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu.

Messut avautuvat yleisölle kumpanakin päivänä klo 10.00. Messut päättyvät lauantaina 14.10 klo 18.00 ja sunnuntaina 15.10 klo 17.00. Ovet sulketaan noin 15 minuuttia messujen päättymisen jälkeen. Messut järjestetään Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla, Isonnevantie 8, Helsinki.

Kaikki hinnat laskutetaan 24% ALV:n mukaan, lisäkulkulippuja lukuun ottamatta (ALV 10%). Käänteisen arvonlisäveron soveltamiseksi muussa EU-maassa toimivan elinkeinonharjoittajan tulee lisätä kassalla tilaukseen arvonlisäverotunnisteensa.

Tarkempia tietoja löytyy alla olevasta kuvauksesta. Myös messutoimisto vastaa mielellään ohjelma-aikoihin liittyviin kyselyihin: info@rajatieto.fi tai puh. 044 9792544Messutoimisto on normaalisti avoinna (arkipyhiä lukuun ottamatta) ke-pe 12-18 ja la 12-14, heinäkuussa vain lauantaisin. Paikan päällä messutoimisto palvelee pystytysvaheessa ala-aulassa ja messujen ajan luokassa 12, josta saat myös esityksen valmistelussa auttavien ohjelmavastaavien tiedot.

Valitse alta vapaina olevista ohjelma-ajoista haluamasi kellonaika ja lisäominaisuudet sekä täytä tarvittavat lisätiedot esitykseesi. Verkkokaupan käytöstä löydät lisätietoja käyttöohjeista.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Haluatko alennuksen? Saadaksesi alennuksen, sinun on ostettava Vuoden yhteisöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä tai Vuoden henkilöjäsenyys Rajatiedon Yhteistyö ry:ssä, ryhdyttävä jäseneksi tai kirjaudu sisään, jos olet jo jäsen, jolloin kaikki Rajatiedon Yhteistyö ry:n tarjoamat jäsenedut ovat käytettävissä.

Kuvaus

Hengen ja Tiedon messujen näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa 35 min, 45 min ja 110 min ohjelma-aikoja Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun ensimmäisen kerroksen luokista 1G ja 1P sekä kolmannen kerroksen workshop-tilasta 3G. Oma ohjelma voi olla esimerkiksi tietoisku, ohjattu meditaatio/rentoutuminen, oman toiminnan esittely, joogaharjoitus tai musiikkia.

Tilassa 3G on noin 28 istumapaikkaa, 8 kpl 1.6 metrin levyistä pöytää ja pienempiä pöytiä ikkunaa vasten. Sen varusteluun kuuluvat mikrofoni, projektori ja dokumenttikamera. Ohjelma-ajan järjestäjän tulisi varata mukaan oma pääte, varatietolaitteita on esiintyjien käytettävissä vain hyvin rajallinen määrä, emmekä voi etukäteen taata niiden yhteensopivuutta esitysformaatin kanssa.

Ohjelma-aikojen välissä 20 minuutin tauko edellisen tilaisuuden päättämiseen ja seuraavan valmistelua varten, suosittelemme valmistautumaan esitykseen mahdollisimman hyvissä ajoin, laitteita on mahdollista käydä tarkistamassa jo aiemmin pidettävillä tauoilla (esimerkiksi HDMI-liitännän ja oman päätteen tai adapterin yhteensopivuuden osalta). Messutoimistosta ensimmäisen kerroksen luokasta 12 on tarvittaessa lainattavissa adaptereita ja muuta laitteistoa ongelmatilanteisiin. Valmistelussa apunasi ovat ohjelmatilojen vastaavat henkilöt, kerrosvalvojat sekä yhteyspuhelimemme messupaikalla.

OHJELMATIEDOT JA NIIDEN ILMOITTAMINEN
Messujen esiintyjien ja esitysten ohjelmatiedot sekä kuvaukset julkaistaan tiedonhakua helpottavien lisätietojen kera verkkosivuilla (esiintyjägalleriassa ja tapahtumasivuilla).

Voit ilmoittaa tilauksen yhteydessä julkaistavaksi ohjelman otsikkotiedot, ohjelman esittelyn, ohjelman tyypin sekä verkkosivut. Verkkokaupan kassalla voit lisäksi lähettää julkaistavaksi esiintyjän esittelyn, toimialan, tägejä/asiasanoja, yhteystietoja, ohjelman järjestäjän nimen sekä mahdollisen messuosaston paikkanumeron ja mahdollinen messuosastolla järjestettävä ohjelma. Voit myös tarvittaessa ilmoittaa kassalla tarjoamasi maksutavat, kertoa ovien sulkemisesta ohjelman ajaksi, antaa kuvausluvan esitykselle ja varata enemmän ilmoitustilaa.

Workshopiin tai muuhun vähintään noin 1,5 tunnin pituiseen ohjelmaan voi sisällyttää sisäänpääsymaksun. Ohjelma-aikoja voi myös yhdistellä peräkkäin laajemmaksi kokonaisuudeksi, ohjelmakokonaisuuden perinteinen maksimipituus on ollut kuitenkin 2,5 tuntia. Ohjelman järjestäjän tulee ilmoittaa mahdolliset hintatiedot messujärjestäjälle sekä messukävijöille etukäteen (sekä tiedot mistä lippuja voi ostaa ja tarvittaessa tieto käytettävissä olevista maksuvälineistä). Lyhyempien ohjelmanumeroiden tulee olla yleisölle avoimia, mutta niissä voi kerätä vapaaehtoisia maksuja, kunhan siitä ilmoitetaan etukäteen messujärjestäjälle ja messuvieraille. Pääsylippujen myymisestä ja muusta rahaliikenteestä huolehtii kunkin ohjelman järjestäjä itse.

Muista ilmoittaa tiedot ohjelmastasi tilauksen yhteydessä tai mahdollisimman pian, niin lisäämme ne messuohjelmaan kotisivuille sekä painettavaan ohjelmaesitteeseen ja messulehteen (messulehden aineisto on toimitettava meille 1.7. mennessä, verkkosivuille ainesto ehtii vielä 2 viikkoa ennen messuja). Voit ilmoittaa pyytämämme tiedot erillisellä lomakkeella, tilauksen yhteydessä tällä tilaussivulla ja kassalla maksamisen yhteydessä tai sähköpostitse osoitteeseen rtytoimitus ät gmail.comIlmoitathan myös, jos ovet suljetaan yleisöltä tilaisuuden alkaessa.

Tiedot esiintyjistä, otsikosta, tapahtuman WWW-sivuista ja ohjelman tyypistä sekä ohjelman esittelyn voit lähettää samalla kun tilaat ohjelma-ajan tällä sivulla. Kassalla sijaitsevalla tilauslomakeella voit lisäksi lähettää esiintyjästä tittelin, esiintyjän mahdollisen taustaryhmän, esiintyjän kasvokuvan tai muun edustuskuvan, lyhyen henkilöesittelyn ja laajemman henkilökuva-artikkelin, mahdollisen julkaisuluettelon, kotisivun osoitteen ja videoesittelyn linkin sekä henkilöesittelyn luokittelua varten toimialan, asiasanoja/tägejä ja mahdolliset palvelukielet. Verkkokaupan kassalla pyydetään lisäksi henkilöesittelyssä mahdollisesti julkaistavia yhteystietoja, mahdollisen messuosaston numeroa ja mahdollisen siellä järjestettävän ohjelman perustiedot, tieto ohjelman järjestäjästä (jos ei sama kuin tilaaja), tiedot mahdollisista maksutavoista sekä tietoa ovien sulkemisesta tilaisuuden ajaksi ja ennakkoilmoittautumisesta.

Huomaathan, että jos ohjelmalla on useita esiintyjiä tai tilaat samanaikaisesti useita eri ohjelmia joilla on eri esittäjiä, voit esitellä vain yhden esiintyjän verkkokaupan kassalla ja loput erikseen esiintyjien kirjoituspohjalla, joka löytyy upotettuna tämän sivun lopusta.

TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MUUTOKSET
Verkkokauppa lähettää laskun ohjelma-ajasta sähköpostitse, poikkeustapauksissa laskun voi tilata myös kirjeitse. Vähintään 50% tilauksen hinnasta tulee maksaa 7 päivän kuluessa laskun päiväyksestä tai varauksesta, jotta saat tietosi messujen verkkosivujen lisäksi messuilla jaettavaan messulehteen (koskee 1. heinäkuuta mennessä tehtyjä tilauksia). Ohjelma-aika tulee kokonaisuudessaan maksaa 30 päivää ennen messuja tai seitsemän päivän kuluessa, jos tilaus tehdään 35 päivän sisällä messuista. Tilausta voi muuttaa ja peruuttaa sopimusehtojen mukaisesti.

Kulkuliput eivät kuulu ohjelma-ajan hintaan, messuosasto sisältää tietyn määrän näytteilleasettajan kulkulippuja. Tarvittaessa esiintyjälle voi ostaa lisäkulkulipun. Kaikki hinnat laskutetaan 24% ALV:n mukaan, lisäkulkulippuja lukuun ottamatta (ALV 10%).

Lisätiedot

Kellonaika

klo 10:40 – 12:30, klo 12:50 – 14:40, klo 15:00 – 16:50, klo 10:30 – 12:30, klo 12:50 – 14:50, klo 15:10 – 17:10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.