Rajatiedon Yhteistyö ry

Smiling Stars ja Erkki Lehtiranta

Yhteyshenkilö: Leena Niemelä

Avoinna: Ajanvarauksella

Smiling Stars on keskittynyt henkisen tietoisuuden lisäämiseen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseen. Sen perustaja FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kirjailija, kouluttaja, musiikintutkija, kirjailija ja kukkaterapeutti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt 13 kirjaa sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille. Kirjoista mainittakoon Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys, joka on julkaistu myös englanniksi. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.

Henkisen astrologian konsultaatiot ja koulutus, universaalit lait ja henkinen kehitys, kukkaterapia ja tähtieliksiirit, luennot ja työpajat, henkinen kirjallisuus, kurssimatkat lähelle ja kauas.

Erkki Lehtiranta luennoi “Juo vesimiehen maljasta” lauantaina 16.10 klo 12:00-12:40 avataan uusia näkökulmia Vesimiehen väkevään kutsuun. Hän pitää lisäksi 27.11 klo 18 workshopin Astrologiset syklit ja elämänhallinta.

Julkaisuja: Universal Laws & Spiritual Progress – A Manual for a Meaningful Life Wisdom of Master Hilarion (2019), Astrologia ja hyvinvointi - löydä omat menestyskoodisi (2017), Todellisuuden lukutaito - vinkkejä valaistumisen varalta (2017), Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi – kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi (2015), Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit (2014), Tuli - muutoksen ja luovuuden elementti (2014), Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys - hyvän elämän käyttöohjeet (2012), Vesi - elämän sanansaattaja (2013), Tien päällä ja Taivaan alla - kirjoituksia etsijän polulta (2011), Astrologiset syklit ja elämänhallinta – elämän tähtihetket syklien valossa (2010), Kasvien viisaus, kivien muisti (2009), Astrologia ja Henkinen Tie - pyhiinvaellus tähtien valossa. Mestari Hilarionin viisautta 2 (2008), Suomen luonnon valkoista magiaa - Suomalaisten kukkauutteiden henkisiä ja esoteerisia vaikutuksia (2007), Kehon kieliohashi – Ohashin itämainen diagnoosi (2008) sekä Musiikin korkeammat oktaavit - ääni ja musiikki meissä ja maailmankaikkeudessa (2004),

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TUTUSTU MYÖS
Smiling Stars ja Erkki Lehtiranta

Menossa mukana

Rajatiedon Yhteistyö Ry
– kumppanisi henkisen kehityksen tiellä

Rajatiedon yhteistyö ry kokoaa henkisyydestä ja tietoudesta kiinnostuneet saman katon alle. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarkastella inhimillisen tiedon raja-aluetta sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä.

› Hengen ja Tiedon messut

Rajatiedon yhteistyö ry on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, jotka ovat Suomen vanhimmat ja tunnetuimmat rajatiedon messut. 

› Studio Rajatieto ja rajatiedon erikoiskirjasto

StudioRajatieto on rajatiedon ystävien kohtauspaikka Helsingin Malminkartanossa, osoitteessa Luutnantinpolku 7. Tiloistamme löytyy henkisyyteen, esoteriaan ja paranormaaliin erikoistunut kirjasto, jonka kokoelmissa on lähes 3000 lainattavaa teosta sekä laajaa audioaineistoa. 

› Tilat

Tilojamme on mahdollista myös vuokrata esim. kurssitoimintaan. StudioRajatiedon tiloihin mahtuu 15-20 henkilöä. Tilat soveltuvat parhaiten pöydän ääressä tapahtuvaan työskentelyyn. Katso lisätiedot tai tule tutustumaan paikan päälle!

› Ääretön lehti

Laaja-alainen ja raikas rajatiedon julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Mukana tunnettuja ja vähemmän tunnettuja rajatiedon ihmisten kirjoittamia artikkeleita. Voitt ilata lehden painettuna kotiisi  tai lukea verkkoversiota veloituksetta. 

› Rajatiedon auttava puhelin

Auttaa ihmisiä, jotka ovat rajatiedon ilmiöiden vuoksi joutuneet kokemaan pelkoa, ahdistusta tai pahimmassa tapauskessa joutuneet kriisiin. Päivystysajat numerossa 040 913 1038. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran ja soittaja voi pysyä nimettömänä. 

› Stipendit

Rajatiedon Yhteistyö ry on jakanut vuosittain enintään 2000 euron edestä stipendejä rajatiedon tutkimustoimintaa varten. Stipendejä ovat voineet hakea sekä yksityshenkilöt että yhteisöt. Luettelon aiemmat jaetuista stipendeistä sekä hakuohjeet löydät kotisivuiltamme.

0