Rajatiedon Yhteistyö ry

Yhteystiedot

Osoite: Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Avoinna ke-pe 12-18, la 12-14
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: rajatiedon.erikoiskirjasto(at)gmail.com

Rajatiedon erikoiskirjasto - sijainti ja tulo-ohje

Alun perin Rajatiedon Keskuksen yhteyteen perustettu kirjasto on toiminut vuodesta 2015 lähtien StudioRajatiedon tiloissa. Kirjasto sijaitsee katutasolla noin 350 metrin päässä Malminkartanon asemalta Helsingissä, johon on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla.
 
Tavoitteemme on vastata erilaisiin saavutettavuutta koskeviin tarpeisiin koskien kirjaston toimintaympäristöä, julkaisusisältöjä ja toimintoja. Ilmoita henkilökunnallemme kohtaamastasi esteestä ja mahdollisesta ratkaisuista niiden poistamiseksi. 
 
Helsingin keskustasta pääsee junalla Malminkartanoon alle 15 minuutissa, autolla hieman yli  20 minuutissa ja bussilla hieman yli puolessa tunnissa. Myyrmäestä pääsee junalla Malminkartanoon alle 5 minuutissa, lentoasemalta non 25 minuutissa ja Tikkurilasta alle puolessa tunnissa.
 
  • P-juna Myyrmäkeen ja Lentoasemalle sekä
  • I-juna Tikkurilasta Lentoasemalle

→ jää pois Malminkartanossa. Juna-asemalta kävely Malminkartanonaukion suuntaan, n. 350 m.

  • Bussit 37 ja 39 Helsingistä
  • sekä 39 Myyrmäestä

→ Jää pois Malminkartanon kohdalla bussista 37 ja Puustellintien pysäkillä bussista 39

  • Autolla Malminkartanontien suunnalta

→ Käänny Kartanonkaarelle, josta pääsee parkkipaikalle kohdassa Kartanonkaari 24-26 (vieraspaikat ovat parkkipaikan Kartanonkaaren puoleisessa päädyssä, noin 200 metrin päässä tiloistamme)

Osoite: Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki
Avoinna ke-pe 12-18, la 12-14
Puhelin: 
044 – 9792544
Sähköpostiosoite: rajatiedon.erikoiskirjasto(at)gmail.com

Tiloissamme järjestettävien ajankohtaisten yleisötilaisuuksien tiedot julkaistaan yhdistyksen tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Tilamme on esteetön. Tiloja on mahdollista vuokrata edulliseen hintaan.

Kysy kirjastonhoitajalta – kirjastoalan yhteinen palvelu, josta saat vastauksen sähköpostiisi. Tutustu myös Helsingin kaupunginkirjaston Kysy.fi palveluun.

Lainaa, tutki ja käytä kirjallisuutta verkossa.
eKirjasto – kaikkien kirjastojen e-aineistot.
Monihaku – valtakunnallinen kirjastojen yhteinen haku
Makupalat.fi – päivittyvät kokoelmat, myös rajatieto.
Finna – kirjastojen, arkistojen ja museoiden aineistoja.
Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot – Tutki ennen vuotta 1930 ilmestyneitä lehtiaineistoja. Jo yli miljoona sivua sanomalehtiä! Hakemistossa luokiteltuna esim. ajatustenluku, mytologia, taikausko, taikuus ja ennustaminen sekä spiritismi.

0